KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Ulkokattoremontti on järkevä sijoitus

ulkokattoremontti

Kaipaako ulkokattosi remonttia? Ulkokaton saneeraus on järkevä sijoitus, sillä se nostaa välittömästi talosi arvoa ja parantaa sen turvallisuutta. Uusittu ulkokatto kohentaa koko rakennuksen julkisivua ja sitä kelpaa ihastella vielä vuosienkin päästä.

Kun valitset meidät tekemään ulkokattoremonttisi, voit luottaa kokonaisvaltaiseen palveluun. Teemme jokaisen remontin laadukkaana avaimet käteen -palveluna ja takuutyönä. Et joudu itse huolehtimaan mistään, vaan me teemme aivan kaiken; teemme tarkan, realistisen remonttisuunnitelman, tilaamme materiaalit ja toimitamme ne paikalle, suoritamme kattoremontin kaikki vaiheet ja lopuksi teemme huolellisen loppusiivouksen, johon kuuluu kaikkien rakennusjätteiden kuljettaminen pois tontiltasi.

Mahdollisimman pian tarjouspyyntösi vastaanottamisen jälkeen tulemme paikan päälle tekemään kattotarkastuksen, jossa selvitämme kattosi lähtötilanteen. Remonttisuunnitelma tehdään kattotarkastuksen sekä sinun toiveidesi pohjalta. Tämän jälkeen teemme sinulle tarjouksen, johon sisältyy koko ulkokattoremontti töineen ja materiaaleineen. Tarjouksessa otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat, kuten rakennuksen sijainti sekä se, tarvitaanko rakennustelineitä tai henkilönostimia.

Koska jokainen katto on erilainen, mitoitamme jokaisen ulkokattoremontin kohteen mukaan. Haluamme kohdata myös asiakkaamme yksilöinä ja pitää viestinnän avoimena koko projektin ajan. Pyrimme remontin jokaisessa vaiheessa aina kustannustehokkaimpaan ratkaisuun ja perustelemme sinulle näkemyksemme. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiisi

Olipa sinulla siis minkälainen katto tahansa, ota meihin yhteyttä! Teemme kattoremontin niin pelti-, tiili- kuin huopakatolle, kattomuodosta ja katon jyrkkyysasteesta riippumatta.

Omakotitalojen lisäksi suoritamme myös muun muassa rivitalojen, kesämökkien sekä erilaisten piharakennusten kattoremontit kokemuksen tuomalla vahvalla ammattitaidolla.

Lukuisiin hyötyihinsä nähden sekä katon käyttöikään suhteutettuna ulkokattoremontti voi olla yllättävänkin edullinen. Yksityishenkilön teettämiin kattoremontteihin on lisäksi saatavilla verohelpotus, jota kutsutaan kotitalousvähennykseksi.

Jos taloudellinen tilanteesi ei juuri nyt tunnu ihanteelliselta suurelle kuluerälle, mutta kattosi kaipaa kipeästi korjaamista, voit hakea projektille rahoitusta kätevästi verkkosivustomme kautta.

Laadukkaat kattotuotteet pidentävät katon käyttöikää

Vesikatteen uusimisen yhteydessä on järkevää päivittää tarvittavat kattotuotteet. Koska katon toimivuus on koko rakennuksen turvallisuuden kannalta olennaista, kannattaa varmistaa, että sen jokainen osa on varmasti laadukas ja nykyaikainen.

Optimaalisesti toimivat kattotuotteet pidentävät vesikaton käyttöikää ja auttavat huomattavasti vesivahinkojen ehkäisemisessä. Esimerkiksi ehjä ja laadukas sadevesijärjestelmä ohjaa sade- ja sulamisvedet tarpeeksi kauas talon rakenteista. Rikkinäiset, ruosteiset tai tukkiutuneet rännit estävät veden valumisen pois katolta, jolloin paikoilleen jäänyt vesi pääsee yllättävän lyhyessäkin ajassa tekemään laajoja tuhoja katolle.

Kattotikkaiden ja kattosiltojen toimivuus turvaa katolla liikkuvien työntekijöiden, esimerkiksi nuohoojien tai kattohuoltajien, työskentelyä. Lumiesteet puolestaan estävät lumikinosten tipahtamisen rakennuksen lähellä liikkuvien ihmisten niskaan runsaslumisina talvina.

Kattoluukun asentaminen mahdollistaa kulkemisen välikatolle ja voi olla myös apuna tulipalon sattuessa. Kattovalokuvut puolestaan tuovat luonnonvaloa sellaisiin rakennuksiin, joihin ei tule tarpeeksi valoa seinäikkunoiden kautta.

Piipunpellitys pidentää savupiipun käyttöikää ja suojelee sitä rapautumiselta, ja piipunhattu estää sadeveden pääsyn hormeihin. Pieneläinesteillä estetään jyrsijöiden pääseminen katon uumeniin pesäntekopuuhiin.

Myös aurinkopaneelit kasvattavat koko ajan suosiotaan. Ne jalostavat aurinkoenergian sähkö- ja lämpöenergiaksi, jolloin sähkölasku pienenee ja luonto kuormittuu vähemmän.

Nämä sekä muut kattotuotteet on hyvä asentaa vesikaton uusimisen yhteydessä, sillä kaikkien tarvittavien töiden tekeminen yhdellä kertaa osoittautuu useimmiten taloudellisimmaksi vaihtoehdoksi.

Modernit kattotuotteet eivät kiinnitä ikävällä tavalla huomiota katolla, vaan ne sulautuvat tyylikkäästi osaksi kattokokonaisuutta. Julkisivuun voi toki tuoda ryhdikkyyttä sekä hauskaa kontrastia valitsemalla esimerkiksi talon väristä erottuvat rännit.

Mikäli haluat katollesi hinta-laatusuhteeltaan parhaat kattotuotteet laadukkaasti asennettuina, valitse meidät suorittamaan vesikatteesi uusiminen! Harkitusti valitut kattotuotteet pidentävät huomattavasti kattosi käyttöikää ja auttavat kattoa palvelemaan heti täydellä potentiaalillaan. Pitkän kokemuksemme koulimina osaamme valita parhaat kattotuotteet juuri sinun rakennuksellesi.

Milloin vesikate kannattaisi uusia?

Onko mieleesi hiipinyt ajatus vesikatteen uusimisesta, mutta et ole täysin varma, kannattaisiko se tehdä nyt vai vasta joskus myöhemmin? Mistä tietää, milloin kate olisi hyvä uusia? Katon todellinen kunto ei välttämättä aina näy päälle päin, mutta joitain tiettyjä seikkoja on hyvä pistää merkille.

Muodostuuko katon reunaan talvisin helposti jääpuikkoja? Onko rakennus vetoisa tai tunkkaisen hajuinen? Jos kattosi on huopakatto, näkyykö siinä repeämiä, painaumia tai kupruja? Jos kyseessä on tiilikatto, ovatko monet tiileistä halkeilleet tai onko sammalkasvusto päässyt villiintymään katolla? Tai onko peltikatollasi ruostetta tai hilseileekö sen pinnoite?

Jäävätkö sade- ja sulamisvedet katolle lillumaan tai vuotamaan katon rakenteisiin tai jopa sisälle taloon? Ovatko läpiviennit tiiviit, entä missä kunnossa ovat saumat, kiinnikkeet ja kattoturvatuotteet?

Miltä vesikaton alapuoliset rakenteet näyttävät? Esimerkiksi onko aluskate rikkinäinen tai irtoillut, ovatko villat kastuneet, näkyykö vuotojälkiä tai ovatko puuosat lahonneet?

Jos katolla näkyy jotakin tavallisuudesta poikkeavaa, kannattaa asiasta pyytää asiantuntijan arvio mahdollisimman pian. Kun kutsut meidät tekemään katollesi kuntotarkastuksen, saat kattosi tilanteesta selkeän kokonaiskuvan. Vain kokenut ammattilainen pystyy kartoittamaan katon kunnon pintaa syvemmältä. Meiltä saat aina rehellisen arvion katostasi ja realistisen näkemyksen siitä, mitä sille olisi järkevintä tehdä.

Kaikkiin katon pieniinkin ongelmiin kannattaa puuttua mahdollisimman ajoissa. Kun viat korjataan niin pian kuin mahdollista, vältytään suuremmilta vaurioilta, jotka vievät paljon aikaa ja rahaa ja voivat pahimmillaan jopa uhata rakennuksessa asuvien ihmisten terveyttä.

Olipa kattosi tarve suuri tai pieni, ota meihin yhteyttä! Meiltä saat kokonaisvaltaisten kattoremonttien lisäksi kaikki katon huoltoon ja ylläpitoon liittyvät työt, voit pyytää meitä vaikkapa pudottamaan lumet turvallisesti katoltasi.

Kohtaamme jokaisen asiakkaan ja jokaisen katon yksilönä. Haluamme, että jokainen asiakkaamme saa elää kauniin ja turvallisen katon alla.