KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikattoremontit asiakaslähtöisesti ja tarkasti kohteen mukaan mitoitettuina

Alkaisiko vesikattoremontti olla ajankohtainen sinun talosi kohdalla? Vesikattoremontin teettämistä kannattaa alkaa harkita, jos katto on palvellut jo pitkään tai se näyttää säiden kuluttamalta. Jos katossa on rikkinäisiä kohtia tai jopa vuotoja, toimeen täytyy ryhtyä mahdollisimman pian. Vesikattoremontti kannattaa tehdä ennen kuin katolla piilevät ongelmat pääsevät muodostamaan suurempia vaurioita, jotka saattavat viedä paljon aikaa ja rahaa.

Meillä on vuosien kokemus suomalaisten kattojen parissa työskentelystä, ja meiltä hoituu vesikattoremontti kohteesta tai materiaalista riippumatta. Olipa kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostalo, kesämökki, piharakennus, autotalli, maneesi tai jokin muu rakennus, ja olipa materiaalina pelti, tiili tai huopa, me suoritamme sinulle laadukkaan vesikattoremontin.

Meidät tunnetaan asiakaslähtöisestä palvelustamme. Kohtaamme jokaisen asiakkaan ja jokaisen rakennuksen yksilönä, ja mitoitamme työmme kohteen mukaan. Kun tilaat vesikattoremontin meiltä, saat nauttia kokonaisvaltaisesta avaimet käteen -palvelusta, eikä sinun tarvitse itse huolehtia mistään. Kun lähetät meille tarjouspyynnön, tulemme mahdollisimman pian paikan päälle tarkistamaan katon lähtökunnon. Kyselemme sinulta toiveesi remonttiin liittyen ja keskustelumme sekä kattotarkastuksen pohjalta teemme tarjouksen ja remonttisuunnitelman. Tekemäämme tarjoukseen sisältyy aina koko remontti töineen ja materiaaleineen. Tarjouksessa otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat, kuten se, tarvitaanko projektissa rakennustelineitä tai henkilönostimia ja millainen on rakennuksen sijainti.

Tilaamme materiaalit, tuomme kaiken tarvittavan mukanamme ja lähtiessämme teemme vielä huolellisen loppusiivouksen ja toimitamme rakennusjätteet pois tontiltasi.

Vesikattoremontti nostaa talosi arvoa ja kohentaa sen julkisivua. Uusi, nykyaikainen ja laadukas katto pidentää koko rakennuksen käyttöikää ja tuo turvaa sen asukkaille. Kun valitset meidät tekemään vesikattoremonttisi, saat varmasti kauniin ja tyylikkään katon, joka kestää katseita vielä vuosienkin päästä ja kestää käytössä vielä seuraavallekin sukupolvelle.

Yksityishenkilön tilaamiin kattoremontteihin on saatavissa kotitalousvähennys. Halutessasi voit hakea projektillesi myös rahoitusta kätevästi verkkosivustomme kautta.

Milloin vesikattoremontti kannattaa tehdä? Kuinka kauan remontti kestää? Mitä se maksaa?

Mistä sitten voisi tietää, milloin katto on remontin tarpeessa? Kaikki katon ongelmat eivät välttämättä näy ulospäin, mutta joitain seikkoja kannattaa pistää merkille. Seuraavat kysymykset voivat auttaa remonttitarpeen kartoittamisessa:

Jos talosi katto on huopakatto, näkyykö siinä repeämiä, painaumia tai kupruja? Jos kyseessä on tiilikatto, kasvaako siinä sammalta tai ovatko useat tiilet päässeet halkeilemaan? Onko peltikatolla ruostetta tai onko sen pinnoite alkanut ikävästi hilseillä?

Miltä katon saumaukset näyttävät? Ovatko kattotuotteet kiinnitetty kunnolla? Onko aluskate irtoillut tai rikkoutunut? Muodostuuko katon reunaan helposti jääpuikkoja? Onko yläpohjassa valumajälkiä? Ovatko eristevillat päässeet kostumaan? Sisältävätkö puuosat lahonneita kohtia?

Jos et ole aivan varma, missä kunnossa kattosi on, ota meihin yhteyttä. Meidän kokeneet ammattilaiset ovat harjaantuneet näkemään sekä koko kattokokonaisuuden toimivuuden että kaikki pienet yksityiskohdat. Saat meiltä aina rehellisen arvion kattosi kunnosta ja realistisen näkemyksen siitä, mitä katolle on järkevintä tehdä.

Kuinka kauan vesikattoremontti sitten kestää? Remontin kesto vaihtelee tietenkin projektin laajuuden mukaan. Jos katon alapuoliset rakenteet ovat hyvässä kunnossa, vesikaton vaihtaminen voi sujua muutamassa päivässä, mutta jos joudutaan tekemään enemmän purkutöitä, remontin kesto saattaa kestää muutaman viikon. Vesikattoremontti ei kuitenkaan estä normaalia talossa asumista.

Vesikattoremontin hintaa ei voida sanoa suoralta kädeltä, sillä hinta on aina tapauskohtainen. Hintaan vaikuttavat katon lähtökunto, uuden katon valitut materiaalit, rakennuksen koko ja sijainti sekä se, mitä kattotuotteita uudelle katolle valitaan.

Vesikattoremontin tarkan hinnan saat pyytämällä meiltä tarjouksen. Kattoremontti on järkevä sijoitus, sillä se nostaa talon arvoa ja tuo turvaa sen asukkaille. Katon edessä oleviin käyttövuosiin nähden remontin hinta on aina melko edullinen.

Säännölliset kattohuollot auttavat kattoasi palvelemaan kokonaisvaltaisesti

Uusi katto tarvitsee säännöllistä huoltoa jaksaakseen palvella vuodesta toiseen. Katon tilanne kannattaa tarkistaa ainakin kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Syksyllä katto tyhjennetään lehdistä ja muista roskista ja valmistellaan talven tuloon, ja keväällä käydään tarkastamassa, miten katto kesti talven kurituksen.

Katto on tärkeää pitää puhtaana, sillä katolla muhivat lehdet ja roskat keräävät itseensä kosteutta ja vaurioittavat ajan myötä katon pintaa. Meiltä saat laadukkaat katon puhdistukset oikeilla työtavoilla, esimerkiksi huopakaton puhdistaminen on tehtävä ilmapuhaltamalla tai todella pehmeällä harjalla.

Vesikourut eli rännit täytyy tyhjentää säännöllisesti, jotta sade- ja sulamisvedet pääsisivät virtaamaan esteettömästi mahdollisimman kauas talon rakenteista. Samalla on hyvä tarkistaa rännien kiinnitykset.

Kattotarkastuksessa käydään läpi myös läpivientien, saumausten ja jiirien tiivisteet. Myös kaikkien kattotuotteiden kunto ja kiinnitykset tarkistetaan. Peltikaton pinta tarkastetaan ja peltien kiinnitykset varmistetaan. Huopakaton saumaukset tarkistetaan ja tarvittaessa korjataan. Tiilikaton kunto tarkistetaan ja rikkinäiset tiilet vaihdetaan.

Tarvittaessa katolle voidaan tehdä sammaleenpoisto, suojakäsittely, pinnoitus tai maalaus

Koska kattotarkastuksissa täytyy ottaa huomioon niin monta eri asiaa, kannattaa sen tekeminen jättää ammattilaisen vastuulle. Kokenut ammattilainen huomaa kaikki katon tarpeet ja osaa ennaltaehkäistä monia ongelmia. Kun panostat säännöllisiin kattotarkastuksiin, katon käyttöikä pitenee ja eikä sinun tarvitse stressata katon kunnosta.

Katolla työskentely on aina riskialtista, joten sinne ei kannata lähteä omin päin heilumaan. Meillä on pitkä kokemus katolla liikkumisesta sekä kaikki tarvittavat turvavälineet turvalliseen katolla työskentelyyn. Voit pyytää meidät myös pudottamaan lumet katoltasi tai sulattamaan jäät katolta ja ränneistä.

Olipa tarpeenasi siis kokonaisvaltainen kattoremontti tai mikä tahansa katon korjaamiseen tai huoltoon liittyvä asia, ota rohkeasti yhteyttä! Meiltä saat katollesi kokonaisvaltaista huolenpitoa luotettavasti sekä aina hyvällä fiiliksellä.