KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Savupiipun muuraus – Piipun muuraaminen vuosien kokemuksella

Savupiipun muuraus

Savupiipun muuraus edessä kattopinnan yläpuolelta? Tilaa piipun muuraaminen uudelleen tästä osoitteesta. Me korjaamme ja muuraamme savupiipun kattopinnan yläpuolisilta osin vuosien kokemuksella. Kokemus näkyy varmoina otteina ja laadukkaana jälkenä. Ammattitaidolla muurattua piippua on ilo käyttää, joten ota yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjous halkeilleen ja rapautuneen piipun korjaamisesta!

Korjaamamme ja muuraamamme piippu näyttää hyvältä, mutta ei siinä kaikki. Piipun uudelleenmuuraus palauttaa piipun rakenteellisen eheyden. Piipusta tulee taas tiivis ja toimiva, eli enää savukaasuja ei pääse karkuun. Piipun ja piipunjuuren korjaus ehkäisevät myös vesivuotoja ja kosteusvaurioita.

Muurarimme suorittavat piipun muuraustyöt peltikaton, tiilikaton tai huopakaton yläpuolella olevalta osuudelta tarkoitukseen sopivilla tiilillä ja laastilla. Se, paljonko piipun muuraaminen maksaa, selvitetään heti kärkeen. Luvassa on mitä kilpailukykyisin tarjous savupiipun muuraamisesta uudelleen, joten kannattaa olla yhteydessä! Huomaathan, että yhdistämme piipun uudelleenmuuraamiseen kaikki tarvittavat toimenpiteet, kuten esimerkiksi palovillaeristyksen suorittamisen uudelleen, piipunjuurivuodon korjauksen ja savupiipun pellittämisen peltisepäntyönä.

Piipun korjaus ei katso aikaa eikä paikkaa

Kokeneet ammattilaisemme korjaavat piipun käytännössä missä ja milloin tahansa! Kyseessä voi olla omakotitalon, mökin, rantasaunan tai vaikkapa pihasaunan piipun korjaus. Jos rakennuksessa on piippu, mikä pitää korjata, ota yhteyttä ekspertteihimme!

Jotta osaisit tilata piipun korjauksen hyvissä ajoin, sinun kannattaa seurata asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai esimerkiksi saunarakennuksen savupiipun kuntoa. Kaikenlainen rapautuneisuus on hyvä syy ottaa yhteyttä savupiipun korjauksen tiimoilta. Aloitamme korjaustyöt mahdollisimman pian, jotta pääset taas käyttämään tulisijaasi normaalisti.

Olemme varautuneet työskentelemään kaikkialla Suomessa. Toiminta-alueeltamme löytyvät niin Suomen suurimmat kaupungit Helsingistä Kuopioon kuin myös pienimmät kylät. Korjaamme myös keskellä erämaata sijaitsevien rakennusten savupiiput, kunhan perille on jonkinlainen tie. Tie voi tarkoittaa myös vesitietä, sillä pystymme korjaamaan savupiiput myös saarikohteissa. Saariahan Suomessa piisaa!

Nyt siis tiedät, miten toimia, jos savupiippusi on korjattava. Yksi yhteydenotto riittää, koska korjaamme huonokuntoiset piiput avaimet käteen -periaatteella. Sehän tarkoittaa sitä, että hoidamme puolestasi niin materiaalihankinnat kuin loppusiivouksenkin.

Piipunpään korjaus on kotitalousvähennyskelpoinen työ

Etsitkö asiansa osaavia tekijöitä piipunpään korjaukseen? Olet juuri oikeassa paikassa, sillä meidän ammattilaisiltamme löytyy kaikki se tietotaito, mitä piipun tai piipunpään korjaus edellyttää. Myös kalustomme on kohdillaan. Ota siis yhteyttä ja tilaa savupiipun pään korjaus!

Kustannustehokkain tapa saunarakennuksen, omakotitalon tai esimerkiksi huvilan piipun korjaamiseen on usein piipun osittainen purkaminen ja uudelleen muuraaminen. Tarvittaessa korjaamme myös savupiipun päällä olevan betonikauluksen, mitä kutsutaan myös lenssiksi tai kruunuksi. Tarvittaessa korjaamme myös katon piipun ympäriltä sekä suoritamme uudelleen savupiipun palovillaeristyksen. On tärkeää, että katto ei vuoda, ja että palovillaeristys on sellainen kuin sen kuuluukin olla! Savupiipun pään korjaus viimeistellään pellittämällä piippu. Mittatilaustyönä tehty piipunpellitys tarjoaa piipulle parhaan mahdollisen suojan kosteudelta ja rapautumiselta.

Käytämme aina laadukkaita ja kuhunkin käyttötarkoitukseen suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita. Emme kuitenkaan veloita piipunpään korjauksesta kuin vain täysin kohtuullisen summan. Hintamme ovat kaiken lisäksi kotitalousvähennyskelpoisia. Kannattaa siis laittaa lasku talteen ja hakea kotitalousvähennystä sitten, kun se on mahdollista!

Rapautuneen piipun korjaus nopeasti ja tehokkaasti

On tärkeää saada apua nopeasti, jos piippu on rikki. Näin on etenkin silloin, jos aikoo käyttää piippuun yhdistettyä tulisijaa. Tavalla tai toisella huonokuntoinen – kuten rapautunut – piippu on paloturvallisuusriski. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin tulemme toteuttamaan rapautuneen piipun korjauksen. Työskentelemme nopeasti ja tehokkaasti, jotta pääset pian takaisin saunan lämmityksen tai esimerkiksi leipien leipomisen pariin.

Rapautuneen piipun korjaus on jo itsessään tärkeä työ, koska rapautunutta savupiippua ei ole hyvä käyttää. Työhön voidaan tarvittaessa yhdistää muita toimenpiteitä. Tarkkasilmäiset ammattilaisemme huomaavat kaikki vauriot ja puutteet, kuten piipunjuurivuodon tai aluskatteen puuttuvat ylösnostot (asia, mikä voi johtaa kattovuotoon piipun kohdalta). Pystymme korjaamaan kaikenlaiset alus- ja vesikatteet piipun ympäriltä.

Peltikaton, tiilikaton tai huopakaton korjauksen lisäksi voimme yhdistää rapautuneen savupiipun korjaukseen myös piipun pellittämisen ja piipunhatun asentamisen. Piipunpellitys ja piipunhattu suojaavat savupiippua rapautumiselta, eli siis uusilta korjaustarpeilta. Eikö olekin mukavaa saada ehjä piippu, mikä on hyvin suojattu säiltä ja kosteudelta?

Piipun halkeaman korjaus – Haljenneen piipun korjaus ehkäisee tulevat vauriot

Kun huolehdit savupiippusi kunnosta, voit nukkua yösi rauhassa. Helpoin tapa kunnostaa omakotitalon, mökin, pihasaunan tai vaikkapa grillikatoksen huonokuntoinen piippu on ottaa yhteyttä ammattilaisiimme. Meiltä sujuu niin piipun halkeaman korjaus kuin vaikkapa kokonaan uuden piipun muuraaminen tiilikaton, huopakaton tai peltikaton yläpuolelle. Oikea tapa kunnostaa piippu selvitetään tietenkin tapauskohtaisesti. Sitten teemme työtä käskettyä, emmekä unohda siivota jälkiämme korjausurakan päätteeksi.

Korjausurakan päätteeksi sinulla on jälleen hyväkuntoinen ja käyttökelpoinen savupiippu. Rapautuneen tai haljenneen piipun korjauksessa on käytetty kohteeseen soveltuvia tiiliä ja säänkestävää muurauslaastia. Korjauksen valmistuttua kattopeltiseppämme on pellittänyt piipun mittojen mukaan aina ylös asti. Piipun pellittämiseen kuuluu myös hattuosan asentaminen, sillä mitä vähemmän hormiin pääsee kosteutta, sen parempi.

Ammattitaitoisesti tehty haljenneen savupiipun korjaus ehkäisee myös tulevat vauriot, sillä halkeamiin kertyy yleensä kosteutta, mikä sitten jäätyy talvella. Halkeamissa olevan veden jäätyminen, sulaminen ja jäätyminen uudelleen kasvattavat halkeamia ja lisäävät rapautumista. Ensin rapautuu laasti, mutta ajan kanssa myös tiilien kunto heikkenee.

Vanhan savupiipun korjaus pohdituttaa? Ratkaisun avaimet ovat käsissämme

Aina ei ole itsestäänselvää, miten vanhan savupiipun korjaus tulisi suorittaa. Ota yhteyttä meidän kokeneisiin ja haasteita kavahtamattomiin ammattilaisiimme. Ratkaisun avaimet ovat hyppysissämme, sillä tiedämme käytännöllisesti katsoen kaiken, mitä vanhojen savupiippujen korjaamisesta pitää tietää. Korjaamme piippusi avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse alkaa suojata, purkaa, muurata tai mitata yhtään mitään. Riittää, että otat yhteyttä ja tilaat vanhan savupiipun korjauksen!

Vanhan piipun korjaus aloitetaan tutustumalla tilanteeseen. Sitten teemme tarvittavat suojaukset mökin, omakotitalon tai esimerkiksi saunarakennuksen piipun ympärillä. Näin vältytään vesikatteen ja kattovarusteiden vaurioitumiselta vanhan piipun korjauksen yhteydessä.

Sitten puramme huonossa kunnossa olevat tiilet. Riippuu tapauksesta, kuinka suuri osa piipusta on purettava. Tarvittaessa muuraisimme vaikka kokonaan uuden piipun katon yläpuolelle, mutta usein riittää piipun osittainen uudelleenmuuraaminen.

Kiinnitämme aina huomiota myös vesikatteen ja aluskatteen kuntoon piipun kohdalla. Ei hätää, vaikka huomaisimme joitain ongelmia, sillä ratkaisun avaimet ovat hallussamme tällaisessakin tilanteessa. Tarvittaessa kunnostamme myös palovillaeristyksen.

Tiilipiipun korjaus ja muuraus on kustannustehokas tapa palauttaa piipun toimintakunto

Tiilipiipun katon yläpuolisen osan korjaus on kustannustehokas tapa tiilipiipun toimintakunnon palauttamiseen. Kun etsit tekijää tiilipiipun korjaukselle, valitse meidän tiimimme, niin saat rahoillesi parasta vastinetta! Meiltä ei puutu ammattitaitoa, motivaatiota tai asiakaslähtöisyyttä. Myös välineistömme on sellainen kuin sen tulee ollakin. Lisäksi tiedämme, mistä saa laadukkaita tiiliä ja laasteja vanhan tiilipiipun korjausta ja muurausta varten.

Tiilien laadulla ja väliä! Tiilipiipun korjaus ja muuraus onnistuu parhaiten, kun käytetään tätä tarkoitusta varten suunniteltuja ja valmistettuja tiiliä sekä muita piipun korjaukseen tarkoitettuja tuotteita. Poltettujen tiilien on oltava erityisen lämmönkestäviä, mikä ei varmaankaan tule yllätyksenä. Lisäksi niiden on oltava tiiviimpiä kuin tavallisten rakennustiilien. Tiiviys vähentää kosteuden imeytymistä, mikä puolestaan vähentää jäätymisvaurioita.

Tiilipiipun korjauksessa ja muurauksessa käytettyjen tiilien (ja muurauslaastin) on kestettävä rankkasateita, nopeita lämpötilan vaihteluita ja voimakkaita tuulia. Säänkestävyyden lisäksi vaadimme tiililtä ja muurauslaastilta myös kulutuksenkestävyyttä, onhan tiilipiipun altistuttava usein savukaasujen kuluttavalle vaikutukselle.

Savupiipun pellitys ja piipunhatun asennus ovat juuri sitä, mitä piippu kaipaa

Savupiipun pellitys tarjoaa piipulle korvaamatonta suojaa sateilta, lumen kertymiseltä, tuulelta ja jäätymisvaurioilta. Jos asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piipullisen ulkorakennuksen piippua ei ole pellitetty, savupiipun pellitys on juuri se, mitä piippu kaipaa. Me voimme täyttää tämän tarpeen.

Piipun pellitys, piipun juuripellitys ja piipun kansipellitys estävät kosteuden tunkeutumista piipun rakenteisiin, mutta ei siinä kaikki. Pellitykset parantavat myös piipun ja sitä kautta koko rakennuksen ulkonäköä. Jotta pellityksestä saataisiin kaikki hyöty irti, sen tulee olla tiivis ja oikein mitoitettu. Luota täsmällisiin kattopeltiseppiimme – he tietävät, miten savupiipun pellitys tulee tehdä! Piippu pellitetään heidän toimestaan mittatilaustyönä aina ylös asti. Mikäli piipussa on betonikaulus, pellitys nostetaan sen alapintaan asti.

Myös piipunhatusta on valtavasti hyötyä piipulle ja itse asiassa koko rakennukselle. Sadehatun ansiosta hormi pysyy kuivana, mikä tarkoittaa hyvää vetoa ja jäätymisvaurioilta välttymistä. Sadehatun ansiosta vältyt myös hormista sisälle valuvalta nokiselta vedeltä, mikä voisi johtaa jopa kosteusvaurioihin.

Talon katon, aluskatteen ja ylösnostojen korjaus samaan syssyyn piipun korjauksen kanssa

Me emme jätä sinua pulaan vuotavan piipunjuuren kanssa! Meiltä ei jää huomaamatta, jos katto vuotaa piipun kohdalta. Huonokuntoisen piipun kunnostukseen on helppo yhdistää aluskatteen korjaus, ylösnostojen suorittaminen tai jokin muu toimenpide, joka tekee katosta tiiviin. Lopuksi toteutamme tiiviin piipunpellityksen sekä asennamme piipunhatun.

Se, että katto vuotaa piipun kohdalta, on hyvin tavallinen ongelma. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että katon ja savupiipun välinen tiivistys on riittämätön. Mitä aikaisemmin piipunjuurivuotoon puututaan, sen parempi. Voi olla, ettei katon korjaamiseen tarvitse käyttää paljoakaan aikaa tai vaivaa. Sitten voit taas olla huoleton. Jos katto on vuotanut savupiipun kohdalta pidempään, katon alla voi olla kosteusvaurioita. Vuotovesi on voinut päästä sisäkaton läpi sisätiloihin saakka. Kosteusvaurioita voi löytyä jopa lattiarakenteista.

Avullamme voit välttyä monelta murheelta, joten ota yhteyttä jo tänään ja pyydä erinomainen tarjous piipun kunnostamisesta! Yhdistämme urakkaan kaikki tarpeelliset toimenpiteet, kuten vesikatteen, aluskatteen ja ylösnostojen korjauksen piipun kohdalta.