KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Ammattilaisiltamme onnistuu valokatteen asennus, korjaus ja uusiminen kaikille terasseille, katoksille sekä kuisteille.

Valokatteen asennus, korjaus ja uusiminen kaikenlaisille terasseille, grillikatoksille ja kuisteille käy ammattilaisiltamme käden käänteessä. Kattoihin erikoistuneet ammattilaisiltamme hoitavat monipuolisesti kaikki valokatteisiin liittyvät työsuoritteet helposti ja vaivatta. Valokatteen asennus suojaa tehokkaasti terassiasi sateelta ja tuulelta, sekä antaa asunnollesi lisää suojattua tilaa, esimerkiksi kesäisiin illanistujaisiin ja ruokailuhetkiin. Katettu terassi sopiikin myös erinomaisesti myös vapaa-ajan asuntoihin.

Ammattilaisemme asentamalla valokatetulla terassilla on mukavaa nauttia luonnonvalosta. Kate päästää valon kauniisti lävitseen, jolloin sinä voit itse keskittyä vain auringon valosta nauttimiseen. Valokate soveltuu terassien lisäksi myös esimerkiksi ulkovarastojen tai pyöräkatosten suojaksi. Valokatteen asennusvaiheissa on paljon asioita, jotka tulisi huomioida, että asennustyöt saataisiin kerralla tehtyä oikein. Miettiessäsi terassillesi tai katoksellesi valokatteen asennusta, olisikin hyvä olla yhteydessä suoraan ammattilaisiimme. Halutessasi toimivan ja suojaavan katetun terassin kerralla oikein asennettuna, ei työtä kannattaisi lähteä omin päin tekemään. Valokatteen asennukseen, kun liittyy paljon erilaisia työvaihteita ja -ohjeita, jonka tietotaito löytyy ainoastaan kattotöihin erikoistuneilta ammattilaisilta. Valokatteen asentamisessa asentajan tulisi esimerkiksi osata ottaa huomioon katteen oikealainen suojaus vesikatolta tippuvalta lumelta, koska kevyen rakenteensa vuoksi valokate ei kovin hyvin kestä painavia lumikuormia. Valokatteen asennuksen yhteydessä ammattilaisemme voivat asentaa samalla vesikatollesi myös lumiesteet, jotka ovat tehokas ja toimiva tapa estää, sekä ohjata lumen tippuminen katolta hallitusti alas.

Ennen asennukseen ryhtymistä käymme aina jo suunnittelu vaiheessa asiakkaan kanssa läpi kaikki mahdolliset toiveet katemateriaalin ja sen asennuksen suhteen, sekä tarkastamme lain edellyttämiltä kattotuotteet niiden asianmukaisen toimivuuden. varmistamme, että asiakas on aina tyytyväinen sekä saa kaiken tarpeellisen katolleen.

Kaiken tekemisemme lähtökohta on tyytyväinen asiakas ja toimiva lopputulos. Tämän varmistamiseksi tarkastamme jokaisen pienimmänkin tilatun työn yhteydessä kattosi kunnon ja yleisilmeen. Näin tilatessaan työn suoritteen meiltä asiakkaamme voivat olla vakuuttuneita siitä, että katto on ammattilaisemme toimesta tarkastettu ja kaikki pienimmätkin huomioitavat katon yleiskuntoon vaikuttavat tekijät ovat tullet huomioiduksi.

Kattofirmamme kautta on myös mahdollisuus hakea kattotöille rahoitusmahdollisuutta. Voit tutustua ja lukea aiheesta lisää verkkosivuiltamme.

Kattotöihin erikoistuneet kattotöiden asiantuntijamme hoitavat kaikki kattoihin liittyvät työt — aina täydellisestä kattosaneerauksesta pienempiin korjaus- ja puhdistustöihin. Ota yhteyttä myyntitiimme ja suunnitellaan sinun terassisillesi, katoksellesi tai kuistillesi tyylikäs ja säänkestävä valokate!

Valokate antaa suojaa sekä tekee terassilla olosta viihtyisän – säällä kuin säällä

Valokatteesta puhuttaessa tarkoitetaan yleensä joko PVC-, akryylistä tai polykarbonaatista valmistettua hyvin valoa läpäisee katosmateriaalia, joka suojaa tehokkaasti pihasi lisärakennuksia ja terassiasi sateelta, tuulelta, sekä ympäristöstä kulkeutuvalta bioroskalta. Valokatteet ovat kestävää materiaalia, jonka ansioista voit kaatosateen tai lumimyräkän sattuessakin luottaa katteen kestävyyteen vuoden ympäri. Väritön kate päästää valoa tilaan lävitse, kuitenkaan kuumentamatta tilaa likaa. Valokatteen alla pääsetkin suojatusti nauttimaan luonnonvalosta ja auringon paisteesta terassillasi arjen askareiden parissa. Sileänpintansa ansioista valokate on myös helppo pitää puhtaana ympäristöstä kulkeutuvilta roskilta. Monipuolisena ja käytännöllisenä suojana valokate sopiikin niin terassien, pyörä- ja autokatosten, grillikatosten, kuin kuistienkin suojaksi. Valokatteiden katemateriaaleja on valittavana useita erilaisia värivaihtoehtoja ja tyylejä, jonka ansoista jokaiselle katolle löytyy ammattilaistemme avustuksella paras ratkaisu.

Valokatteinen katos on asennuksen ja tiiveytensä puolesta älykäs katos, koska sen asennuksessa ei käytetä ylimääräisiä ruuveja. Ammattilaisemme asentaman valokatteen alta ei vesi pääse valumaan katteen läpi, jonka ansioista voitkin huolettaa jättää tavarasi valokatetun katoksen tai terassin alle, ilman pelkoa niiden kastumisesta. Kate on mahdollista toteuttaa katollesi toiveidesi mukaisesti, ja jonka ansiosta se sopii myös pyöreille tai teräväkulmaisille pinnoille. Kaikki valokatteen asennustyöt toteutetaan oma projektinaan, jonka ansiosta jokainen työkohde on oma uniikkikokonaisuus ja juuri sinun tarpeisiisi sopivin. Olipa rakennuksesi siis minkä mallinen tai tyylinen tahansa, meiltä löytyy kaikkiin työvaiheisiin alan parhaat osaajat. Ammattilaisillamme on käytössä alan viimeisimmät työtavat ja -välineet, jonka ansioista upeiden ja kestävien valokupujen asennus käy osaavalta henkilökunnaltamme helposti ja vaivatta.

Asentajiemme työnjälkeen tyytyväisiä asiakkaita meiltä löytyy kotitalouksista ympäri Suomen. Ehkäpä nyt olisi sinunkin aikasi laittaa lisärakennusten tai pihapiirisi oleskelutilat viihtyisiksi ja säiden kestäviksi?

Ota yhteyttä meihin ja selvitään yhdessä sinulle paras ja toimivin ratkaisu!

Valokatteen vaihto vai korjaus? – Työsuorite on riippuvainen korjaustarpeesta

Valokatteen korjaustyön tekeminen lähtee tavallisesti liikkeelle korjaustarpeen arvioinnista. Ammattilaisemme tekevät arvion siitä, minkälaisesta korjaustyöstä on kysymys ja millä tavalla korjaus olisi paras toteuttaa mahdollisimman kustannustehokkaasti ja kestävästi. Valokatteen korjaus voidaan esimerkiksi toteuttaa hitsaamalla, mutta muitakin tapoja ja mahdollisuuksia töiden toteuttamiseen on. Valokate on materiaalina liukaspintainen, jonka vuoksi sen pysyvää ja pitkäikäistä paikkausta liimauksella tai silikonia hyväksi käyttäen ei usein saavuteta. Usein pysyvänä ratkaisuna ja tehokkaimpana vaihtoehtona suositellaankin rikkinäisen valokatelevyn uusimista.

Kattotöihin erikoistuneilta ammattilaisiltamme löytyy alan viimeisin tietotaito ja osaaminen valokatteen korjauksen ja vaihdon toteutukseen, kuin myös parhaan työmetodin arviointiin. Joskus kulunut ja nuhjuinen valokate ei enää täytä kaikkia toimivalle valokatteelle asetettuja ja toivottuja vaatimuksia käyttömukavuuden ja huollettavuudenkaan suhteen. Jos valokatteesi kunto arveluttaa, osa valokuvuista on päässyt rikkoutumaan tai kate on ajansaatossa ruvennut näyttämään huonokuntoiselta, kannattaa olla suoraan yhteydessä kattofirmamme asiantuntijoihin. Tilatessasi ammattilaisemme paikalle saat kattospesialistiemme tekemän arvion ja suunnitelman siitä, millä tavalla juuri sinun valokatteesi korjaus tulisi tehdä. Joskus myös pelkkä perusteellinen huoltokin riittää katteen siistiksi saamiseksi, jonka ansioista pääset taas nauttimaan auringonvalosta terassillasi. Valokatteen korjaus- ja vaihtotöitä suunniteltaessa ammattilaisemme auttavat sinua myös sopivimman valokatemateriaalin valinnassa. Näin pystymme varmistamaan kohteeseen parhaiten sopivimman valokatetyypin. Ammattilaistemme toteuttamana saat lopputuloksena laadukkaan, toiveidesi mukaisen ja käyttötarkoituksiin soveltuvan valokatteen niin terassillesi, pyöräkatoksellesi, kuin kuistillesi – maksamatta turhasta!

Kaipaako vanha valokatteesi uutta ilmettä? Ovatko valokatteesi katelevyt päässeet halkeilemaan tai hajoamaan? Ole yhteydessä myyntimme, niin selvitään mikä olisi juuri sinun valokatteellesi paras kunnostustapa!

Kuinka paljon valokatteen asennus maksaa?

Valokatteen asennuksen hinnoitteluun vaikuttavia tekijöitä on muutamia. Asennuksen hintaa arvioidessa huomioidaan muun muassa, kuinka paljon varsinaista valokatemateriaalia tarvitaan, tarvitseeko tehdä myös valokatteen tukirakenne, esimerkiksi erilaisten tukilistojen ja viimeistelyn tarve vaikuttaa kokonaistyömäärään ja sitä kautta myös asennuksen hintaan. Hinnoitteluun vaikuttava tekijöitä on myös tietenkin se, minkälainen ja mistä materiaalista valokate itsessään halutaan toteuttavan.

Valokatteita on monenlaisia ja muotoisia, sekä tavallisesti käytettäviä valokatemateriaaleja ovat polykarbonaatti, PVC ja akryyli. Valokatemateriaalit poikkeavat hinnoittelultaan hieman toisistaan. Tavalliset PVC-materiaalista valmistetut valokatteet ovat hinnoittelultaan tavallisesti huokeampia, kuin esimerkiksi paksummat polykarbonaattikatteet maksavat hieman enemmän. Kaikkein ratkaisevin tekijä onkin se, minkälaista ja mihin tarkoitukseen valokateellisesti katettua kohdetta halutaan käyttää. Valokatetun viherhuoneen, grillikatoksen kuin terassinkin tarpeet ja käyttötarkoitukset, kun poikkeavat toisistaan, jonka vuoksi myös valokatteelta kaivataan juuri kyseiseen kohteeseen sopivaa käyttöarvoa. Esimerkiksi lämmitettävien tilojen, kuten terassien valokatteeksi sopii usein parhaiten polykarbonaatista valmistetut lujat ja lämpöä paremmin pitävät kerroslevyt, joita on tarjolla monen erivärisenä ja paksuisena. Valokatteen värivaihtoehtoja miettiessä kannattaa kääntyä myös ammattilaistemme puoleen. Autamme sinua värivaihtoehtojen valinnassa ja vertailussa, sekä annamme sinulle asiantuntijoidemme viimeisimmän ja parhaan tiedon mukaisen näkemyksen siitä, minkä värinen tai mallinen valokate palvelisi parhaiten juuri kyseessä olevaa katettavaa tilaa. Valokateterasseja voi tilata myös pakettiratkaisuna valmiina, jolloin katettava terassi ainoastaan kiinnitetään osaksi taloasi.

Pyydä ammattilaisemme paikalle, ja suunnitellaan juuri sinun kohteellesi paras ratkaisu! Tilatessasi meidät paikalle tarkastamme kohteesi ja annamme kiinteä hintaisen tarjouksen valokatteen asennustöistä.

Ole siis yhteydessä myyntimme, niin tehdään asunnollesi ja pihapiirisi lisää käyttökelpoista oleskelu- ja harrastustilaa – säälle kuin säälle!