KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Tammela – matka kohti putipuhtaita kouruja alkaa yhteydenotostasi

Tammelalainen, haluatko tarjota sadevesijärjestelmällesi ensiluokkaista vesikourujen puhdistuspalvelua? Matka kohti putipuhtaita vesikouruja käy kattopalvelumme kautta!

Kaikki alkaa siitä, että otat meihin rohkeasti yhteyttä. Saat meidät kiinni niin keväällä, kesällä, syksyllä kuin talvellakin sekä soittamalla että sähköisesti.

Kun otat yhteyttä, keräämme aluksi hieman pohjatietoja kohteestasi ja käsillä olevasta toimeksiannosta. Meiltä saat vesikourujen puhdistustyöt kaikkiin kohteisiin Tammelassa ja ympäryskunnissa (esim. Forssa, Jokioinen, Hämeenlinna, Urjala, Karkkila ja Loppi), mutta realistista hinta-arviota ja kilpailukykyistä tarjousta varten meidän on tutustuttava huolellisesti kohteesi ja sadevesijärjestelmäsi ominaisuuksiin – esimerkiksi kohteen korkeus vaikuttaa aina vesikourujen puhdistuksen hintaan.

Muodollisuuksien jälkeen päästään tositoimiin. Lähetämme etevimmät kourumaisterimme kohteeseesi sovittuna ajankohtana ja operaatio pyörähtää käyntiin tuota pikaa.

Meillä rännien puhdistus tapahtuu aina räystäällä tai katolla työskennellen, jolloin voimme mennä takuuseen puhdistustuloksen laadusta. Poistamme roskat kouruista käsityönä, mikä on sekä tehokasta että hellävaraista.

Huomaa, että halutessasi voimme puhdistaa kourut myös ulkopinnoilta. Molemminpuolisen puhdistuksen ansiosta sadevesijärjestelmäsi suoriutuu tehtävistään tehokkaasti ja näyttääkin siistiltä.

Eikö kuulostakin hyvältä? Ota siis yhteyttä, niin päästään pian aloittamaan!

Muistathan, että yksityishenkilönä asioidessasi voit hakea työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen remonttitaidoistaan sekä korjausosaamisestaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Tammelalainen, rännien puhdistuksen päätteeksi vilkaisemme sadevesijärjestelmääsi muidenkin kunnossapitotarpeiden varalta – tästä emme veloita erikseen!

Tilatessasi rännien puhdistustyöt Tammelassa kattopalvelumme kautta, saat toimenpiteeseen mitä mehevimmän kylkiäisen. Putsauksen päätteeksi vilkaisemme sadevesijärjestelmääsi muidenkin kunnossapitotarpeiden varalta.

Puhtaasta sadevesijärjestelmästä pienetkin viat ja puutteet pistävät helposti silmään. Esimerkiksi ruoste, vääntymät, vuotavat saumat ja sen sellaiset ilmiantavat usein itsensä ilman salapoliisityötä.

Putsauksen yhteydessä myös tukokset paljastuvat liki väistämättä. Päätämme vesikourujen puhdistustyön usein letkuhuuhteluun varmistaaksemme viimeistenkin neulasten ja koivunnorkkojen kaikkoavan, mutta jos syöksyputki on tukossa, alkaakin vesi tulvia yli kourujen äyräiden.

Mitä jos jotain huolenaiheita sitten ilmenee? Ei hätää, sillä halutessasi saat meiltä loistavan tarjouksen suosittelemistamme jatkohoitotoimenpiteistä. Kourumaisterimme suoriutuvat kaikista sadevesijärjestelmän ja räystäsrakenteiden huolto- ja korjaustöistä kuin vettä vain.

Pidä kuitenkin mielessä, että rännien säännöllisellä puhdistuksella voit ehkäistä tehokkaasti kaikenlaisia kremppoja. Jos muistat tilata vesikourujen puhdistustyöt Tammelassa meiltä tunnollisesti joka kevät ja syksy, luultavasti sadevesijärjestelmäsi pysyykin pitkään priimassa kunnossa. Panosta siis vesikourujen puhdistukseen, niin pääset pitkässä juoksussa paljon vähemmällä!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus (tarvittaessa) viimeistelee vesikourujen puhdistuksen

Jos syöksyputki tai useampi on tukossa, on vesikourujen puhdistus Tammelassa paras viimeistellä tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksella. Näin varmistetaan, että sadevesijärjestelmä todellakin pystyy toimittamaan virkansa.

Tammelassa on hyvin tärkeää – suorastaan kriittistä – että sadevesijärjestelmä suorittaa tehtävänsä eli siirtää katolta virtaavat vedet tehokkaasti niille osoitettuun loppusijoituskohteeseen. Siis esimerkiksi pintavesikaivoon tai vaikkapa sadevesitynnyriin; pois kiinteistön perustusten juuresta.

Mikäli jättäisimme tukokset sadevesijärjestelmääsi muhimaan, vesikourujen puhdistuksesta olisi vain näennäistä hyötyä. Käytännössä räystään ja julkisivun rakenteet sekä talosi perustukset olisivat edelleen alttiina katolta juoksevien vesien aiheuttamille kosteusvaurioille. Tätä ei korkea ammattiylpeytemme salli.

Sopimuksen mukaan voimme avata tukokset joko vesikourujen puhdistuksen yhteydessä tai muuna ajankohtana puhdistuksen jälkeen. Suosittelemme joka tapauksessa, että tukkeutuneiden syöksytorvien avaus tehtäisiin mitä pikimmiten isompien ongelmien ja kustannusten välttämiseksi.

Kun sekä vesikourut että syöksyputket on vapautettu roskien kourista, vesi virtaa taas joutuisasti katolta alas sille tarkoitettuja reittejä pitkin. Niin sadevesijärjestelmä kuin muutkin kiinteistösi rakenteet voivat huokaista helpotuksesta!