KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Vihti – viimeistä murua myöten!

Vihtiläinen, älä tyydy suurpiirteiseen vesikourujen puhdistukseen. Tilaa vesikourujen puhdistustyöt sen sijaan kattopalvelumme kautta. Me puhdistamme vesikouruista sinne kertyneet bioroskat viimeistä murua myöten!

Lupaamme täydellisen puhdistustuloksen kaikissa tilanteissa ja kohteissa. Vaikka sadevesijärjestelmäsi olisi putsattu viimeksi luvattoman kauan aikaa sitten, vapautamme sen biotaakastaan ilman kysymysmerkkejä.

Jopa kantikkaat, sisäpuolisilla kiinnikkeillä varustetut kourut puhdistuvat käsissämme tehokkaasti. Puolipyöreä muoto ja kourujen sisäpuoliset kiinnitykset tekevät putsauksesta vaivatonta, mutta meillä haasteetkin otetaan vastaan avosylin.

Halutessasi voimme puunata kourut myös ulkopinnoilta. Sen jälkeen sadevesijärjestelmäsi säkenöi niin, että naapurissakin saa laittaa aurinkolasit päähän! Pian Karkkilassa, Lopella, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa ja Lohjalla asti kiertää huhu Vihdin puhtaimmasta sadevesijärjestelmästä.

Kaupanpäällisenä saat kullanarvoista informaatiota kattosi yleiskunnosta sadevesijärjestelmineen. Yksityishenkilönä saat työstämme lisäksi kotitalousvähennystä.

Jos tämä kuulostaa mielestäsi hyvältä, tavoitat meidät esimerkiksi soittamalla tai vielä helpommin alla olevaa ”pyydä tarjous-”nappia näpäyttämällä. Sähköisen tarjouspyynnön jättäminen vie vain muutaman minuutin, ja voit tehdä sen mistä ja milloin vain!

Huomaa, että kilpailukykyisistä hinnoistamme huolimatta olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa laskumme myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Rahoituksen avulla voit tarjota sadevesijärjestelmällesi sen ansaitsemaa A-luokan palvelua akuutissakin rahapulassa.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Vihtiläinen, rännien puhdistuksessa huolellisuus palkitaan!

Harva vihtiläinen ymmärtää, kuinka tärkeää rännien puhdistus on tehdä huolellisesti. Siksi niin moni tyytyy putsaamaan kouruja hyvillä mielin maasta käsin, eikä jaksa murehtia kouruihin jäävistä muutamista lehdistä, risuista ja koivunnorkoista – saatikka siitepölystä tai levästä.

Vaikka ”vähän sinne päin” tehty rännien puhdistus voi olla parempi kuin ei mitään, ei siitä valitettavasti ole läheskään niin paljon hyötyä. Kaikki vesikouruihin jäävä bioroska altistaa sadevesijärjestelmän niin korroosiolle, jäätymiselle kuin tukoksillekin.

Korroosion ja jään tapauksessa ongelmana on roskien ja lian seassa muhiva kosteus. Kaikki lika ja roskat hidastavat sadevesijärjestelmän kuivumista, mikä houkuttelee korroosiota ja jäätä kuin sokeri muurahaisia.

Korroosio tarkoittaa käytännössä metallipintojen syöpymistä, mikä ilmenee ruostumisena (teräs) ja hapettumisena (alumiini). Ruoste voi nakertaa sadevesijärjestelmääsi jopa reikiä, ja hapettunut sadevesijärjestelmä puolestaan murtuu herkästi.

Sadevesijärjestelmän jäätymistä taas kannattaa välttää siksi, että jää kiihdyttää korroosion tuhoisaa työtä ja voi muutenkin runnella sadevesijärjestelmän talven aikana uuteen uskoon. Esimerkiksi vääntymiä saattaa ilmaantua jäätukkien eläessä lämpötilan muutosten mukaan.

Entä tukokset? Tukokset ovatkin sitten kokonaan oma lukunsa. Lisätietoa aiheeseen liittyen löydät alta.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – tukokset sitä todennäköisempiä, mitä kehnommin vesikourujen puhdistus tehdään

Kuten sanottu, kaikki vesikouruissa viruvat roskat kohottavat riskiä sadevesijärjestelmän tukkeutumisesta. Toisin sanoen tukkeutuneiden syöksytorvien ja alastuloputkien avaus tulee tarpeeseen sitä todennäköisemmin, mitä harvemmin ja kehnommin vesikourujen puhdistus tehdään.

Lämpiminä vuodenaikoina tukoksia aiheuttavat lehdet, risut ja muu kasviroska. Kasvinosia voi edetä syöksyputkiin runsaat määrät etenkin kesän rankkasateiden yhteydessä. Varsinkin isommat roskat jumittuvat herkästi syöksyputken yläpäässä olevaan mutkaan ja näin tukos saa alkunsa.

Talviaikaan myös jää voi aiheuttaa sadevesijärjestelmään tukoksia. Pienikin määrä kouruissa piilottelevaa kosteaa biomassaa jäätyy pakkasten tullen, ja pian koko sadevesijärjestelmä on jäässä.

Vihtiläinen, vaadi siis sadevesijärjestelmällesi mitä parasta rännien puhdistuspalvelua ja tilaa toimenpide kattopalvelumme kautta joka kevät ja syksy! Täydellinen puhdistustulos takaa sadevesijärjestelmälle erinomaisen vastustuskyvyn niin ruostetta, hapettumista, jäätymistä ja jään aiheuttamia vaurioita kuin tukoksiakin vastaan.

Huomaa, että tarpeen vaatiessa meiltä onnistuu myös tukkeutuneiden syöksytorvien avaus tai sulatus. Mikäli sadevesijärjestelmäsi on ollut heitteillä ja tukoksia on jo päässyt muodostumaan, saatkin sekä vesikourujen puhdistustyöt että tukkeutuneiden syöksyputkien avaustyöt meiltä kätevästi saman katon alta. Kattopalvelustamme saat Vihdissä tepsivät lääkkeet sadevesijärjestelmäsi kaikkiin vaivoihin!