KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Riihimäki – mikä mahtava ekoteko!

Harva riihimäkeläinen tulee ajatelleeksi, että vesikourujen puhdistus on todellinen ekoteko. Ehkä et itsekään tiennyt tätä?

Vesikourujen puhdistuksella vältät nimittäin monet muut sadevesijärjestelmän huollot ja korjaustyöt, jotka kuormittavat luontoa enemmän. Esimerkiksi ruostevaurioiden korjaus ja vuotavien rännien paikkaus eivät ole tarpeen niin todennäköisesti.

Samalla sadevesijärjestelmää ympäröivätkin rakenteet pysyvät paremmassa kunnossa. Esimerkiksi homeisten räystäslautojen ja julkisivun laudoitusten homepesu ja uudelleenmaalaus on tarpeen harvemmin, sillä hyväkuntoinen sadevesijärjestelmä puolustaa niitä katolta virtaavien vesien aiheuttamalta kosteusrasitteelta. Laudat eivät myöskään lahoa niin nopeasti.

Kaiken kukkuraksi syöksyputken suulle sijoitetusta sadevesitynnyristä saat kasteluvedetkin kaupan päälle! Näin ollen kukkien kasteluun ei tarvitse käyttää vesijohtoverkostosta pumpattua, moneen kertaan puhdistettua ja suodatettua vettä.

Joko laitetaan vesikourujen seuraava puhdistuskierros tilaukseen? Pitkään kokemukseen nojaten kattopalvelumme asiantuntijat suosittelevat rännien puhdistusta Riihimäellä (sekä Hyvinkäällä, Janakkalassa, Hausjärvellä ja Lopella) noin kaksi kertaa vuodessa; keväisin ja syksyisin.

Huomaa, että tilaamalla vesikourujen puhdistustyöt kattopalvelumme kautta, saat kylkiäiseksi arvokasta tietoa muistakin ajankohtaisista tai horisontissa häämöttävistä kattotöistä. Havaintojen perusteella voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- tai korjaustöistä. Kun pieniinkin vikoihin puututaan mahdollisimman pian, pysyy koko katto sadevesijärjestelmineen kunnossa mahdollisimman keveillä ja luontoystävällisillä toimenpiteillä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Riihimäkeläinen: tiesitkö, että rännien puhdistus on huomattavasti ekologisempaa kuin sadevesijärjestelmän uusiminen?

Sen lisäksi, että rännien puhdistuksella voidaan välttää monet muut sadevesijärjestelmän kunnossapitotyöt, myöskään sadevesijärjestelmän uusimiseen ei tarvitse sijoittaa niin nopeasti. Toisin sanoen rännien puhdistuksella sadevesijärjestelmän elinkaarta voidaan venyttää Riihimäellä vuosikausilla.

Varsinkin sadevesijärjestelmän uusimiseen nähden rännien puhdistus on huomattavasti ekologisempaa. Vaikka valmistajakohtaisia eroja on kyllä jonkin verran, uuden sadevesijärjestelmän valmistus jättää aina jonkinlaisen hiilijalanjäljen – valitsitpa sadevesijärjestelmän materiaaliksi sitten terästä, alumiinia tai muovia.

Lisäksi on huomioitava sadevesijärjestelmän kuljetus ja sen aiheuttamat päästöt. Osa Suomessa myytävistä sadevesijärjestelmistä on kotimaista tuotantoa, mutta eivät suinkaan kaikki.

Myös vanhan sadevesijärjestelmän hävitys on luonnollisesti laskettava mukaan sadevesijärjestelmän uusimisesta aiheutuvaan kokonaishiilijalanjälkeen. Jos tilaat uuden sadevesijärjestelmäsi kattopalvelumme kautta, huolehdimme vanhan sadevesijärjestelmän tietenkin asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen, mutta siitä huolimatta sen hävittäminen kuormittaa luontoa jossain määrin.

Tehdäänhän siis yhdessä töitä sen eteen, että Riihimäen luonto pysyisi jatkossakin yhtä kauniina ja vehreänä? Tilaa rännien puhdistus meiltä säntillisesti joka kevät ja syksy!

Muista, että kaiken muun hyvän lisäksi meiltä tilattu rännien puhdistustyö kelpaa kotitalousvähennykseen. Ekoteosta voikin poikia myös tuntuvaa taloudellista etua verovähennysten muodossa!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sekä sadevesijärjestelmällesi että ympäristölle ystävällisin menetelmin

Jos sadevesijärjestelmäsi tukkeutuu, voit ottaa yhteyttä kattopalveluumme myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksen tiimoilta. Avaamme tukokset puolestasi sekä sadevesijärjestelmällesi että ympäristölle ystävällisin menetelmin!

Hyvässä lykyssä tukkeutuneen syöksytorven avaus voi onnistua jopa käsityönä. Esimerkiksi syöksyputken yläpäähän jumittuneet bioroskat ja sählypallot pystytään usein poimimaan pois käsin.

Tiukempikaan tukos ei välttämättä vaadi kuin sopivat työkalut ja hieman viitseliäisyyttä. Lopuksi voimme huuhtaista sadevesijärjestelmän puhtaalla vedellä varmistaaksemme, ettei sinne jää uusia tukoksia muodostavaa materiaa.

Jopa jäätukoksia varten meillä on hihassamme mitä luontoystävällisin ässä: kuuma vesihöyry! Kuumalla vesihöyryllä saamme sulatettua jäät tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti niin syöksyputkista, vesikouruista kuin muualtakin räystäältä – jopa katolta. Menetelmä soveltuu kaikille sadevesijärjestelmille.

Kemikaaleja ei tukkeutuneen syöksytorven avaukseen sen sijaan tarvita. Kemikaalit saattaisivat olla vahingollisia paitsi luonnolle, myös sadevesijärjestelmällesi.

Ota siis yhteyttä, kun haluat pitää sadevesijärjestelmästäsi hyvän huolen luontoa turhaan kuormittamatta! Kattopalvelumme asiantuntijat välittävät aidosti sekä sadevesijärjestelmästäsi että Riihimäen ja Riihimäen lähiseudun luonnosta.