KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Tuusula – omakotitaloista kerrostaloihin!

Tuusulassa asutaan monipuolisesti niin omakotitalo-, rivi- kuin kerrostaloissakin, ja vesikourujen puhdistuspalveluita tarvitaan joka kohteessa. Yksikään sadevesijärjestelmällä varustettu rakennus tai rakennelma ei saa jäädä paitsioon!

Vesikourujen puhdistustöiden laiminlyönti johtaa siihen, että sadevesijärjestelmä menee epäkuntoon. Siitä puolestaan voi aiheutua kosteusongelmia muihinkin kiinteistön rakenteisiin. Seuraukset ovat vakavat, oli kyseessä sitten asuinrakennus tai vaikkapa vain tontin nurkassa nököttävä, kylmä varastoparka.

Onneksi kattopalvelumme vastaa Tuusulan kysyntään täydellisesti! Kokenut tiimimme puhdistaa vesikourut rutiinilla päästä päähän, oli kourumetrejä sitten kaksi tai kaksi sataa.

Pidä kuitenkin mielessä, että rännien puhdistus ei ole ainoa kattosi säännöllisesti kaipaama huoltotoimi. Esimerkiksi katon puhdistus ja kattoturvatuotteiden huolto on niin ikään suositeltavaa kahdesti vuodessa.

Meiltä saat kuitenkin kätevästi muutkin ajankohtaiset kattotyöt. Koko savotta hoituu saman tiimin toimesta ammattitaitoisesti ja kilpailukykyiseen hintaan!

Jotta kattosi saisi kaiken kaipaamansa huomion ajallaan, kuuluu rännien puhdistukseen ja muihin kattotöihin meillä lisäksi ilmainen kattotarkastus. Katollasi käydessämme silmäilemme siis kokonaisuutta siltä varalta, että muitakin huolto- tai jopa korjaustöitä tarvitaan. Jos huolenaiheita ilmenee, saat halutessasi hymyilyttävän hyvän tarjouksen suosittelemistamme troopeista.

Joko laitetaan hösseliksi? Tuusulalaisten ohella palvelemme ilomielin myös keravalaisia, sipoolaisia, järvenpääläisiä, vantaalaisia ja nurmijärveläisiä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Tuusulalainen, kourugurumme ovat rännien puhdistuksessa kullanarvoinen apu – älä ryhdy tuumasta toimeen itse!

Hyvä tuusulalainen talonomistaja tai isännöitsijä, jätäthän rännien puhdistustyöt aina alan ammattilaiselle? Tämä säästää aikaasi, sadevesijärjestelmä saa ansaitsemaansa laatupalvelua ja lisäksi vältät mahdolliset tapaturmat putsauksen tuoksinassa.

Varsinkin isommissa kohteissa kourugurumme ovat kullanarvoinen apu. Muuten rännien puhdistukseen palaisi herkästi valtava määrä työaikaa.

Esimerkiksi rivitalon vesikourujen puhdistus saattaisi teoriassa onnistua maasta käsin samaan tapaan kuin yksikerroksisen omakotitalon vesikourujen puhdistus, mutta kuten arvata saattaa, ruoppaukseen hurahtaisi helposti lukemattomia työtunteja.

Kerrostalon (tai muun korkean rakennuksen) vesikourujen puhdistus taas olisi paitsi hidasta, myös äärimmäisen vaarallista ilman osaavaa ammattiapua. Maasta käsin ei räystäälle auta kurotella, ja katolle kapuaminen taas olisi suorastaan tyhmänrohkea tempaus.

Ota siis yhteyttä ja delegoi vesikourujen puhdistus Tuusulassa surutta kattopalvelumme kouruguruille! Niin ovat tehneet jo lukuisat muutkin talonomistajat ja taloyhtiöt ennen sinua, eivätkä ole katuneet päätöstään jälkikäteen hetkeäkään.

Ai niin! Yksityishenkilönä kannattaa tietenkin laittaa korvan taa myös kotitalousvähennys. Vähennystä saa vain ammattilaiselta (siis esimerkiksi meiltä) tilatusta rännien puhdistustyöstä. Jo pelkästään kotitalousvähennyksestä poikiva taloudellinen etu on täysin riittävä syy jättää vesikourujen puhdistus niin omakotitalon kuin piharakennustenkin osalta meille kattoalan pistämättömille ammattilaisille.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kätevästi samalta porukalta

Onko sadevesijärjestelmäsi tukossa? Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus eli syöksytorvien avaus on siis tarpeen.

Kattopalvelustamme saat Tuusulassa onneksi niin vesikourujen puhdistustyöt kuin tukkeutuneiden syöksyputkien avaustyötkin kätevästi saman katon alta. Tiimimme toimesta sekä vesikourujen puhdistus että tukkeutuneiden syöksytorvien avaus hoituu sujuvasti pois päiväjärjestyksestäsi!

Tämä on näppärää niin omakotitaloasujan kuin taloyhtiönkin näkökulmasta. Aikaa ja vaivaa säästyy huomattavasti, kun sama porukka huolehtii sadevesijärjestelmän kaikista tarpeista.

Sadevesijärjestelmäkin on tyytyväinen päästessään kaikesta sitä kuormittavasta moskasta eroon kerta heitolla. Pelkkä vesikourujen puhdistus ei juurikaan helpottaisi sen oloa, jos syöksyputkiin jätettäisiin muhimaan tukos poikineen…

Ota yhteyttä ja kerro meille sadevesijärjestelmäsi kuulumiset. Olipa edessä sitten pelkkää vesikourujen puhdistusta tai sekä vesikourujen puhdistusta että tukkeutuneiden syöksytorvien avausta, lupaamme tehdä toimeksiannosta Tuusulan kilpailukykyisimmän tarjouksen!

Muista, että kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta. Mikäli sadevesijärjestelmäsi kaipaa isompaakin operointia ja stressaat laskusta jo nyt, tutustu rahoitukseen ja maksa laskumme halutessasi vaikkapa muutamassa pienemmässä erässä.