KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Tiilikaton hinta – sijoitus, mutta minkä suuruinen?

Tiilikaton hinta asennettuna

Tiilikaton hinta on ennen kaikkea sijoitus kestävään ja arvostettuun kattoon. Tiilikatolle on perusteltua povata jopa 70-100 vuoden käyttöikää, jonka aikana se puolustaa taloa vankasti niin vesi- kuin lumisateiltakin. Rahoilleen saa tuona aikana vastinetta myös naapureiden ja ohikulkijoiden ihailevien katseiden muodossa. Mutta minkä suuruisesta investoinnista oikeastaan on kyse eli mitä tiilikatto maksaa?

Tiilikaton hinta on karkeasti kolmen tekijän summa:

 • materiaalit
 • kalusto
 • työ

Materiaaleista, kalustosta ja työstä aiheutuvat kustannukset puolestaan riippuvat täysin kohteesi ominaisuuksista ja omista toiveistasi uuden katon suhteen. Materiaalikustannuksiin vaikuttavat esimerkiksi kattotiilet ja -tuotteet. Työn hinnan kannalta on oleellista, onko kyseessä tiilikaton ensiasennus vai remontointi.

Jos kyseessä on kattoremontti, vaikuttaa työn määrään paljon vanhan katon kunto – hyväkuntoinen katto on huokeampi remontoitava kuin laho- ja homevaurioinen yksilö. Edullisimmillaan tiilikaton remontoimiseksi riittää jo pelkästään kattotiilien vaihto. Kaikki tarvittavat korjaustyöt kannattaa silti teettää pois päiväjärjestyksestä kattoremontin yhteydessä, sillä muuten sijoitus uuteen tiilikattoon olisi hukkaan heitettyä rahaa.

Kattoremontin yhteydessä myös mahdollisilla muutostöillä on omat vaikutuksensa uuden tiilikaton hintaan. Esimerkiksi katon energiaremontti eli lisäeristys ja aurinkopaneelien asennus ovat kuitenkin erinomaisia investointeja, sillä ne poikivat tulevaisuudessa selvää säästöä ja auttavat uutta tiilikattoa siten maksamaan itsensä takaisin.

Noin yleisesti ottaen tiilikatto on verrattain arvokas katto. Kalliina sitä ei kuitenkaan voi pitää muun muassa pitkän käyttöiän odotteen vuoksi. Kun aprikoit tiilikaton lopullista hintaa, kurottele siis katseellasi reilusti asennushetkeä edemmäs!

Halunnet silti tietoosi myös täsmällisen Euromäärän? Tiilikaton tarkka hinta selviää helpoiten, kun otat meihin suoraan yhteyttä. Meiltä täältä Katonkorjauspalvelusta saat laadukkaan savi- tai betonitiilikaton kilpailukykyiseen hintaan kohteeseen kuin kohteeseen!

Urakkakohtaisesti räätälöimämme hintalappu sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja kaluston sekä tietenkin osaavan työvoiman tekemään puolestasi niin pienet kuin suuretkin rupeamaan liittyvät askareet. Avaimet käteen-tiilikattopakettimme hintaan kuuluu myös kunnollinen takuu.

Jotta saisimme selville kaikki tiilikaton hintaan vaikuttavat asiat, on meidän kuitenkin tultava pistäytymään kohteessasi paikan päällä. Suunnittelukäynti on mahdollista sopia jopa viikonlopulle tai ilta-aikaan, ja luvallasi voimme käydä katsastamassa kohteesi myös poissa ollessasi.

Huomaa, että olemme käytettävissäsi ympäri vuoden. Varsinkin talvella tiilikaton asennus voi onnistua meiltä huomattavan huokeaan hintaan!

Jos raha-asiat ahdistavat oikein olan takaa, tutustu kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Mikäli kyseessä on tiilikaton uusiminen tai remontointi, saattaa kotitalousvähennyskin tuoda merkittävän taloudellisen huojennuksen urakan hintaan. Kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua – myös tiilikaton huoltaminen ja korjaus, jotka ovat omiaan venyttämään katon käyttöikää.

Älä siis enää arvuuttele asiaa itseksesi, vaan kysäise asiantuntijoiltamme mitä uusi tiilikatto maksaa! Tarjouksen pyydät näppärästi oman aikataulusi puitteissa esimerkiksi sähköisellä lomakkeellamme – löydät sen alla olevan painikkeen takaa.

Mitkä asiat tiilikaton hintaan tarkalleen ottaen vaikuttavat?

Tiilikaton hinta on monelle mystinen summa. Mystisenä se myös pysyy aina siihen asti, kunnes tiilikaton asennusurakan piirteet ovat tarkemmin selvillä. Tiilikaton hinta muodostuu sen perusteella, millaisia asioita tiilikaton asennukseen, uusimiseen tai remontointiin liittyy, mikä puolestaan vaihtelee paljon kohteesta toiseen.

Itse asiassa nimenomaan sillä on hyvinkin paljon merkitystä tiilikaton hinnan kannalta, onko kyseessä tiilikaton ensiasennus vai vanhan tiilikaton uusiminen tai jopa kokonainen tiilikattoremontti. Se vaikuttaa kriittisesti urakan vaatimiin työvaiheisiin ja työn määrään, joka taas on painoarvoltaan yksi huomattavimmista tekijöistä tiilikaton hinnan laskevassa kaavassa.

 • Tiilikaton ensiasennus vaatii usein vähemmän työtä kuin tiilikattoremontti, minkä vuoksi tiilikaton asennus uudiskohteeseen on usein edullisempaa kuin vanhan tiilikaton remontointi.
 • Vanhan tiilikaton remontointi on sitä edullisempaa, mitä paremmassa kunnossa katto yläpohjineen on eli mitä vähemmän korjaustöitä uuden katon asennus edellyttää – korjaustyöt maksavat itsensä kuitenkin takaisin moninkertaisesti, jos niille on tarvetta.
 • Muutostyöt (esimerkiksi yläpohjan lisäeristys) ja lisävarusteiden asennus (kuten aurinkopaneelit, sulanapitokaapelit tai valokuvut) kasvattavat hieman uuden tiilikaton hintaa, mutta saattavat hyvinkin poikia säästöä tulevaisuudessa joko Eurojen tai asukastyytyväisyyden muodossa.
 • Pelti- tai huopakaton vaihtaminen tiilikatoksi vaatii usein kattorakenteiden vahvistamista, mikä hieman lisää urakan työmäärää.
 • Vanha tiilikatto, konesaumakatto tai profiilipeltikatto on helppo purkaa pois uuden tiilikaton tieltä, huopakatto taas työläämpi.

Työn ohella urakan hintalappuun vaikuttavat tietenkin myös materiaali- ja kalustohankinnat. Tiilikaton asennusta tai remontointia varten tarvitaan yleensä paitsi kattotiiliä, myös aluskatetta, eristevillaa, puutavaraa, kattotuotteita (esimerkiksi lumiesteitä, tikkaita, kattosiltoja, pieneläinesteitä ja sadevesijärjestelmä), rakennustelineitä ja henkilönostimia.

Jätelavatkin tulevat tarpeeseen. Oman lisänsä tiilikaton hintaan tuo myös purku- ja rakennusjätteen poiskuljetus ja hävittäminen.

Huomaa, että materiaalikustannuksia ajatellen ei ole ihan sama, valitsetko tiiliksi savi- vai betonitiiliä. Savitiilet ovat arvokkaampia, mutta kestävät parhaimmillaan sata vuotta. Edullisemmilta betonitiililtä voit odottaa noin seitsemänkymmenen vuoden takaisinmaksuaikaa, jos huollat kattoa sen vaatimalla tavalla.

Sekä työstä että materiaaleista ja kalustosta koituvien kustannusten kannalta sillä on paljon merkitystä, miten iso katto on kyseessä. Myös katon muoto, kattoläpiviennit, kiinteistön korkeus ja jopa osoite vaikuttavat jossain määrin uuden tiilikaton hintalappuun. Osoite on kiinnostava seikka lähinnä kuljetus- ja matkakustannusten kannalta, sillä esimerkiksi taajamakohteeseen on usein helpompi kuljettaa materiaalit, kalusto ja työvoima kuin vaikkapa saareen tai tiettömän taipaleen päässä sijaitsevalle korpitontille.

Kuten kaikesta tästä voi päätellä, on tiilikaton hinta siis täysin kohdekohtainen. Kun haluat tietää tiilikaton asennus- tai remontointikustannukset tarkalleen, ota meihin yhteyttä kipin kapin! Sen jälkeen kokeneet katemestarimme tulevat katsastamaan kohteesi ja kuuntelemaan omat toiveesi tulevan urakan suhteen, ja suunnittelukäynnin perusteella annamme kilpailukykyisen ja kaikenkattavan tarjouksemme käsillä olevasta urakasta.

Vinkki: jos haluat uuden tiilikaton mahdollisimman edullisesti, suosittelemme kysymään tiilikaton talviasennnusta. Tiilikaton asennus tai remontointi on usein täysin mahdollista tehdä myös talviaikaan laadusta (tai asumismukavuudesta) tinkimättä, mutta talvella monissa urakkaan liittyvissä kuluerissä syntyy säästöä puolivahingossa. Kustannustehokkaiden työtapojemme ansiosta hintamme ovat kuitenkin kohtuullisia vuodenajasta riippumatta.

Kattotiilien vaihto on edullisin tapa remontoida vanha tiilikatto

Kuten sanottu, vanhemmassa kohteessa tiilikaton uusiminen tulee sitä edullisemmaksi, mitä paremmassa kunnossa vanha katto on. Edullisimmillaan tiilikaton remontoimiseksi riittää jo pelkkä vanhojen kattotiilien vaihto. Tällainen ratkaisu kulkee myös nimellä osittainen tiilikattoremontti.

Parhaimmillaan kattotiilien vaihto on erittäin kustannustehokas tapa uusia vanha tiilikatto. Monessa kohteessa olemmekin voineet sellaista suositella ja vanha tiilikatto on saatu kunnostettua häkellyttävän edulliseen hintaan!

Esimerkiksi silloin, kun tiilikatto on pahoin sammaloitunut, voi kattotiilien vaihto olla varsin taloudellinen ratkaisu. Toinen vaihtoehto olisi tehdä katolle kunnollinen sammaleentuhokäsittely ja sen jälkeen uudelleenpinnoittaa puhdistetut kattotiilet. Jos kattotiilillä alkaa kuitenkin olla jo ikää, voi tulla loppu peleissä edullisemmaksi panostaa uusiin kattotiiliin ennemmin kuin ryhtyä työlääseen sammaleenpoistoon ja uudelleenpinnoitukseen.

Myös kuluneiden ja rapautuneiden kattotiilien vaihto uusiin on järkipäätös. Kuluneita kattotiiliä saa olla puhdistamassa tämän tästä, ja rapautuneet tiilet puolestaan tuppaavat murtumaan jopa ärsyttävän herkästi. Jatkuvaan puhdistamiseen, sammaleenpoistoon, suoja-ainekäsittelyyn ja murtuneiden kattotiilien vaihtoon nähden kattotiilien uusiminen maksaa itsensä takaisin varsin nopeasti.

Kattotiilien vaihtaminen on huokea keino myös päivittää tiilikaton ilmettä. Betonitiilet voidaan vaihtaa savitiiliin, aaltoprofiilin omaavat tiilet tasaisiin ja punaiset tiilet vaikkapa mustiin – vaihtoehtoja on runsain mitoin.

Huomaa, että tiilikaton väriä ei ole kannattavaa vaihtaa maalaamalla. Lopputulos saattaisi kyllä hivellä silmiä hetken aikaa, mutta pinnoite kuluisi tiilten yltä nopeasti pois. Tulee huomattavasti edullisemmaksi vaihtaa kattotiilet suosiolla uusiin kuin maalata ne uudelleen parin vuoden välein.

Jos siis etsit huokeaa tapaa kunnostaa vanha tiilikatto tai päivittää kiinteistösi tiilikruunun ilmettä, pistä kattotiilien vaihto korvan taa. Turhaan ei terveiden ja kaikin puolin toimivien kattorakenteiden uusimiseen tarvitse käyttää rahaa, eikä tiilikaton muodonmuutoksessa toisaalta kannata tyytyä minkään sortin vippaskonsteihin.

Näissä tilanteissa kattotiilien vaihto ei ole taloudellista

Vaikka pelkkien kattotiilien vaihto on sinänsä edullinen ratkaisu tiilikaton uusimiseksi, ei se aina ole taloudellisesti järkevää. Kitsastelu voi joissain tapauksissa tulla kalliiksi.

Osittainen tiilikattoremontti on rahallisesti fiksu peliliike vain silloin, kun kaikki kattotiilien alla on vielä iskussaan. Esimerkiksi aluskatteessa ei saa olla reikiä ja yläpohjan tulee olla kuiva. Jos kattotiilet vaihdetaan ja niiden alle jää mitä tahansa epäkohtia, on todennäköistä, että uuden tiilikaton elämä jää lyhyenpuoleiseksi.

Myöskään siinä tapauksessa pelkkien kattotiilien vaihtaminen ei kannata, että katto kaipaa lisäeristystä tai mielessäsi hautuu koko joukko kunnianhimoisia kattohaaveita. Kaikenlaiset muutostyöt kattotiilien alapuolisiin rakenteisiin on edullisinta teettää kattoremontin yhteydessä, sillä esimerkiksi katon energiaremontti tai kattomuodon muuttaminen edellyttää joka tapauksessa vesikaton purkamista.

Kun kutsut meidät suunnittelemaan uutta tiilikattoa kanssasi, saat kuitenkin luotettavan arvion kustannustehokkaimmasta taktiikasta kiinteistösi tiilikruunun uusimiseksi. Tutustumme vanhaan kattoon huolella niin vesikaton, kattotuotteiden kuin yläpohjankin osalta, ja kuntokartoituksen perusteella annamme pitkään kokemukseemme nojaavat toimenpidesuosituksemme. Tietysti huomioimme myös omat toiveesi.

Jos näemme kattotiilien vaihdon olevan kohteessasi täysin riittävä ratkaisu, emme tuputa täydellistä kattoremonttia. Teemme sekä täydelliset että osittaiset tiilikattoremontit pitkällä kokemuksella ja turhia kuluja kaihtaen!

Tilaa tiilikattosi meiltä – tarjouksemme on joustava ja kaikenkattava!

Kun tiilikaton asennus on syystä tai toisesta ajankohtaista, tekee moni huolellista hintavertailua aiheeseen liittyen. Hintavertailua tehdessä on kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota siihen, mitä tarjoukset pitävät sisällään. Halpaan hintaan ei kannata haksahtaa, sillä tiedossa voi olla ikäviä yllätyksiä piilokulujen muodossa.

Käytännössä haluat tarttua vain sellaiseen tarjoukseen, joka sisältää kaiken tiilikaton asennukseen tai remontointiin tarvittavan työn, materiaalit ja kaluston. Kannattaa tietysti myös varmistaa, että urakoitsijalla on rahkeet antaa rahoillesi erinomaista vastinetta. Materiaalien laadustakaan ei kannata tinkiä. Meidän tapauksessamme kaikki nämä kolme kriteeriä täyttyvät pullein palkein!

Räätälöimme kuitenkin tiilikaton hinnan ja tarjouksemme sisällön aina kohdekohtaisesti. Esimerkiksi tiilikaton asennus-, remontti- ja muodonmuutospaketit eroavat toisistaan niin sisältönsä kuin hintalappunsakin suhteen. Alta voit lukea tarkemmin pakettien esimerkkisisällöistä.

Tiilikaton asennuspaketti

Tiilikaton asennuspaketti on uudiskohteita varten. Jos kohteellasi ei ole vielä minkäänlaista kattoa ja haluat kruunata sen nimenomaan tiilikatolla, pyydä meiltä tarjous tiilikaton asennuspaketista.

Tiilikaton asennuspaketista tekemämme tarjouksen sisältö voi olla esimerkiksi tällainen:

 • vesikaton eli kattotiilien asennus
 • kattotuotteiden asennus
 • tarvittaessa: kattotuolien, eristeiden ja aluskatteen asennus
 • valitsemasi kattotiilet ja -tuotteet sekä muut materiaalit
 • rakennustelineet, henkilönostimet ym. kalusto
 • jätelavat (tuonti ja vienti sekä jätteiden asianmukainen hävittäminen)
 • materiaalien kuljetuskulut ja työntekijöidemme matkakustannukset
 • suunnittelu
 • loppusiivous
 • lopputarkastus

Rusettina paketin päällä on tietenkin kunnollinen takuu. Takuu on merkki siitä, että voit luottaa työmme erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Tiilikaton remonttipaketti

Pyydä meiltä tarjous tiilikaton remonttipaketista, jos kohteesi vanha tiilikatto kaipaa uusimista tai muuta isompaa kunnostusta. Tiilikaton asennuspakettiin verrattuna remonttipaketin sisältö on monipuolisempi ja hintahaitari laajempi. Erityisesti vanhan katon kunto vaikuttaa palvelukokonaisuuden hintaan ja sisältöön.

Tällainen on tiilikaton remonttipaketista tekemämme tarjouksen esimerkkisisältö:

 • vanhan katon ja kattotuotteiden purkaminen
 • aluskatteen uusiminen
 • (yläpohjan vaatimat kunnostustyöt)
 • uusien kattotiilien ja -tuotteiden asennus
 • valitsemasi kattotiilet ja -tuotteet sekä muut materiaalit
 • rakennustelineet, henkilönostimet ym. kalusto
 • jätelavat (tuonti ja vienti sekä jätteiden asianmukainen hävittäminen)
 • materiaalien kuljetuskulut ja työntekijöidemme matkakustannukset
 • suunnittelu
 • loppusiivous
 • lopputarkastus

Yläpohjan vaatimat kunnostustyöt ovat listassamme sulkeissa sen vuoksi, että vanhakaan tiilikatto ei välttämättä vaadi kunnostamista vesikaton alapuolisten rakenteiden osalta. Hyvin usein näemme kuitenkin järkeväksi sisällyttää tarjouksemme tiettyjä korjaustöitä, kuten vettyneiden ja homeisten eristeiden vaihtaminen, lahojen puuosien uusiminen tai pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus. Ellei yläpohjan korjaukselle ole tarvetta, teemme silti aivan yhtä mielellämme tarjouksen suppeammasta remonttipaketista (ns. osittainen tiilikattoremontti).

Tiilikaton asennuspaketin tavoin kruunaamme toki myös tiilikaton remonttipaketin reilulla takuulla. Joissain tapauksissa myös soviteltu asennustakuu voi tulla kysymykseen, ellet halua teettää aivan kaikkia katemestareidemme katollesi suosittelemia toimenpiteitä.

Tiilikaton muodonmuutospaketti

Tiilikaton muodonmuutospaketti on hyvin pitkälti tiilikaton remonttipakettia vastaava palvelukokonaisuus. Nimensä mukaisesti tiilikaton muodonmuutospaketti on kuitenkin tarkoitettu kohteeseen, jossa vanhalle katolle halutaan tehdä kunnostamisen ohella muutostöitä. Kyse voi olla joko esteettisistä tai teknisistä muutoksista – tai sekä että.

Tiilikaton remonttipaketin kohdalla mainittujen asioiden ohella muodonmuutospaketista tekemämme tarjous voi sisältää esimerkiksi yläpohjan lisäeristystöitä ja kattorakenteiden vahvistamista. Myös kattoikkunan tai valokuvun asennus sekä monet muut kattomuutokset lisäämme tarjoukseemme erittäin mielellämme.

Tiilikaton muodonmuutospaketin sisältö paisuu yleensä väistämättä asennus- tai remonttipakettia isommaksi. Sen hintaa ei kuitenkaan siinä mielessä kannata pelätä, että kaikki muutostyöt on edullisinta teettää nimenomaan kattoremontin yhteydessä. Älä siis jätä mitään hampaan koloon!

Tiilikaton huolto – huoltamalla saamme uuden kattosi maksamaan itsensä tehokkaasti takaisin!

Uusi tiilikatto on erinomainen sijoitus, mutta tiilikaton huoltaminen katemestareidemme toimesta tekee siitä vieläkin paremman. Huoltamisen (tai huoltamatta jättämisen) vaikutukset näkyvät nimittäin suoraan tiilikaton käyttöiässä eli siinä ajassa, jonka uusi tiilikattosi maksaa itseään takaisin. Ero hyvin huolletun ja huoltamatta jätetyn tiilikaton elinkaaren pituudessa voi olla jopa vuosikymmeniä!

Periaatteessahan tiilikatolta voi odottaa 70-100-vuotiasta elinkaarta. Betonitiilikatto voi kestää parhaimmillaan seitsemänkymmentä vuotta ja savitiilikatto jopa huikaisevat sata vuotta. Aika-arviot perustuvat kuitenkin nimenomaan siihen, että tiilikattoa huolletaan säännöllisesti ja asianmukaisesti.

Tiilikaton huoltoon kuuluvat nämä askareet:

 • kausihuolto (katon ja sadevesijärjestelmän puhdistaminen ja tarkastaminen)
 • lumenpudotukset
 • katon ja rännien sulatus
 • sammaleenpoisto ja suoja-ainekäsittely tai uudelleenpinnoitus

Käytännössä huoltaminen ehkäisee kaikenlaisia kaikenlaisia vikoja ja vaurioita, jotka saattaisivat ajaa uuden kattosi ennen aikojaan remonttikuntoon. Sellaista on esimerkiksi tiilikaton sammaloituminen.

Sammaloituminen saa kattotiilet rapautumaan, ja rapautuessaan tiilet murtuvat herkemmin. Murtuneet kattotiilet taas kohottavat riskiä tiilikaton kosteusvauriolle, joka puolestaan aiheuttaa hyvin usein tarpeen kattoremontille. Vinhaa sammaloitumis- ja rapautumiskierrettä ehkäisevät omalta osaltaan niin katon puhdistaminen, suoja-ainekäsittelyt, uudelleenpinnoitus kuin sammaleentuhokäsittelytkin.

Huomaa: tiilikaton puhdistaminen on suotavaa puolivuosittaisten kausihuoltojen yhteydessä, mutta sammaleentuho- ja suoja-ainekäsittelyjä tai uudelleenpinnoitusta ei tehdä ennalta määrätyin väliajoin. Askareet tehdään aina tarveperusteisesti. Jottet tuhlaisi niihin turhaan, kannattaa antaa asiantuntijamme katsastaa kattosi säännöllisesti!

Myös lumi voi koitua tiilikatolle kohtaloksi. Jos lunta kertyy katolle liian tuhti kinos, saattaa seurauksena olla esimerkiksi kattorakenteiden notkahtaminen tai sulamisvesien aiheuttama kosteusvaurio. Siksi lumien tiputtaminen tiilikatolta kannattaakin tilata meiltä reilusti ennen kuin katon kestämä peruslumikuorma ylittyy – etenkin, jos katolla majaileva lumi on vetistä ja painavaa nuoskalunta.

Paitsi, että tiilikaton huoltaminen auttaa pitämään kattoremontin tarpeen loitolla, suitsii se myös monia pienempiä menoeriä koko katon elinkaaren ajan. Esimerkiksi lumenpudotusten laiminlyönti johtaa herkästi kattotuotteiden irtoamiseen, sillä liian tuhdiksi käyvä lumimassa saattaa hyvinkin niksauttaa lumiesteet irti ja repäistä vielä lepetikkaat ja vesikourutkin tonttiin mukanaan. Vaikka tarvetta varsinaiselle kattoremontille ei syntyisi, ei lumen irti repimien kattotuotteiden kiinnittäminen takaisin paikoilleen ole sekään ihan ilmaista lystiä.

Jopa niinkin vähäpätöiseltä tuntuva askare kuin rännien sulatus auttaa pitämään korjauslaskut kurissa. Jään tukkimat rännit voivat poikia esimerkiksi lahoja räystäslautoja ja saada julkisivun rappauksen rapistumaan. Suosittelemmekin kutsumaan meidät rännien sulatukseen viimeistään kevättalvella ennen kuin muu katto sulaa. Höyrytyslaitteistomme avulla saamme ränneihin jämähtäneet jäätulpat sulatettua erittäin hellästi ja kustannustehokkaasti.

Oikeastaan kaikkein tehokkain keino pitää sekä kattoremontin tarve loitolla että korjauskulut minimissään on kuitenkin katon säännöllinen tarkastaminen. Se on suositeltavaa vähintään puolivuosittain, sillä kuudessa kuukaudessa katollesi ei todennäköisesti ehdi aiheutua isompaa operointia kaipaavia epäkohtia. Kun tilaat kattotarkastuksen meiltä täältä Katonkorjauspalvelusta, katsastamme sen yhteydessä sekä vesikaton pinnoitteineen, läpivienteineen, saumoineen ja jiireineen että kattotuotteet kiinnikkeineen. Jos pääsy yläpohjaan on esteetön, kurkkaamme myös sinne.

Tarkastuskierroksemme päätteeksi teemme tietenkin mielellämme hyvän tarjouksen kaikkien katollasi havaitsemiemme vikojen ja puutteiden korjaamisesta. Jos korjaustarpeita ilmenee, on ne paras hoitaa pois päiväjärjestyksestä mitä pikimmiten. Sekin on eräs tapa pidentää tiilikaton käyttöikää ja suitsia katosta aiheutuvia kustannuksia.

Jos siis haluat uuden tiilikattosi maksavan itsensä mahdollisimman tehokkaasti takaisin, laita kaikki edellä kerrottu informaatio visusti korvan taa. Ja muista: me Katonkorjauspalvelussa olemme asiantunteva ja kohtuuhintainen apusi kaikissa tiilikattosi elinkaaren vaiheissa asennuksesta huoltoihin, korjaamiseen ja kattoremonttiin!