KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Raasepori – hoituu helposti kattosi kausihuollon yhteydessä!

Raaseporilainen, tekeekö kevät tai syksy taas tuloaan? Vesikourujen puhdistus lienee paikallaan; useimmissa raaseporilaisissa kohteissa sadevesijärjestelmä vaatii puhdistusta puolivuosittain.

Onneksi vesikourujen puhdistus ei ole vaikeaa. Raaseporissa voit tilata toimenpiteen kätevästi ja kilpailukykyisin kustannuksin esimerkiksi kattopalvelumme kautta!

Laita kuitenkin korvan taa, että kaikkein helpoimmin ja edullisimmin rännien puhdistus onnistuu muiden kattotöiden yhteydessä. Kun katolla työskennellään jo valmiiksi, rännien puhdistus hoituu sujuvasti siinä sivussa.

Vesikourujen puhdistus kannattaakin tilata meiltä osana katon kausihuoltoa ennemmin kuin erillisenä toimenpiteenä. Katon kausihuoltoon kuuluu lisäksi vesikaton puhdistus ja kattoturvatuotteiden huolto, jotka on niin ikään suositeltavaa tehdä kerran kuuteen kuukauteen.

Voit uskoa kattosi sadevesijärjestelmineen meidän käsiimme huolettomin mielin, sillä tiimillämme on runsain mitoin kokemusta kaikista katoista ja sadevesijärjestelmistä. Meiltä kaikki katot ja sadevesijärjestelmät saavat takuulla ansaitsemaansa ammattitaitoista kohtelua!

Älä jätä kattosi jokakeväisiä ja -syksyisiä huoltotoimia puolitiehen edes taloudellisista syistä, sillä laskumme voit aina maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella yhdessä tai useammassa erässä. Muistathan myös, että työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.

Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous jo tänään! Lupaamme vastata diilillä, joka kirvoittaa kateellisia katseita aina Hangossa, Kemiönsaarella, Salossa, Inkoossa ja Lohjalla asti.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Raaseporilainen: rännien puhdistus on oiva tilaisuus teettää muitakin sadevesijärjestelmän kunnostustöitä

Raaseporin seudulla rännien puhdistus pariin otteeseen vuosittain pitää sadevesijärjestelmän pitkään kunnossa. Hyvässä lykyssä sadevesijärjestelmä pitää putsauksen ansiosta pintansa vuosikymmeniä.

Voi kuitenkin olla, että aika ja ympäristörasitteet tekevät jossain vaiheessa tehtävänsä ja sadevesijärjestelmäsi kaipaa muutakin huomiota. Esimerkiksi kaadon säätäminen, ruosteen poisto sadevesijärjestelmästä, ruosteisten kourukoukkujen uusiminen tai vaikkapa tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus saattaa tulla tarpeeseen.

Rännien puhdistus on oiva tilaisuus teettää muutkin sadevesijärjestelmän kunnossapitotyöt pois kuljeksimasta. Esimerkiksi ruosteenpoiston ja tukkeutuneiden syöksyputkien avauksen yhteydessä vesikourut on joka tapauksessa puhdistettava.

Onneksi kattopalvelumme ammattilaisilla on rahkeet kaikkiin sadevesijärjestelmäsi kunnossapitotöihin! Vaikka sadevesijärjestelmäsi kaipaisi jo pelkkää puhdistusta järeämpää kurinpalautusta, Raaseporissa et siis joudu menemään muiden firmojen pakeille, vaan voit tilata kaiken kätevästi kattopalvelumme kautta.

Huomaa, että meillä kaikkiin kattotöihin kuuluu ilmainen arvio katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnosta. Vaikka tilaisit meiltä pelkän rännien puhdistuksen, pidämme silmällä muitakin huollon ja korjauksen tarpeita katolla ja sadevesijärjestelmässä ilman erillistä maksua tai pyyntöä. Tarvittaessa ja halutessasi olemme aina valmiit tekemään huipputarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on paras päättää vesikourujen puhdistukseen

Vesikourujen puhdistus ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kulkevat yleensä käsi kädessä. Tukkeutuneen syöksyputken avaus on suositeltavaa päättää vesikourujen puhdistukseen, jotta rööri ei menisi heti uudelleen tukkoon.

Syöksyputkien tukkeutuminen on luonnollisesti sitä todennäköisempää, mitä enemmän vesikouruissa on sinne kuulumatonta materiaa. Raaseporin runsaat sateet huuhtelevat kouruissa viruvia roskia kohti syöksyputkia, ja iso määrä lehtiä ja risuja voi hyvinkin jämähtää esimerkiksi syöksyputken yläpäässä olevaan mutkaan. Huonolla tuurilla jo yksikin haarakas risu ja sen taakse kertyvät muutamat lehdet estävät tai vähintäänkin hidastavat veden kulkua syöksyputkissa.

Edellä mainitusta syystä tukkeutuneet syöksytorvet onkin hyvä avata vesikourujen normaalin kausipuhdistuksen yhteydessä – tai viimeistellä tukkeutuneen syöksytorven avaus ylimääräisellä vesikourujen puhdistuskierroksella, mikäli seuraavaan määräaikaispuhdistukseen on vielä aikaa tukoksen ilmiantaessa itsensä.

Pidä kuitenkin mielessä, että normaalisti raaseporilaisen sadevesijärjestelmän ei pitäisi kärsiä tukoksista. Tukokset kertovat useimmiten siitä, että vesikourujen puhdistus on päässyt unohtumaan tai puhdistusväli on pitkittynyt liikaa.

Mitä siis saisi olla? Listaa kaikki ajankohtaiset kattotyöt vesikourujen ja katon puhdistuksesta kattoturvatuotteiden huoltoon ja tukkeutuneiden syöksytorvien avaukseen sähköiselle tarjouspyyntölomakkeellemme, niin palaamme pian asiaan!