KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Pori – piinkovalla ammattitaidolla kaikille sadevesijärjestelmille!

Porilainen, sadevesijärjestelmäsi vaatii huomiota vesikourujen puhdistuksen merkeissä kahdesti vuodessa. Jos kuuntelet tarkasti, voit kuulla sadevesijärjestelmän huhuilevan puhdistuksen perään joka kevät ja syksy.

Vastaamalla sadevesijärjestelmän tarpeisiin pidät sen tyytyväisenä vuodesta toiseen. Puhtaana se jaksaa palvella tehokkaasti ilman isompia vaivoja koko odotetun käyttöikänsä ajan – parhaimmillaan jopa 30–60 vuotta.

Varmistaaksesi sadevesijärjestelmäsi saavan kaiken kaipaamansa huomion, tilaa vesikourujen puhdistustyöt kattopalvelumme kautta. Meiltä saat vesikourujen puhdistustyöt Porissa piinkovalla ammattitaidolla kaikille sadevesijärjestelmille!

Puhdistamme kourut kuin kourut osaamisella, joka hakee alueella veroistaan. Edes Eurajoelta, Kokemäeltä, Kankaanpäästä, Merikarviasta, Nakkilasta tai Pomarkusta et todennäköisesti löydä palvelukseesi tämän taitavampaa tiimiä.

Kaikesta huolimatta emme ole erikoistuneet pelkkään rännien puhdistukseen, vaan tiimimme koostuu kattoalan monipuolisista huippuosaajista. Meiltä voit siis tilata Porissa kaikki muutkin kattotyöt kattosi kokonaisvaltaisen terveyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Jotta kaikki kattosi osa-alueet saisivat kaipaamansa palvelut ajallaan, olemme myös ohjeistaneet työntekijämme pitämään silmät auki muidenkin huollon ja korjauksen tarpeiden varalta aina katollasi käydessään. Jos esimerkiksi rännien puhdistuksessa paljastuu mitä tahansa kremppoja, voimme tehdä samalla mitä herkullisimman tarjouksen suosittelemistamme toimenpiteistä.

Ota yhteyttä, niin laitetaan hommat alulle! Ja muista: työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Porilainen, tästä syystä rännien puhdistustöitä ei kannata antaa kenen tahansa tehtäväksi

Jokaisen porilaisen on syytä huolehtia sadevesijärjestelmästään säännöllisellä rännien puhdistuksella. Pelkästään se ei kuitenkaan vielä riitä, että rännien puhdistus tehdään pariin otteeseen vuosittain.

Vähintäänkin yhtä kriittistä on tehdä rännien puhdistustyöt huolellisesti ja oikeaoppisesti. Suurpiirteinen sutiminen väärillä välineillä ja tuotteilla on hyödytöntä ja pahimmillaan haitallista.

Rännien puhdistuksen kantavia ajatuksia on nimittäin ehkäistä ruostumista (tai hapettumista sadevesijärjestelmän ollessa alumiinia). Mikäli sadevesijärjestelmään jää puhdistuksen yhteydessä pikkiriikkinenkin määrä lehtiä tai koivunnorkkoja, ei toimenpide palvele tarkoitustaan. Bioroskien muassa viipyilevä kosteus kiihdyttää metallipintojen syöpymistä – oli roskia sitten jätesäkillinen tai vaikkapa vain kourallinen.

Jos sadevesijärjestelmään tulee putsauksen yhteydessä naarmuja tai kourujen pinnoite kuluu, on sadevesijärjestelmä jatkossa jopa alttiimpi korroosiolle. Pinnoite on sadevesijärjestelmän ainoa suoja ruostetta ja hapettumista vastaan.

Tunnollisesti tehty rännien puhdistus ehkäisee korroosion ohella myös tukoksia. Kuitenkin jo yksi vesikouruun jäänyt risu voi aiheuttaa syöksyputkeen pian tukoksen, jos se asettuu poikkiteloin esimerkiksi syöksyputken yläpäässä olevaan mutkaan. Mitä huonommin rännien puhdistus tehdään, sen luultavammin tukoksiakin siis muodostuu.

Edellä mainituista syistä rännien puhdistustyöt Porissa onkin paras keskittää kattopalveluumme. Puhdistamme niin pitkät kuin lyhyetkin kourumitat tinkimättömällä ammattiylpeydellä!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kysyy osaamista siinä missä rännien putsaus

Tiesitkö, että tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kysyy osaamista siinä missä rännien puhdistus? Porissa moni on siinä uskossa, että kumpikin näistä toimenpiteistä onnistuu mainiosti kotikonstein, mutta elävässä elämässä tämä ei pidä paikkaansa.

Tukkeutuneiden syöksyputkien avauksessa riski sadevesijärjestelmän vaurioitumiselle on vielä suurempi kuin vesikourujen puhdistuksessa. Varsinkin tiukat tukokset houkuttelevat käyttämään kovakouraisia voimakeinoja, jolloin sadevesijärjestelmä voi kärsiä jopa kohtalokkaita vammoja. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun sadevesijärjestelmään ilmaantuu lommoja tai syöksyputki repeää irti seinästä tukoksen avauksen yhteydessä.

Katolta käsin tukkeutuneen syöksytorven avaus käy toki helpommin, sillä työskentelyssä pystytään hyödyntämään fysiikan lainalaisuuksia. Turvallisuusriskien vuoksi amatöörin ei kuitenkaan kannata nousta katolle.

Käänny siis suosiolla meidän puoleemme myös tukkeutuneiden syöksytorvien avauksessa! Kattopalvelustamme saat osaavat tekijät niin vesikourujen puhdistukseen kuin tukkeutuneen syöksytorven avaukseenkin osoitteeseen kuin osoitteeseen Porin alueella.

Huomaa, että meiltä löytyy tarvittava tietotaito myös jäätukosten avaukseen. Poistamme jäät ammattitaitoisesti ja hellävaraisesti kaikkialta sadevesijärjestelmästä sekä tarpeen vaatiessa räystäältä ja katoltakin.