KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kaikki kattotyöt huollosta korjaukseen ja kattoremonttiin piha- ja ulkorakennuksille

Piharakennuksen katon huolto, korjaus ja remontti

Asumiskäytössä olevien rakennusten lisäksi on hyvä suunnata katse myös muihin pihapiirissä oleviin piha- ja ulkorakennuksiin. Oli kyseessä sitten lämmin-, tai kylmävarastosta tai säilytystilasta, rakennuksen katto on kuitenkin se, joka pitää omaisuutesi suojassa säällä kuin säällä. Kuten kaikkien muidenkin asuntojen, tulisi myös varastojen, ulkovessojen, saunarakennusten sekä autokatosten kuntoa tarkastaa ja huoltaa säännöllisesti. Meidän kattopalvelumme tekee kaikki ja kaikkien kattojen kattoremontit, kuin myös huolto- ja korjaustyöt. Saneerausta tai huoltoa vaativan katon tyylillä, rakenteella tai katemateriaalilla ei ole väliä, koska jokainen kattotyö suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinun kattosi tarpeet ja erityispiirteet huomioiden. Tällä tavalla pystymme varmistumaan siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen ja kustannustehokkaimman urakkaratkaisun.

Varmistaaksemme kaikkien asiakkaidemme tyytyväisyyden, tarkastamme veloituksetta kattosi yleisilmeen ja kunnon aina jokaisen pienimmänkin tilatun työn yhteydessä. Jos katolla käydessämme huomaamme tarvittavia huoltotoimenpiteitä tai katon kuntoa kuormittavista tekijöitä, keskustellemme mahdollisista korjaustarpeista kanssasi ja teemme tarvittaessa korjausehdotuksista tarjouksen.

Monipuolisuuden ja vuosien varrella karttuneen kokemuksemme ansioista pystymme takamaan asiakkaillemme aina ammattitaitoisen ja luottavan, sekä ennen kaikkea asiantuntevan palvelukokonaisuuden. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu alansa kokeneimmista ammattilaisia, joka näkyy erityisesti työnjäljessämme, jonka ansiosta palveluumme tyytyväisiä asiakkaita löytyy kaikilta Suomesta.

Kattotöitä yksityishenkilönä teettäessä on hyvä muistaa kotitalousvähennyksen mahdollisuus. Lähes kaikki kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehdyt kattotyöt, sekä kunnossapito- ja perusparannustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, jotka voit huomioida omassa verotuksessasi.

Kauttamme on myös mahdollisuus hakea kätevää ja joustavaa rahoitusmahdollisuutta kattotöille. Voit tutustua ja lukea aiheesta lisää verkkosivuiltamme.

Ota yhteyttä niin katsotaan miten parhaiten voimme auttaa piha- ja ulkorakennusten kattotöissä.

Piha- ja ulkorakennusten kattojen huolto ja kunnossapitotyöt on hyvä toteuttaa säännöllisesti

Piha- ja ulkorakennusten kattojen huolto ja kunnossapito tulisi tehdä yhtä usein kuin minkä tahansa muunkin katon. Tavallisesti suositeltavaa on, että katolle tehtäisiin kaksi kertaa vuodessa kattava katon puhdistus ja kuntotarkastus. Tiilikatto ja peltikatolle kertynyt sammal, jäkälä, sekä muu bioroska pystytään ammattilaistemme välineillä puhdistamaan harjaamalla tai sammaleentuhokäsittelyllä vaivatta pois. Huopakaton, eli bitumikermikaton puhdistuksessa voimme tarvittaessa käyttää apunamme joko ilmapuhallinta tai todella pehmeää harjaa. Kattojen puhdistuksen lisäksi sekä rännien ja vesikourut puhdistetaan roskista, sekä tarkastetaan kiinnitysten ja kaatojen toimivuus. Samalla katsomme myös koko sadevesijärjestelmän toimivuuden. Katolla käydessämme tarkastamme saumausten pitävyyden ja katon tiivisteiden kunnon. Testaamme myös, että kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattosillat ja kattotikkaat toimivat standardien ja asetusten mukaisella tavalla. Kattava palvelukokonaisuutemme pitää sisällään myös talvella katolle kertyneen lumen pudotukset ja jäänsulatukset katolta ja ränneistä.

Säännöllisesti puoli vuosittain tehtäviin huoltotöiden pitää sisällään katon pinnan tarkastuksen, sekä peltien kiinnitysten tarkistukset, sekä vanhojen ruuvien ja neulojen vaihdon uusiin. Jos esimerkiksi peltikatto kaipaa maalausta, teemme myös sen muiden huoltotöiden yhteydessä. Kattohuovan saumaukset tarkistamme, sekä tiilikatoille vaihdamme rikkinäisten tai tippuneiden tiilien tilalle uudet.

Muiden kattojen tavoin tulee piha- ja ulkorakennusten kattojen olla kunnossa, että ne pystyvät hoitamaan koko rakennuksen tärkeimmän tehtävän eli suojaamaan sinun omaisuutesi. Tavaroiden suojaamisen lisäksi, on myös rakennuksen terveenä ja kunnossa pysymisen kannalta ehdottoman tärkeää, ettei säännöllisesti tehtäviä huolto- ja kunnossapito toimenpiteitä laiminlyötäisi minkään katon osalta.

Tilaa meiltä katollesi säännöllinen puhdistus, korjaus tai huoltotoimenpiteet! Näin voit olla aina varmistunut siitä, että kattosi on ja pyysikin asianmukaisessa kunnossa pitkään!

Kattotöitä kaikille omakotitalosta leikkimökkiin kaikkialla Suomessa

Kattopalvelumme toteuttaa kaikenlaisten kattojen asennukset, korjaukset, puhdistukset, sekä muut tarvittavat kunnossapitotyöt. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu alansa parhaista ammattilaisista, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina alusta loppuun asti toteutetut kattoremontit kaikkialla Suomessa.

Kattava palvelukokonaisuutemme pitää sisällään laadukkaan ja asiantuntevan osaamisen kattoremonteista, sekä huolto- ja korjaustöistä, joita teemme niin pien- ja omakotitalojen, kuin myös autokatoksien tai leikkimökkien katoille. Teemme myös suurempia kohteita, kuten isojen tehdas- tai toimistorakennuksien kattojen saneeraus ja kunnossapitotoimenpiteitä. Kattotöihimme tyytyväisiä asiakkaita meiltä löytyy niin yksityishenkilöistä aina julkishallinnon ja yritysten edustajiin.

Kattospesialistiemme käsistä syntyvät niin kestävät ja ajattomat peltikatot kuin näyttävät sekä pitkäikäiset tiilikatotkin. Ammattilaistemme tuotoksena valmistuvat myös nykyaikaiset huopakatot, eli bitumikermikatot, jollaisia asentajamme pystyvät toteuttamaan lähes minkälaiselle katolle tahansa.

Kattotöiden ammattilaisemme tuntevat alan viimeisimmät työskentelytavat, työvälineet sekä katemateriaalit. Kattotöiden asiantuntijamme tuntevat kaikki käytössä olevat rakennustyylit, jonka ansiosta pystymme räätälöimään jo suunnitteluvaiheessa urakan juuri sinun kattosi tarpeiden mukaiseksi. Suunnittelussa huomioimme sinun toiveesi sekä ammattilaisemme kuntokartoitukseen perustuva näkemys siitä millä tavalla katosta saataisiin mahdollisimman toimiva ja kestävä.

Kattoremontin suunnittelu lähtee aina liikkeelle katon kunnon tarkastuskäynnistä. Jokaisen tilatun työn yhteydessä, tarjoamme katollesi veloituksetta kattotöiden asiantuntijoidemme toteuttaman yleistarkastuksen. Kattotöiden asiantuntijamme tarkastavat katon yleisilmeen ja kunnon. Kattavan kuntokartoituksen jälkeen ammattilaisemme tekevät suunnitelmaehdotuksen katolle tarvittavista remontointi- ja kunnossapitotoimenpiteistä. Kattoremontin suunnitelmat tehdään aina asiantuntijoidemme näkemyksen, sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaikkein yhteisimmän ja tyylikkäimmän ilmeen piha-alueellesi saat, kun toteutat kodin lisäksi myös kaikkien pihapiirisi rakennusten katot samaa katemateriaalia hyödyntäen. Sama vesikatto sopiikin ja on mahdollista toteuttaa sekä kodille, autokatokselle kuin leikkimökillekin.

Olipa kattosi siis millainen tahansa, ota yhteyttä myyntitiimme ja laitetaan sinunkin kattosi kerralla kuntoon!