KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Peltikaton ja peltikattoremontin hinta muodostuu monesta eri asiasta

Peltikaton hinta

Kun alat harkita kattoremontin teettämistä, yksi suurimmista kysymyksistä on varmasti remontin hinta; kuinka paljon peltikattoremontti tulee maksamaan? Peltikaton hintaa ei voida ilmoittaa suoralta kädeltä, sillä jokainen katto ja jokainen rakennus ovat erilaisia. Peltikaton asentamisen hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, joten jokaisen remontin hinta on yksilöllinen.

Kun haluat tietää, mitä peltikattoremontti maksaisi sinun katollesi, lähetä meille tarjouspyyntö. Katon lähtökunnon sekä remonttiin liittyvien toiveidesi perusteella teemme tarkan remonttisuunnitelman sekä tarjouksen kattoremontista. Tekemäämme tarjoukseen sisältyvät aina kaikki kattoremontissa tarvittavat materiaalit sekä työtunnit. Otamme tarjouksessa huomioon kaikki remonttiin sekä rakennuksen ominaisuuksiin liittyvät yksityiskohdat, joten hinta saadaan laskettua tarkasti jo ennen remontin aloittamista.

Peltikattoremontin hintaan vaikuttavat muunmuassa katon koko, muoto, jyrkkyys, läpivientien ja kattotuotteiden määrä sekä katon alapuolisten rakenteiden kunto. Katon koko vaikuttaa suoraan siihen, kuinka paljon materiaalia ja työtunteja remonttiin tarvitaan. Myös rakennukseen liittyvät seikat vaikuttavat remontin hintaan; jos rakennus on kovin korkea, saatamme tarvita remontissa henkilönostimia tai rakennustelineitä. Jos rakennus sijaitsee vaikeakulkuisessa paikassa tai esimerkiksi saaressa, työkoneiden ja materiaalien kuljetukseen menee enemmän aikaa. Lisäksi jos katon alapuoliset rakenteet ovat huonossa kunnossa, tästä aiheutuvat purku- ja uudistustyöt vaikuttavat kattoremontin kestoon ja hintaan.

Kun valitset meidät tekemään peltikattoremonttisi, saat varmasti jokaiselle eurolle vastinetta. Teemme kattoremontin aina avaimet käteen palveluna. Tilaamme kaikki materiaalit ja toimitamme ne paikan päälle. Suoritamme kattoremontin jokaisen vaiheen tehokkaasti, mutta laadusta tippaakaan tinkimättä. Lopuksi siivoamme jälkemme ja toimitamme kaikki rakennusjätteet pois tontiltasi asianmukaisesti hävitettäviksi. Kaikki työkoneet ja -tarvikkeet tulevat meidän kauttamme, eikä sinun tarvitse vuokrata niitä erikseen.

Kattoremontin kustannuksia miettiessä on hyvä ottaa huomioon, että kaikki ammattilaiselta tilatut kattotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia kuluja. Tarvittaessa voit myös hakea projektillesi rahoitusta kätevästi verkkosivustomme kautta.

Peltikattoja on ominaisuuksiltaan ja käyttöiältään erilaisia

Pelti-, tiili- ja huopakattojen ominaisuuksissa on paljon eroja, mutta myös eri peltivaihtoehtojen välillä on huomattavia eroja. Huoltotarve ja käyttöikä vaihtelevat eri peltivaihtoehdoissa paljonkin. Kattoremontin hintaa miettiessä onkin hyvä ottaa huomioon katon edessä olevat käyttövuodet; vuosien aikana kokonaishintaan tulevat vaikuttamaan katon vaatimat korjaukset ja huollot.

Perinteinen pelti, esimerkiksi tiilikuviopeltikate, on edullisin asentaa. Se on kevyt ja helposti käsiteltävä materiaali, eikä sen asentamisessa tarvita erikoistyökaluja. Perinteisen pellin käyttöikä on noin 50 vuotta.

Konesaumakatto on perinteistä peltikattoa arvokkaampi vaihtoehto. Konesaumakaton asentaminen vaatii aikaa ja erityisosaamista, mutta se on toisaalta erittäin vesitiivis, minkä vuoksi sen elinikä saattaa olla jopa huikeat 100 vuotta. Jos konesaumakaton asentamisen hinnan jakaa sen edessä oleville käyttövuosille, hinta on yllättävänkin edullinen.

Lukkosaumakatto on konesaumakattoa edullisempi, mutta se ei ole niin vesitiivis. Lukkosaumakaton käyttöikä on perinteisen peltikaton lukemissa, eli noin 50 vuotta.

Harvinaisempia peltikattomateriaaleja ovat alumiini ja kupari. Ne ovat arvokkaita materiaaleja, mutta myös pitkäikäisiä. Alumiini ja kupari ovat ruostumattomia materiaaleja. Niiden hinta saattaa tuntua korkealta asennusvaiheessa, mutta käyttöikäänsä nähden ne ovat hyvä sijoitus. Alumiinin ja kuparin ulkonäkö on myös erityisen kaunis, ja ne tekevät rakennuksen julkisivusta ylevän.

Peltikattovaihtoehdoissa toinen ei ole toista parempi, vaan kaikki ovat ominaisuuksiltaan erilaisia. Se, mikä on paras valinta sinulle, on mielipidekysymys; mitä toiveita ja tarpeita sinulla on kattosi suhteen. Onko sinulle parempi vaihtoehto valita asennukseltaan edullinen katto, vai kalliimpi, mutta pitkäikäisempi vaihtoehto?

Minkä peltivaihtoehdon valitsetkin, voit olla varma, että saat kauniin ja kestävän katon, jota hyvällä hoidolla saat ihailla vuosikymmenten ajan. Saat meiltä lisää tietoa eri peltien ominaisuuksista ja vastaamme mielellämme kaikkiin mieleesi nouseviin kysymyksiin.

Mitä meiltä tilatun peltikaton hinta pitää sisällään?

Meiltä saat kaikki kattopalvelut yhdestä osoitteesta. Kattoremonttien lisäksi saat kaikki kattokorjaukset ja -huollot sekä vaikkapa turvallisesti suoritetut lumenpudotukset ja jäänsulatukset.

Kun tilaat peltikaton asennuksen meiltä, saat varmasti laadukasta ja luotettavaa palvelua. Tarjoukseemme kuuluvat aina ammattitaitoiset kattotyöntekijät, kaikki remontissa tarvittavat työvälineet ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat materiaalit, kaikki tarvittavat työkoneet sekä huolellinen loppusiivous. Kattoremontin hinta selviää katon lähtötilanteen ja asiakkaan toiveiden pohjalta tehdyssä tarjouksessa, eikä sinun tarvitse pelätä piilokuluja tai vaivihkaa nousevia kustannuksia.

Meillä on käytössämme vakaan ammattitaidon omaavat työntekijät, joilla on pitkä kokemus suomalaisilla katoilla työskentelystä. Me tiedämme, mitä katto tarvitsee kestääkseen vuodenaikojen vaihtelut, tuulet ja tuiskut.

Turvallisuus on meille tärkeää. Siksi huolehdimme jokaisella työmaalla työturvallisuudesta sekä siitä, että ympäristö on suojattu asianmukaisesti, eikä ohikulkijoille koidu vaaraa. Tarvittaessa suojaamme myös pihaistutuksesi.

Panostamme siihen, että kattoremontti on sinulle mahdollisimman helppo kokemus. Pidämme materiaalit etukäteen sovitussa paikassa ja vältämme pitämästä turhaa meteliä. Kattoremontin aikana rakennuksessa voi asua normaalisti, myös talvella.

Kun olemme saaneet kattoremontin valmiiksi, suoritamme vielä huolellisen loppusiivouksen. Toimitamme myös purku- ja rakennusjätteet pois tontiltasi, ja ne kierrätetään asianmukaisesti. Lopuksi teemme vielä huolellisen lopputarkastuksen varmistuaksemme siitä, että kaikki on mennyt kuten pitää ja katto on valmis käytettäväksi.

Meidän kanssamme asioiminen on helppoa ja avointa. Saat meiltä selkeän laskun, jossa on eritelty työt ja materiaalit. Koska teemme huolellisen suunnitelman ennen remontin aloittamista, kattoremontin aikana tulee harvoin vastaan yllätyksiä. Ja jos jotain odottamatonta sitten tapahtuukin, hoidamme asian rauhallisesti; olemme nähneet niin monenlaisia kattoja, että meillä ei ihan pienestä mene sormi suuhun.

Kun tilaat kattoremontin meiltä, saat varmasti rahoillesi vastinetta; sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan me hoidamme kaiken. Kun olemme valmiit, jätämme sinut nauttimaan uudesta, kauniista ja kestävästä katostasi. Halutessasi voimme sopia säännöllisistä kattohuolloista tulevaisuutta silmällä pitäen.

Riittäisikö osittainen kattoremontti?

Pyrimme toiminnassamme aina järkevimpään ja kustannustehokkaimpaan ratkaisuun. Jos osittainen kattoremontti on mahdollinen, teemme sen oikein mielellämme.

Peltikaton kohdalla tämä voi tarkoittaa sitä, että pelkkä kattopeltien vaihto riittää. Se, onko osittainen kattoremontti järkevä toteuttaa, riippuu täysin katon lähtökunnosta. Jos alapuoliset rakenteet ja aluskate ovat hyvässä kunnossa, pelkkä peltien vaihto voi olla juuri oikea vaihtoehto. Me emme korjaa ehjää emmekä tee turhia töitä, vaan vain juuri sen, mikä on kattosi edun mukaista.

Jos kattorakenteet eivät ole parhaassa mahdollisessa kunnossa ja ne tarvitsevat korjausta, aluskate on yleensä järkevintä rakentaa uudelleen. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että työtä ja aikaa tarvitaan enemmän. Aluskatteen väliaikainen paikkaileminen ei yleensä ole järkevää, sillä huonokuntoinen aluskate nostaa homevaurioiden riskiä huomattavasti. Jos kosteus pääsee leviämään rakenteisiin, edessä on työläitä ja kalliita korjaustöitä. Jos jossain niin kattotöissä ei kannata ottaa riskejä, sillä ennaltaehkäisy on aina edullisempaa kuin vaurioiden korjaaminen.

Se, riittääkö osittainen kattoremontti, on aina tapauskohtaista, ja asiaan tarvitaan asiantuntevan kattoammattilaisen mielipide. Se, millaiseen kattoremonttiin ryhdymme, riippuu aina katon lähtötilanteesta sekä asiakkaan toiveista ja tarpeista katon suhteen.

Kattokokonaisuus vaikuttaa merkittävästi koko rakennuksen toimivuuteen, ja siksi se on tärkeää pitää hyvässä kunnossa. Kattoremontti on sellainen asia, jossa ei kannata tarttua halvimpaan oljenkorteen. Hutaisten tehty kattoremontti voi aiheuttaa pitkäaikaisia ongelmia koko rakennukselle.

Kattoremontti vaatii asiantuntemusta ja ammattitaitoa, joten siihen ei kannata ryhtyä itse. Kun jätät kattosi ammattilaisten käsiin, voit olla varma, että siitä tulee toimiva, kestävä ja kaunis. Hyväkuntoinen katto suojelee tehokkaasti taloa ja sen asukkaita esimerkiksi kosteusvaurioiden aiheuttamilta sisäilmaongelmilta, jotka voivat pahimmillaan jättää terveysongelmia koko loppuelämän ajaksi.

Ammattilaisen suorittama kattoremontti on kannattava sijoitus, sillä se nostaa talon arvoa, kohentaa sen julkisivua ja tuo turvaa ja suojaa asukkaille.

Peltikaton huoltaminen on meillä helppoa ja kustannustehokasta

Yksi peltikaton parhaista puolista on se, että sen huoltaminen on helppoa ja edullista. Peltikaton perushuoltoon riittää peruspuhdistus, jossa katolta poistetaan irtoroskat. Yleensä suurin osa roskista tipahtaa katolta itsestään peltikaton kaltevuuden ansiosta, mutta on tärkeää varmistaa, että katto on täysin roskaton varsinkin ennen talven tuloa, jotta katolla olevat roskat eivät keräisi itseensä kosteutta ja aiheuttaisi esimerkiksi ruostevaurioita.

Peltikaton huoltomaalaus kannattaa teettää silloin, kun katon pinnoite alkaa näyttää parhaat päivänsä nähneeltä. Peltikaton huoltomaalaus tekee katosta jälleen kestävän ja kauniin. Jos maalipinta alkaa rapistua ennen aikojaan, on hyvä selvittää, löytyykö asialle jokin ulkoinen syy, johon voitaisiin puuttua.

Peltikaton huolto kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa. Kun kattoammattilainen tarkistaa katon säännöllisesti, mahdollisiin ongelmiin ehditään puuttua ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa suurempaa vahinkoa. Ammattilainen huomaa heti, jos vaikkapa jokin läpivienti vuotaa tai peltien kiinnityksiin tarvitaan parannusta. Kun tsekkaamme kattosi pari kertaa vuodessa, pysyt ajan tasalla kattosi tilanteesta.

Kattohuollossa käydään läpi kaikki saumaukset, läpiviennit ja jiirit. Myös kaikki kattotarvikkeet tarkastetaan; ovatko esimerkiksi kattotikkaat, kattosillat, kattoluukut, lumiesteet, pieneläinesteet, piippuhattu tai piipunpellitykset ehjiä ja toimivia. Keväisin on hyvä varmistaa, miten katto ja kattotuotteet kestivät lumen ja jään mukanaan tuomat haasteet.

Mitä tahansa kattosi tarvitsee, ota meihin yhteyttä!