KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Salo

Hyvä salolainen talonomistaja, isännöitsijä, mökkiläinen, liikekiinteistön omistaja tai kaupungin edustaja: meillä on tärkeää asiaa vesikourujen puhdistukseen liittyen. Nyt kannattaa laittaa lukulasit päähän, sillä seuraavan tiedonannon ansiosta saatat välttää jopa kiinteistösi perustusten kosteusvaurion hyvin pienellä vaivalla.

  • Vesikourujen puhdistus on suositeltavaa joka kevät ja syksy. Muuten sadevesijärjestelmä menee epäkuntoon.
  • Unohdettuna sadevesijärjestelmä alkaa esimerkiksi ruostua tai hapettua. Myös sadevesijärjestelmän jäätyminen sekä jään aiheuttamat vammat (kuten vääntymät, murtumat ja halkeamat) ovat todennäköisiä. Tukoksiakin muodostuu väistämättä.
  • Huonokuntoinen sadevesijärjestelmä ei pysty suoriutumaan tehtävistään. Näin ollen katolle satavat ja sulavat vedet valuvat alas mielivaltaisesti, kastellen pahimmillaan kaikki rakenteet räystään ja kiinteistön perustusten välillä.

Älä siis unohda vesikourujen puhdistusta! Laita vaikkapa kännykkään toistuva muistutus, jotta tämä tärkeä puolivuosittainen huoltotoimi ei vain pääsisi lipsahtamaan mielestäsi.

Kun puhelin kilahtaa sen merkiksi, että on aika laittaa kourut putsaten, ota yhteyttä kattopalveluumme. Meiltä saat vesikourujen puhdistustyöt ammattitaitoisesti, kotitalousvähennyskelpoisesti ja kilpailukykyisin hinnoin kaikkiin salolaisiin kohteisiin sekä Salon ympäryskuntiin Koski TI:stä Lohjalle, Kemiönsaaresta Marttilaan, Paimiosta Raaseporiin ja Sauvosta Somerolle!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Rännien puhdistus voi joskus olla riskialtista – näin kävi salolaiselle Sakelle, joka ryhtyi rännien puhdistukseen itse

Rännien puhdistus on kaksipiippuinen juttu. Kuten sanottu, Salossa rännien puhdistus kannattaa tehdä kahdesti vuoteen. Mikäli et kuitenkaan pysty ulkoistamaan töitä ammattilaiselle, kannattaisi ehkä ennemmin jättää kourut kokonaan putsaamatta.

Vesikourujen puhdistus itse on nimittäin riskialtista. Operaatio ei välttämättä pääty hyvin itsesi, eikä sadevesijärjestelmän kannalta.

”Naapurin Sakke” on varoittava esimerkki siitä, kuinka vesikourujen puhdistus itse voi mennä pieleen pahemman kerran. Sakke ei raaskinut palkata ammattilaista vesikourujen puhdistukseen, vaan päätti tarttua itse härkää sarvista. Käsistään kätevänä Sakke nikkaroi kierrätysmateriaaleista eräänlaisen kourukolan, kapusi omakotitalonsa räystäälle ja ryhtyi kuokkimaan kouruihin kertyneitä roskia.

Säästöyritys karahti kuitenkin kiville, sillä Sakke horjahti tikkailla ja taittoi jalkansa. Taksimatka terveyskeskukseen, jalan kipsaus ja toipumisaikana menetetyt työtulot (Sakke toimi rakennusalalla yksinyrittäjänä) aiheuttivat kustannuksia monikertaisesti enemmän kuin rännien puhdistus olisi maksanut esimerkiksi kattopalvelumme kautta tilattuna.

Kaiken kukkuraksi myöhemmin ilmeni, että Sakke oli tullut naarmuttaneeksi sadevesijärjestelmänsä maalipintaa. Pian ruoste otti kourut omakseen ja sadevesijärjestelmä oli uusittava.

Vaikka Sakke onkin fiktiivinen henkilö, voisi edellä kuvattu tarina olla yhtä hyvin tosi. Jätäthän siis vesikourujen puhdistustyöt Salossa suosiolla meille alan ammattilaisille?

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus se vasta vaarallista onkin!

Vesikourujen puhdistuksessa piilee monia yllättäviä sudenkuoppia, mutta tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus se vasta vaarallista onkin. Tukkeutuneen syöksytorven avaukseen verrattuna vesikourujen puhdistus on suorastaan lasten leikkiä!

Ongelmana on, että tukokseen on yleensä hyvin hankala päästä käsiksi. Se voi olla syvälläkin syöksyputken uumenissa, eikä se todennäköisesti hellitä alakautta tökkimällä. Toisin sanoen tukkeutuneen syöksytorven avaukseen vaaditaan usein jotain paljon kättä pidempää, ja toimenpidettä varten on luultavasti pakko nousta räystäälle tai katolle.

Lisäksi toimenpiteessä piilee suuri riski sadevesijärjestelmän vaurioitumisesta. Vesikouruja puhdistaessakin sadevesijärjestelmään voi tulla naarmuja, mutta tukkeutuneen syöksytorven avaus saattaa aiheuttaa jopa lommoja tai saada syöksyputken repeämään kokonaan irti seinästä.

Edellä mainituista syistä myös tukkeutuneen syöksytorven avaus kannattaa jättää Salossa ja Salon ympäryskunnissa kattopalvelumme kourumestareille – me avaamme tukokset ammattitaitoisesi ja hellävaraisesti syvältäkin sadevesijärjestelmäsi uumenista.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun sadevesijärjestelmäsi kaipaa huomiota joko vesikourujen puhdistuksen tai tukkeutuneen syöksytorven avauksen merkeissä. Kaupan päälle näihin toimenpiteisiin saat ilmaisen arvion sadevesijärjestelmäsi yleiskunnosta!