KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Ullakko ja vintit hyötykäyttöön eristyksen ja lisälämmönerityksen avulla

Ullakon ja- vintin lämmöneristys

Ullakot ja vintit ovat useimmiten kylmiä tiloja, jonka vuoksi niiden käyttöarvo osana asuinkiinteistöä edes säilytystilana jää suhteellisen pieneksi. Ullakot ja vintit on mahdollista saada varastoksi tai asuintilaksi hyötykäyttöön lämpöeristämällä ne kunnolla. Kylmän ullakon lämmöneristäminen onkin monien rakennusten kohdalla järkevä tapa hankkia lisää käyttökelpoista lisätilaa. Myös valmiiksi lämpimiin ullakko- ja vinttitiloihin on mahdollista ja helppoa toteuttaa energiaremontti, tekemällä tiloihin lisälämmöneritys.

Ammattilaiset käyttävät lisäeritystä tehdessään alan viimeisimpiä työvälineitä, sekä moderneja työskentely menetelmiä, jotka ovat täysin palo- ja kosteusturvallisia. Jo heti lämmöneristystyön suunnitteluvaiheessa otamme työskentelyssä huomioimaan kaikki asuntosi erityispiirteet kuten huonekorkeuden ja leveyden, sekä kaikki muut rakennuksen erityispiirteet. Meille tärkeää on, että lopputulos olisi asiakkaalle aina mieluinen ja toivottu. Pyrkiäksemme varmistamaan asiakkaidemme tyytyväisyyden, teemme katon kuntokartoituksen, jonka ansiosta asiakkaillamme on työn toteutuksen suunnitteluvaiheessa selkeä käsitys koko katon yleiskunnosta. Jos huomaamme katolla käydessämme huomioitavia puutteita tai vikoja, keskustelemme niiden mahdollisista korjaustarpeista aina yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme tarvittaessa tarjouksen tarvittavista korjaustöistä.

Pitkän ja vuosien varrella karttuneen kokemuksemme ansioista pystymme takamaan asiakkaillemme aina ammattitaitoisen ja luottavan, sekä ennen kaikkea asiantuntevaa palvelua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu alansa kokeneimmista ammattilaisia, joka näkyy erityisesti työnlaadussamme, jonka ansiosta palveluumme tyytyväisiä asiakkaita löytyy kaikilta Suomesta.

Kattotöitä yksityishenkilönä teettäessä on hyvä muistaa kotitalousvähennyksen mahdollisuus. Kaikki kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehdyt kattotyöt, sekä kunnossapito- ja perusparannustyöt kuuluvat lähes poikkeuksetta kotitalousvähennyksen piiriin, jotka voit huomioida omassa verotuksessasi.  Kauttamme on myös mahdollisuus hakea kätevää ja joustavaa rahoitusmahdollisuutta kattotöille. Voit tutustua ja lukea aiheesta lisää verkkosivuiltamme.

Haluaisitko saada asuntoosi kätevästi lisäneliöitä ottamalla kylmän varasto- tai vinkkitilan käyttöön? Kaipaako ullakkosi energiaremonttia, jonka ansioista voisit säästää sähkölaskuissa selvää rahaa ja luontokin kiittäisi?

Katon energiaremontilla saat selvää säästöä

Katon energiaremontilla yleisesti tavoitellaan sekä lämmityskulujen pienentämistä, kuin myös asuinmukavuuden parantamista. Katon energiaremontilla pyritäänkin madaltamaan käytettävän energian kulutusta, jonka tehokkain ehkäisy keino on katolle tehtävän eristyksen parantaminen. Monesti katon tiivistys lähtee liikkeelle seinistä. Yhtä tärkeässä asemassa voi olla myös katto omassa energiapiheydessä, varsinkin jos talo on vanhempi ja siinä on aikansa elänyt yläpohja tai ullakko- tai vinttitila. Yläpohjan välikaton hyvä eristäminen on tärkeää, koska kaikista rakennuksen osista juuri yläpohjasta pyrkii usein eniten lämpöä poistumaan rakenteen läpi. Myös sisä- ja ulkoilman välinen paine-ero pyrkii tasoittumaan, mikä tarkoittaa, että myös yläpohjan ilmatiiviys on erittäin tärkeä huomioida energiantehokuutta ajateltaessa.  Erityisen tärkeää lämpöeritystä lisätessä tai yleisesti ottaen muuttaessa on huomioida, että talon tuuletus pysyy hyvänä ja talon rakenteet hengittävinä, lisäerityksestä huolimatta. Hyvin eristetty ja ilmatiivis yläpohja toimii myös kosteusteknisesti oikein. Jos asuntosi ilmanvaihto ei ole tarpeeksi riittävä, laitamme senkin kerralla kuntoon.

Kattotöihin erikoistuneet ammattilaisemme ovat tehnet sadoille katoille energiatehokkaita kattojen eristyksiä, sekä lisäeristeitä. Meiltä löytyy laaja-alainen ja pitkä kokemus kaikenlaisten kattojen lisäeritystöistä ja energiaremonteista. Kattospesialistimme tuntevat kaikki perinteiset suomalaisessa maisemassa tavattavat kattotyypit, materiaalit ja kattomallit, jonka ansioista pystymme toteuttamaan energiaremontin tai lisäeristystyön katolle kuin katolle. Teettämällä meidän kautta energiaremontin tai rakennuksen lisäeristämisen, teet talostasi energiatehokkaan jonka ansioista talouteesi säästää selvää rahaa. Onhan myös terveellä ja hengittävällä sisäilmalla myös suora vaikutus asumismukavuuteen. Myös ullakolle tehdyn lisäeristyksellä voit saada myös tehokkaasti lisää säilytys- tai asuintilaa. Kaikki työvaiheet hoituvat ammattilaisiltamme vaivatta, kustannustehokkaasti ja ennen kaikkea ammattitaidolla. Haluaisitko kattosi neliöt käyttöön säilytystilana? Tuntuuko sinusta sille, että asuntosi tuntuu kylmälle suurista sähkölaskuista huolimatta!

Älä jää ongelmasi kanssa yksin, vaan pyydä tarjous, niin hoidetaan homma kuntoon!

Lisäeristys ja energiaremontti on tarpeen toteuttaa huolellisesti ja ammattitaidolla

Ullakon tai vinttitilan eristämisessä päätee täysin samat säännöt kuin minkä tahansa muunkin rakennuksen huoneen eristämisessä. Ullakon tai vintin eristämistä tehdessä on asentajan erittäin tärkeää huolehtia asunnon riittävästä tuuletuksesta, kosteuspisteitä, höyrysuluista, sekä tietenkin paloturvallisuudesta. Monesti kokemattoman te-se-itse -miehen toteuttamana voi monet tärkeät työvaiheet jäädä tekemättä, tai niitä ei puuteellisen tietämyksen vuoksi saada tehtyä asian vaatimalla tavalla.

Ullakon eristäminen ammattitaitoisen kattospesialistiemme toteuttamana tuokin talon toimivuudelle monenlaista hyötyä. Ammattilaisen toteuttamana energiaremontti tai lisäeristys tuo asuntosi kokonaisuuteen lisää neliöitä tai vaihtoehtoisesti jopa kokonaisen asuinkäyttöön sopivan huoneen. Oikein tehty eristys pitää myös lämmöntuottamisen lisäksi tehokkaasti kosteuden poissa ullakolta, jonka ansioista siitä on myös hyötyä mahdollisten kosteusvaurioiden välttämisen ähkäisemiseksi. Ammattitaitoinen asentaja osaa kiinnittää myös erityistä huomioita esimerkiksi talon rakenteisiin, joka on elintärkeää esimerkiksi vanhoille puutaloille, joissa palon leviäminen voi tapahtua sekunneissa. Eritystyön tuomia etuja ovatkin myös kosteus-, sekä paloturvallisten rakenteiden ehdoton toimivuus.

Toteuttaessasi työn ammattilaisillamme voit olla vakuuttunut siitä, että saat lopputuloksena miellyttävän, lämpimän ja hengittävän katto kokonaisuuden. Olemme tehneet lukemattomia kattoremontteja ja eristystöitä kaikkialla Suomessa, joten minkään mallinen tai tyylinen katto ei tuota asentajillemme päänvaivaa. Halutessasi vankalla ammattitaidolla toteutetun kattotyön ole yhteydessä asiantuntevaan myyntiimme, niin tulemme paikalle. Kattotöiden ammattilaistemme toteuttamana maksaa lisäeristys ja energiaremontti itsensä helposti myös takasin pienentyneen sähkölaskun kautta. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun ullakollesi toimivin ratkaisu ja otetaan kaikki talon huoneet tehokkaaseen käyttöön viipymättä.

Haluaisitko kylmän ullakkohuoneesi neliöt tehokkaasti asuin käyttöön ja samalla hillitä koko asuntosi lämmön karkailun yläpohjasta välikatolta? Tulisiko ullakoiden eristämistä lisätä? Tuntuuko ullakollasi vetoisalta? Jätä huolesi ammattilaisillemme – ota yhteyttä!

Ammattilainen pystyy helposti toteuttamaan ullakolle lisäerityksen hyväkuntoisten eristeiden tai seinärakenteiden päälle

Monesti ullakoiden katoilta löytyy jo valmiiksi jonkinlaisia kattoeristeitä, mutta usein tahtotila olisi kuitenkin saada puolilämpimästä ullakkohuoneesta tai tilasta täysin asumiskelpoinen. Ammattilaistemme toteuttamana tämä on mahdollista toteuttaa verrattain helposti – vanhan eristeen päälle tuodaan vain uutta lisäeristettä. Uudet eristekerrokset ovat usein paksumpi kuin vanhat, joten ne syövät jonkin verran huonetilaa. Kattotöihin erikoistuneet ammattilaisemme pystyvät toteuttamaan työn kuitenkin niin, että uusien ja vanhojen eristeiden lopullinen yhteismäärä vie kovin paljon tilaa huonekorkeudelta. Lisäeristäminen on tehokas tapa toteuttaa energiaremontti, koska sen toteuttaminen tapahtuu nopeammin ja kustannustehokkaammin, kun varsinainen työ ei pidä sisällään ollenkaan vanhan eristekerroksen purkamista. Jos vanhat eristeet ovat taas heikkoja ja toimivuudeltaan puutteellisia voivat ammattitaitoiset asentajamme vaihtaa ne tehokkaampiin ja nykyaikaisempiin eristeisiin. Me eristämme ullakkosi käyttäen viimeisintä ja tehokkainta eristystekniikkaa sekä noudattaen viimeisimpiä rakennusvaatimuksia. Kattotöihin erikoistuneelle henkilökunnallamme on kaikki katon lisäeristämiseen tarvittava tietotaito, sekä työvälineet toteuttaa onnistunut eristystyö katollesi. Ullakoiden lisäeristystöitä ovat kattospesialistimme tehneet niin vanhoille kuin uusillekin rakennuksille. Investoidessasi asiantuntevaan työhön, tulet samalla sijoittaneesi myös asunnon pitkäikäisyyteen. Ammattilaistemme toteuttama ja toimiva lisäeristys aikaansaa ekologisen, kustannustehokkaan, lämpimän sekä hengittävän talo kokonaisuudessaan – juuri sellainen kun jokaisen talon tulisi olla.

Kattotöiden henkilömme tekevät vain parasta laatua, kun kyseessä on ullakon tai vintin eristäminen – tai mistä tahansa kattotyöstä. Kaiken tekemisemme kulmakivi onkin tyytyväinen asiakas ja laadukas lopputulos. Miksi siis kärvistelisit vetävällä ullakolla ja ehkä jopa toivoisit unohtavasi koko huoneiston olemassaolon.

Näin helposti ja vaivattomasti katon lisäeristys hoituu, kun tilaat ammattilaisemme paikalle. Kaikki kattotyöt on mahdollista toteuttaa kauttamme avaimet käteen -periaatteella, joka on asiakasystävällisin tapa toteuttaa mikä tahansa talolle tehtävä työsuorite – asiakkaan tehtäväksi jää vain laadukkaasta lopputuloksesta nauttiminen.

Ullakon eristäminen asuinkelposeksi tilaksi vaatii rakennus- tai toimenpideluvan

Ullakon eristäminen asuinkelposeksi vaati yleensä luvan, rakennusluvan tai kevyemmän toimenpideluvan. Yleensä ullakolle tehtävä remontti lähtee liikkeelle jonkinlaisesta toiveesta tai tarpeesta, koskien ullakkotilojen käyttöönottamista. Ullakkotilaa asuinkäyttöön ottaessa on hyvä huomioida, että tällöin tätä asuintilaa koskee samat määräykset kuin muitakin asuintiloja. Määräykset pitävät sisällään muun muassa määrittelyn minimihuonekoosta, ikkunoiden määrästä, myös asunnon lämmöneristys tulee olla muiden asuinkiinteistöjen kanssa vastaavanlainen. Asuinkelpoisiksi huoneeksi lasketaan vähintään 7m2 suuruiset ja sekä huonekorkeudelta 160cm korkeat huoneistotilat.

Rakennusluvan saaminen edellyttää, että talolla on rakennusoikeutta jäljellä. Jos ullakon korkeus ei täytä rakennusluvan asettamia huoneentila tai huonekorkeus standardeja, on ullakolla oleva tila mahdollista remontoida esimerkiksi säilytystilaksi. Projektina ullakon asuinkäyttöön muokkaaminen muistuttaa monelta osin hieman kevennettyä muotoa uudisrakentamista tarvittavien lupien suhteen. Ennen töiden aloitusta onkin hyvä olla yhteydessä kuntasi rakennusviranomaiseen, joka kertoo sinulle viranomaisen linjauksen asiasta. Monesti rakennusvalvontaviranomaisilla on varsin vapaat kädet sen suhteen, millä tavoin määräyksiä ja ohjeita tulisi noudattaa. Kattotöiden ammattilaiset auttavat sinua tarvittaessa rakennusluvan hakemisessa, sekä kaikkien muidenkin työvaiheiden kanssa, aina suunnittelusta toteutuksen kautta loppusiivoukseen. Kattavan palvelukokonaisuutemme ansioista voimmekin tarjota ullakolle tehtävä eristystyölle asiakasystävällistä avaimet käteen -toteutusmallia. Tässä kokonaisvaltaisessa palvelussa asiakkaalle tehtäväksi jää ainoastaan toiveiden kertominen, sekä lopputuloksesta nauttiminen – lopun hoitavat ammattilaisemme.

Oletko joskus toivonut, että ullakolla olevalle ylimääräiselle tilalle oli jotain järkevääkin käyttöä? Oletko joskus miettinyt voisiko harraste- tai vierashuoneen toteuttaa käyttämättömälle ullakkohuoneelle? Toivotko, että voisit saada tavaroillesi lämpimän säilytyspaikan? Meidän kauttamme saat tarvittaessa koko ullakon eristystyöt alusta loppuun yhdellä, sisältäen niin suunnitelmat, rakennusluvan hakemisessa avustamisen kuin työn varsinaisen toteutuksenkin!

Ota yhteyttä myyntimme ja selvitään mitä asialle voisimme tehdä!