KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Rivitalon kattoremontti nopeasti ja asukkaita ajatellen

Rivitalon kattoremontti

Rivitaloyhtiön kattoremontti herättää asukkaissa luonnollisesti paljon erilaisia kysymyksiä, joista isoimpana lienevät remontin hintaan ja remontista aiheutuvaan häiriöön liittyvät kysymykset. Kun valitset kattoremontin tekijöiksi meidät, saat takuulla luotettavaa palvelua. Meillä on pitkä kokemus myös rivitalojen kattoremonteista, ja raudanlujat ammattilaisemme hoitavat homman nopeasti, tehokkaasti ja huolellisesti. Olipa kattomateriaalina tiili-, huopa- tai peltikatto ja katon tyyppinä satula-, pulpetti- tai tasakatto, meidän kokeneet työntekijämme suunnittelevat remontin rakennuskohtaisesti ja tietävät aina parhaat materiaalit ja työtavat kuhunkin projektiin.

Rivitalon kattoremontti alkaa, kun lähetät meille tarjouspyynnön. Tulemme tarkastamaan katon lähtötilanteen ja suoritamme realistisen, puolueettoman kattotarkastuksen. Pistämme merkille kaikki katon piirteet ja tarpeet ja kerromme sinulle, riittäisikö katolle vain osittainen remontti vai kannattaako koko katto pistää kerralla kuntoon. Me pyrimme aina järkevimpään, kustannustehokkaimpaan ratkaisuun, emme tee koskaan turhia töitä tai ala korjata ehjää. Keskustelemme kanssasi kattoremonttiin liittyvistä ajatuksistasi ja toiveistasi, ja teemme keskustelumme sekä kattotarkastuksen perusteella tarkan suunnitelman remontille.

Teemme jokaisen kattoremontin aina laadukkaana takuutyönä ja niin sanottuna avaimet käteen -palveluna. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan me tilaamme hinta-laatusuhteeltaan parhaat materiaalit, suoritamme remontin kaikki vaiheet ja lopuksi vielä teemme perusteellisen loppusiivouksen ja toimitamme kaikki rakennusjätteet pois tontilta.

Meiltä saat aina asiakaslähtöistä palvelua, haluamme tehdä työmme mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, mutta laadusta tinkimättä. Haluamme, että kaikki saavat asua turvallisen ja kauniin katon alla, joka pitää kosteuden poissa rakennuksen perustuksista vuosien vieriessä. Rivitalon kattoremontti nostaa välittömästi asuntojen arvoa ja tekee taloyhtiölle siistin julkisivun.

Saat meihin helposti yhteyden koko kattoremontin ajan ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Huolellinen suunnittelu sekä avoin, rehellinen viestintä takaavat sen, että kattoremontista tulee kaikille osapuolille onnistunut projekti.

Nykyaikaiset kattotuotteet viimeistelevät rivitalon kattoremontin

Rivitalon kattoremontissa taloudellisin vaihtoehto on yleensä laittaa kaikki kuntoon samalla kerralla. Kun koko kattokokonaisuuden toimivuus varmistetaan yhdellä kertaa, voidaan säästää huomattavasti aikaa ja kustannuksia.

Erilaisilla kattotuotteilla on eri tehtävät ja ne kaikki vaikuttavat osaltaan rivitalon katon toimivuuteen. Yksi ehdottomasti tärkeimmistä kattotuotteista vesikourut eli rännit. Puhdas, ehjä ja oikein asennettu sadevesijärjestelmä ohjaa sade- ja sulamisvedet tarpeeksi kauas talon perustuksista, eikä kosteutta pääse kertymään ei-toivottuihin paikkoihin. Huonolaatuinen, tukkeutunut tai rikkinäinen sadevesijärjestelmä voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa vakavan vesivahingon.

Jotta kattohuoltajat ja muut katolla liikkuvat voisivat toimia rivitalon katolla turvallisesti, kannattaa panostaa laadukkaisiin ja oikein asennettuihin kattotikkaisiin ja kulkusiltoihin. Kattoluukkujen ja -ikkunoiden tiivisteiden ehjyys kannattaa tarkistaa, jottei vesi pääse tihkumaan niistä. Rivitalon kattoremontin yhteydessä voi miettiä myös pieneläinesteiden asentamista. Jos asunnoissa vetää tai niiden sisäilma on tunkkainen, kannattaa tarkistaa yläpohjan eristeiden kunto.

Muita kattotarvikkeita ovat muun muassa aurinkopaneelit ja savupiipun pellitys. Saat tilattua kaikki kattotarvikkeet meidän kauttamme, ja kerromme sinulle hinta-laatusuhteeltaan parhaat vaihtoehdot.

Nykyaikaiset kattotuotteet ovat laadukkaita, säänkestäviä ja siistin näköisiä. Oikein valitut kattotuotteet eivät pistä ikävästi silmään katolta vaan sulautuvat osaksi kattokokonaisuutta.

Rivitalon katto on laaja kokonaisuus, jossa täytyy täyden toiminnallisuuden saavuttamiseksi ottaa huomioon myös monia pieniä yksityiskohtia. Siksi kattoremontti kannattaa tilata kokeneelta kattofirmalta. Meillä on pitkä kokemus suomalaisista katoista ja tiedämme mitä ne tarvitsevat kestääkseen pohjolan vaihtelevat sääolosuhteet. Me rakennamme sinulle katon, joka ei hätkähdä myrskytuulia, talven lumikinoksia tai kesän kuumaa auringonpaistetta.

Meillä on jatkuvasti päivittyvä tietämys eri kattotuotteiden ominaisuuksista, ja siksi saatkin meidän kauttamme käyttöösi aina laadukkaat, hyväksi havaitut tuotteet järkevin hinnoin. Kun kattotuotteet päivitetään rivitalon kattoremontin yhteydessä, uuden katon käyttöikä pitenee ja se voi palvella jopa kymmeniä vuosia.

Mitä rivitalon kattoremontti maksaa?

Kun rivitalon kattoremonttia aletaan suunnitella, polttavin kysymys liittyy tietenkin kustannuksiin. Kuinka paljon remontti tulee maksamaan?

Rivitalon kattoremontin hintaan vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi katon pinta-ala ja jyrkkyysaste sekä katon lähtökunto. Hintaan vaikuttavaa myös se, tarvitaanko rakennustelineitä tai henkilönostimia. Myös materiaalin valinta vaikuttaa hintaan. Olisiko kyseiseen rakennukseen paras valinta helppohoitoinen ja kevyt peltikatto, klassisen kaunis tiilikatto vai monimuotoinen ja ääntä eristävä huopakatto? Kustakin katemateriaalista on olemassa monia eri vaihtoehtoja, joiden plussia ja miinuksia on hyvä punnita tarkkaan.

Koska meillä on vuosien kokemus kattoremonteista, osaamme antaa sinulle tietoa kaikista eri katevaihtoehdoista sekä tehdä perusteellisen kattotarkastuksen pohjalta realistiset suunnitelmat kattoremontin kulusta.

Tekemäämme tarjoukseen kuuluvat aina kaikki remontissa tarvittavat työt ja materiaalit. Emme harrasta piilokuluja. Jos missään kattoremontin vaiheessa tulee yllätyksiä, jotka voisivat vaikuttaa remontin loppuhintaan, otamme tämän välittömästi kanssasi puheeksi ja keksimme järkevimmän ratkaisun ongelman ratkomiseksi.

Jos rivitalon katto on alkanut näyttää parhaat päivänsä nähneeltä, mutta taloudellinen tilanne ei juuri nyt olisi ihanteellinen suurelle projektille, saattaa tuntua houkuttelevalta ajatukselta siirtää remontti vaikkapa seuraavaan vuoteen. Katon ongelmat saattavat kuitenkin pahentua hyvinkin nopeasti. Kun kattoremontti tehdään tarpeeksi ajoissa, sen tekemisen on helpompaa ja edullisempaa.

Rivitalon kattoremontti on investointi, joka nostaa taloyhtiön arvoa ja sen hyödyt kestävät parhaassa tapauksessa jopa vuosikymmenten ajan. Kun kattoremontin hinta jaetaan katon edessä oleville käyttövuosille, hinnasta tulee aina yllättävän edullinen.

Jos taloudellisen tilanteen huomioon ottaen olisi järkevämpää maksaa remontti osissa, voit hakea projektille helposti rahoitusta sivustomme kautta. Voit myös kokeilla kätevää kattolaskuria, joka antaa sinulle karkean arvion siitä, minkä hintaisesta projektista saattaisi olla kysymys.

Meidän tekemämme kattoremontti antaa varmasti vastinetta rahoillesi. Emme havittele vain mahdollisimman suurta voittoa, vaan haluamme rakentaa kauniita ja turvallisia kattoja, jotka kestävät aikaa. Teemme mielellämme myös osittaisen kattoremontin, jos katon alapuoliset rakenteet ovat hyvässä kunnossa.

Rivitalon kattoremontti onnistuu usein myös talvella

Monet yllättyvät kuullessaan, että talvi on usein loistavaa aikaa tehdä kattoremontti. Ihanteellisen talvesta tekee se, että se on yleensä vähäsateista aikaa, eikä pieni lumisadekaan kastele kattomateriaaleja. Kaikista paras säätila on kuiva pikkupakkanen.

Kesä on kattoremonttien sesonkiaikaa, ja silloin meillä pitää kiirettä. Talvella puolestaan pääsemme luoksesi yleensä nopeammin. Talvipakkanen myös suojelee piha-alueita, sillä työkoneet eivät jätä samanlaisia jälkiä kuin pehmeälle maalle.

Mutta joutuvatko rivitalon asukkaat palelemaan asunnoissaan tai lähtemään jopa evakkoon kattoremontin ajaksi? Vastaus on ei! Useimmiten kattoremontti ei vaikuta asunnon lämpötilaan mitenkään. Jos yläpohjan eristeitä pitää vaihtaa, se voidaan tehdä pienemmissä osissa, jolloin vaikutus säilyy mahdollisimman pienenä. Kattoremontin tekeminen talvella vaikuttaa siis asumiseen todella vähän, jos lainkaan.

Vahvan kokemuspohjamme ja taitavien ammattilaistemme ansiosta teemme onnistuneen remontin vuodenajasta ja säästä riippumatta.

Jos siis katto näyttää huonokuntoiselta, remontin tekemistä ei kannata lykätä. Kun katon ongelmiin puututaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, säästetään aikaa ja rahaa. Kosteusvauriot voivat pahimmillaan aiheuttaa asukkaille jopa terveysongelmia, joista voi tulla loppuelämän haitta. Siksi kattoremontti kannattaa teettää tarpeeksi ajoissa.

Vaikka talvi kolkuttelisikin jo ovella, ota meihin yhteyttä! Kun tilaat kattoremontin meiltä, saat varmasti vastinetta rahoillesi. Luotettava, asiakaslähtöinen palvelumme takaa sen, että kattoremontti on mahdollisimman sujuva ja stressitön kaikille osapuolille. Kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelumme takaa sen, ettei sinun tarvitse tehdä muuta kuin kertoa toiveesi kattoremontin suhteen. Me hoidamme suunnittelun, materiaalien tilauksen, kattoremontin kaikki vaiheet sekä huolellisen loppusiivouksen. Tuomme kaiken tarvittavan mukanamme ja toimitamme kaiken ylimääräisen pois tontilta. Tarpeen vaatiessa suojaamme myös piha-alueet. Ennen kuin huomaatkaan, uusi katto on valmis ja taloyhtiön julkisivu kohentunut huomattavasti.

Suoritamme myös esimerkiksi autotallien, grillikatosten ja muiden piharakennusten kattoremontit.

Säännölliset kattohuollot pidentävät uuden katon käyttöikää

Neljä vuodenaikaa ovat Suomen rikkaus, mutta kattojen kannalta ääripään olosuhteet saattavat toisinaan osoittautua haastaviksi. Jotta rivitalon uusi katto kestäisi vuodesta toiseen, tarvitsee se säännöllistä huolenpitoa ja kattohuoltoja.

Katto olisi hyvä tarkastaa ainakin keväisin ja syksyisin. Syksyisin ennen lumisateita katto ja rännit olisi hyvä tyhjentää puiden lehdistä ja muista roskista. Varsinkin huopa- ja tiilikatoille muodostuu helposti sammalkasvustoa, jos niitä ei tyhjennetä säännöllisesti. Joissain olosuhteissa peltikatollekin voi alkaa kasvaa ei-toivottua kasvustoa. Jos sammal pääsee kasvamaan vapaasti katolla, katon pinnoite alkaa vähitellen kärsiä.

Keväisin kannattaa käydä tarkistamassa, miten katto on selviytynyt lumisen ja jäisen talven rasituksista ja varmistaa, että katto on valmis ottamaan vastaan kesän sateet ja auringon paahteen.

Kun kattotarkastus tehdään, sadevesijärjestelmän toimivuuden varmistaminen on yksi tärkeimmistä asioista. Myös kattotuotteiden kunto on hyvä tarkastaa. Kattotarkastuksessa täytyy myös katsastaa, etteivät puuosat ole lahonneet ja että katon pinnoite on ehjä ja hyvässä kunnossa. Tarkistuslistaan on hyvä lisätä myös jiirit ja räystäiden reunat.

Kullakin kattotyypillä on erilaiset huoltotarpeet. Peltikatto on aika helppo puhdistaa, mutta ajan myötä siihen voi ilmaantua ruostetta. Tiili- ja huopakattojen ongelmakohta on juurikin sammaloituminen, mutta sen voi pitää kurissa oikein valituilla pesu- ja suoja-aineilla. Huopakatto saattaa myös kuivua auringon paahteessa, jolloin se alkaa myös helposti halkeilla.

Koska kattotarkastuksessa täytyy ottaa huomioon niin monta asiaa, kannattaa se jättää ammattilaisen vastuulle. Katolla työskentely ei ole riskitöntä puuhaa, joten ammattilaiselta löytyvät oikeat työtavat ja asianmukaiset turvavälineet ovat välttämättömiä.

Ota meihin yhteyttä, olipa tarpeenasi sitten kattotarkastus, katon pesu tai pinnoitus tai esimerkiksi lumien pudottaminen katolta turvallisesti! Me hoidamme kaikki kattotyöt, pienet ja suuret, aina vahvalla ammattitaidolla ja positiivisella mielellä.

Säännölliset kattotarkastukset pidentävät huomattavasti rivitalon katon käyttöikää. Kun kaikki piilevätkin ongelmat huomataan ajoissa, vältytään suuremmilta vaurioilta. Kun satsaat säännöllisiin kattotarkastuksiin, varmistat katolle pitkän elinkaaren.