KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Kerava – Aluskatteen paikkauksissa osoittamamme ammattitaito tarpeen

Omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon taikka kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön aluskate kaipaa ammattitaitoamme, jos sitä tulee korjata jostain kohdasta, kuten vaikkapa jiirin eli katon sisätaitteen kohdalta. Valitse ammattitaitoiset kattotyöntekijämme myös kaikkiin muihin peltikaton, huopakaton tai tiilikaton aluskatteeseen liittyviin töihin, kuten aluskatteen uusimiseen tai uuden aluskatteen asentamiseen. Me teemme työt pitkällä kokemuksella ja joka työvaiheeseen ulottuvalla huolellisuudella, joten aluskate tulee asennettua oikein joka kohdasta. Keravalla asentamamme aluskate on sopivan kireällä, eikä kenenkään tarvitse tulla korjaamaan aluskatteen asennusta oikeanlaiseksi läpivientien (kuten savupiipun ja kattoluukun) kohdalta.

Oikein asennettu aluskate on pitkäikäinen – itse asiassa, aluskatteen on tarkoitus kestää Keravalla, Sipoossa, Tuusulassa ja Vantaalla jopa pidempään kuin ulkokatto. Peltikaton ja tiilikaton aluskatteen kunto kannattaa kuitenkin usein tarkastaa, voihan kaikkea odottamatonta sattua – tässä auttaa se, että tarkistamme aluskatteen korjaus- ja paikkaustarpeet sekä muun muassa läpivientien ja saumausten tiivistystarpeet ilmaiseksi kaikkien tekemiemme kattotöiden yhteydessä. Jos kattotarkastus osoittaa esimerkiksi lintujen nokkineen aluskatteen rikki, teemme hyvän, kotitalousvähennyskelpoisen ja kauttamme saatavilla rahoituksella maksettavan hintatarjouksen aluskatteen osittaisesta vaihdosta tai muusta tarvitusta kattotyöstä. Ei mene kauaakaan, niin omakotitalon tai vaikkapa kerrostalon kattorakenteet ovat jälleen hyvin suojassa kosteusvaurioilta.

Mahdollisia syitä aluskatteen asentamiselle, uusimiselle tai korjaamiselle Keravalla

Aluskatteen korjaaminen ei ole kovin yleistä, sillä aluskatteet ovat tätä nykyä hyvin laadukkaita ja kestäviä, ja niillä on näin ollen kaikki mahdollisuudet kestää kattoremonttiin asti. Mikä sitten voi aiheuttaa tarpeen tilata aluskatteen korjaus, aluskatteen osittainen uusiminen tai koko aluskatteen vaihto Keravalle? Ensimmäisenä tulee mieleen väärä asennustapa, sillä se voi saada aluskatteen repeämään (näin voi käydä, jos aluskate asennetaan liian kireälle) tai keräämään vettä (näin käynee silloin, jos aluskate on liian löysällä; se on haitallista, koska aluskatetta ei ole tarkoitettu kestämään seisovaa vettä). Väärin asennettu aluskate ei anna riittävää suojaa vesivuodoilta. Ota yhteyttä, niin korjaamme väärin asennetun aluskatteen sellaiseksi, että se voi toimia optimaalisella tavalla.

Aluskatetta voidaan joutua korjaamaan myös sen takia, että se on altistunut runsaalle kosteudelle pitkiä aikoja, ja sen materiaali on siksi kulunut loppuun. Syy voi olla pitkään jatkuneessa kattovuodossa Keravalla, tai kenties aluskatteelle on päässyt roskia – roskat hidastavat aluskatteen kuivumista voiden haurastuttaa aluskatetta merkittävästi.

Myös lintuja voi olla kiittäminen aluskatteen korjaustarpeista, joten lintujen ja roskien pääsymahdollisuudet katon alle kannattaa estää katon tuuletusaukkoihin asennettavilla (hengittävillä) tiivisteillä.

Peltikaton, huopakaton tai tiilikaton aluskate – tärkein syy niiden hankkimiselle Keravalla

Emme ole vielä käsitelleet sitä, miksi aluskate on niin tärkeä osa omakotitalon, kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai esimerkiksi paritalon kattoa. Syy sille, miksi joka katon alle kannattaa hankkia ehjä ja laadukas aluskate, on kosteudessa – tai pikemminkin kosteuden aiheuttamien vaurioiden välttämisessä. Jos aluskatetta ei ole tai aluskatteen tiivistäminen Keravalla on unohtunut, voi mikä tahansa kattovuoto aiheuttaa katon vesivahingon. Katon ei tarvitse vuotaa kuin vain vähän piipun juuresta, niin kosteus jo pääsee kastelemaan kattorakenteet ja altistamaan ne laholle. Myös eristeet ovat vaarassa mennä pilalle, jos katto vuotaa, sillä kosteus voi saada ne kasvamaan hometta. Kattovuodon korjaaminen on huomattavasti yksinkertaisempaa ja edullisempaa, jos aluskate on pitänyt kattorakenteet ja yläpohjan eristeet kuivina jiiri- tai vaikka saumavuodosta huolimatta.

Aluskate estä omalta osaltaan myös kondenssikosteuden aiheuttamia kosteusvaurioita, tosin kondensoitumisen torjuminen edellyttää myös riittävää eristekerrosta ja kunnollisesti toimivaa yläpohjan tuuletusta.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.