KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Pälkäne – vastuullista kiinteistönhuoltoa

Vesikourujen puhdistus ei ole Pälkäneellä lakisääteisesti pakollista. Naapurit eivät ilmianna roskaisia rännejäsi, eikä poliisi tule sakottamaan, jos laiminlyöt vesikourujen jokakeväisen tai -syksyisen puhdistuksen.

On kuitenkin suorastaan laittoman typerää jättää sadevesijärjestelmä oman onnensa nojaan. Siitä koituu tukkutolkulla harmaita hiuksia ja kaupan päälle mojovia taloudellisia tappioita.

Ai miten niin? Siten, että lehtien, risujen, neulasten, koivunnorkkojen ja muun kasviroskan täyttämä sadevesijärjestelmä ei pysty toimittamaan virkaansa eli kuljettamaan katolta virtaavia vesiä sujuvasti kohti maata ja edelleen sadevesikaivoon tai -tynnyriin. Näin ollen vesimassat huuhtelevat räystästä ja julkisivua, löytäen tiensä pahimmillaan jopa katon väliin tai talon perustuksiin.

Lienee sanomattakin selvää, että seurauksena voi olla vakavia kosteusvaurioita kiinteistön rakenteisiin. Samalla sadevesijärjestelmäkin kärsii, sillä kouruissa muhiva kasviroska ei päästä sitä kuivumaan – esimerkiksi ruostevauriot sekä sadevesijärjestelmän jäätyminen (ja jään aiheuttamat vauriot) ovat enemmän kuin todennäköisiä.

Toimi siis vastuullisesti, ja tilaa vesikourujen puhdistus varmuuden vuoksi näiltä näppäimiltä. Kattopalvelustamme saat vesikourujen puhdistukseen erikoistuneet ekspertit kohtuullisin ja kotitalousvähennyskelpoisin kustannuksin kaikkiin kohteisiin Pälkäneen seudulla, mutta vuodenaikojen taitteissa kalenterimme täyttyvät nopeaan tahtiin… sana huippuhyvästä palvelustamme on kiirinyt jo Hattulaan, Hämeenlinnaan, Kangasalalle, Padasjoelle ja aina Valkeakoskelle asti!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Pälkäneläisessä taloyhtiössä vesikourujen puhdistus on yleensä taloyhtiön hallituksen vastuulla

Monessa pälkäneläisessä taloyhtiössä ei ole täysin pläkkiselvää, kenen vastuulla rännien puhdistus on. Vastuunjako on kuitenkin hyvä olla selvillä, jotta tämä tärkeä puolivuosittainen huoltotoimi ei pääsisi unohtumaan.

Asunto-osakeyhtiölaissa taloyhtiön kiinteistön kunnossapito (ja näin ollen myös vesikourujen puhdistus) määritellään taloyhtiön hallituksen velvollisuudeksi. Tyypillisessä pälkäneläisessä taloyhtiössä isännöitsijä hoitaa huoltotoimenpiteiden organisoinnin käytännössä.

Joka tapauksessa taloyhtiön asukkaiden ei tarvitse ryhtyä vesikourujen puhdistukseen talkoovoimin. Eikä se ole suotavaakaan, sillä toimenpide voi olla riskialtis ja sadevesijärjestelmäkin saattaa vahingoittua amatöörin käsissä.

Jos taloyhtiönne etsii uutta luottofirmaa vesikourujen puhdistukseen, kannattaa ottaa yhteyttä kattopalveluumme. Kattopalvelumme kautta saatte vesikourujen puhdistusyöt kerta ja vuosi toisensa jälkeen niin rivi- kuin kerrostaloyhtiöönkin!

Huomaa, että vesikourujen puhdistuksen ohella katto kaipaa aika ajoin muutakin huoltoa ja joskus korjaustakin. Taloyhtiön hallituksella on velvollisuus huolehtia muistakin kattotöistä asianmukaisesti.

Kattopalvelumme kautta taloyhtiönne voi onneksi tilata kaikki kattotyöt kätevästi samasta osoitteesta. Aina katollanne käydessämme pidämme lisäksi silmät auki muidenkin huolto- ja korjaustarpeiden varalta täysin ilmaiseksi, ja annamme mieluusti tarjouksen suosittelemistamme jatkohoitotoimenpiteistä. Tämän helpommaksi ei katon kunnossapito enää muutu!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – myös tukokset huolehdittava asianmukaisesti pois päiväjärjestyksestä!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei kuulu kiinteistön normaaliin kunnossapitoon. Useimmiten tukkeutunut syöksytorvi kertoo siitä, että sadevesijärjestelmän kunnossapito ontuu ja vesikourujen puhdistustyöt on laiminlyöty.

Jos syöksytorveen kuitenkin muodostuu tukos, kuinka tulee toimia? Kun maito on jo läikkynyt, kenen vastuulla tukkeutuneen syöksytorven avaus on?

Omakotitaloasujana olet tietenkin itse vastuussa tukkeutuneen syöksytorven avauksesta. Vaikka odottaisit puoli vuotta, todennäköisesti syöksyputki on ja pysyy tukossa, ellet tee asialle mitään.

Älä silti käsitä väärin – omin voimin ei tukkeutuneen syöksytorven avaukseen tarvitse, eikä kannata ryhtyä. Pälkäneen seudulla voit kääntyä tämänkin toimenpiteen tiimoilta kattopalvelumme puoleen. Avaamme tukkeutuneen syöksytorven puolestasi nopeasti ja sadevesijärjestelmääsi vaurioittamatta mihin vuodenaikaan vain!

Taloyhtiön tapauksessa tukkeutuneen syöksytorven avaus taas on taloyhtiön hallituksen vastuulla muiden kiinteistön huoltotoimien tavoin. Käytännössä tämäkin askare langennee isännöitsijän kontolle, joka taas kutsuu ammattilaisen (siis esimerkiksi meidät) paikalle tukkeutuneen syöksytorven avaukseen.

Olipa edessä sitten rännien puhdistusta tai tukkeutuneen syöksytorven avausta, saat meidät kiinni helposti esimerkiksi alla olevaa ”pyydä tarjous-”nappia näpäyttämällä. Kattopalvelumme asiantuntijat ovat käytettävissäsi Pälkäneellä todennäköisesti tänäänkin!