KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pornainen

Huopakattoremontti Pornainen, jokohan olisi aika? Kun vanha huopakatto ei enää pysy tyytyväisenä pelkkien huoltojen ja korjaustöiden voimalla, on ainoa lääke huopakattoremontti.

Kun tämä piste kattosi elinkaaressa tulee vastaan, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Meiltä saat huopakattoremontit Pornaisissa raudanlujalla kokemuksella! Asiakastyytyväisyytemme loistaa jo ennestään kirkkaana kuin Suomenlahti keskikesän auringossa, joten meiltä tiedät saavasi rahoillesi varmaa vastinetta.

Meiltä voit tilata huopakattoremontit Pornaisissa esimerkiksi näille rakennuksille ja rakennelmille:

 • Omakotitalo
 • Kesämökki (tmv. vapaa-ajan asunto)
 • Varasto tai puuvaja/liiteri
 • Autotalli tai -katos
 • Piha- tai rantasauna
 • Aitta
 • Grillikota tai kesäkeittiö

Älä epäröi kääntyä meidän puoleemme, olipa katollasi pinta-alaa sitten 200 tai vaikkapa vain kaksi neliötä. Käsittelemme suppeitakin kattopinta-aloja korkealla ammattiylpeydellä!

Ota yhteyttä ja pyydä ihmeessä ainakin tarjous, kun huopakattoremontti Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina.

Huomaa, että taitava tiimimme on käytettävissäsi Pornaisten lähipaikkakunnillakin. Esimerkiksi nämä kunnat ja kaupungit (sekä muu Uusimaa) kuuluvat toimialueeseemme: Askola, Mäntsälä, Porvoo ja Sipoo.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pornaisissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Pornaisten alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pornainen – mistä remontin tarpeen tunnistaa?

Palahuopakattoremontti Pornainen – tunnistatko pisteen, kun katto on aika laittaa uusiksi? Liian moni ottaa huopa- tai palahuopakattoremontin Pornaisissa sijaitsevassa kohteessaan agendalle vasta vuosikausia optimiajankohtaa myöhemmin, ja näin ollen urakan budjetti ja aikataulu venyvät ja paukkuvat.

Piittaamattomuudesta on kuitenkin kyse vain ani harvoin. Ongelmana on ennemminkin se, että huopakattoremontin ajoitusta on vaikea saada osumaan nappiin ilman ammattilaisen apua. Moni Pornaisissa hoitaa kattohuollot ja jopa katon korjaustyöt omin voimin, eikä katto välttämättä pääse ammattilaisen syyniin ennen kuin vasta sitten, kun se on jo kipeästi remontin tarpeessa.

Siksi listasimmekin avuksesi muutamia merkkejä, joista tiedät huopa- tai palahuopakattoremontin Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi olevan luultavasti jo ajankohtainen.

Ota huopakattoremontti mietintämyssyyn, jos kattosi…

 • …sammaloituu pahoin.
 • …vuotaa sieltä täältä.
 • …halkeilee kuin leivän kuori.
 • …on painunut lumikuorman alla.
 • …ikä on 40+ vuotta.

Kuulostaako tutulta? Kutsu asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Huopakaton uusiminen Pornainen – joskus myös heikko eristys voi olla hyvä syy laittaa katto uusiksi

Huopakaton uusiminen Pornainen, aina syy siihen ei ole sammaleessa, halkeamissa, vuodoissa, korkeassa iässä tai lumivaurioissa. Joskus huopakaton uusiminen Pornaisissa voi kannattaa myös katon heikon eristyksen vuoksi.

Jos katon eristys on surkea, saatat tälläkin hetkellä maksaa kiinteistösi lämmityksestä paljon enemmän kuin olisi tarpeen. Lämpö karkaa tunnetusti ylöspäin, joten puutteet katon eristyksessä voivat aiheuttaa runsastakin lämmönkarkailua.

Huomaa, että vaikka eristys olisi ollut riittävä katon asennushetkellä, ei tilanne ole välttämättä enää sama. Vuosien saatossa katon eristeet tuppaavat nimittäin painumaan. Näin ollen katon väliin muodostuu kylmiä onkaloita, jotka heikentävät katon lämmöneristyskykyä selvästi. Metsäisellä tontilla katon väliin voi myös eksyä pikku eläimiä, jotka repivät eristeitä pois paikoiltaan.

Jos talosi, vapaa-ajan asunnon tai lämmitetyn piharakennuksen lämmityskulut tuntuvat siis ihmeen korkealta, voi olla kannattavaa ottaa katon remontointi ja lisäeristys harkintaan. Mikäli muuta loogista syytä oudon suuriin lämmityslaskuihin ei löydy, pyydä meiltä rohkeasti tarjous huopakaton uusimisesta Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi – lisäeristystöineen päivineen!

Palahuopakaton uusiminen Pornainen – mitä maksaa?

Palahuopakaton uusiminen Pornainen, paljonko siitä saa maksaa? Kun huopakattoremontti on syystä tai toisesta otettava ajankohtaiseksi, minkä hintaisesta sijoituksesta mahtaa olla kyse?

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Pornaisissa on aina eri hintaista kohteesta ja projektista toiseen. Vielä emme siis osaa sanoa aivan täsmällisesti, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi tulee kustantamaan.

Tarjouksemme loppusummaan vaikuttavat esimerkiksi nämä asiat:

 • Vanhan katon kunto
 • Katon pinta-ala ja muoto
 • Kattotuotteiden ja -läpivientien määrä
 • Kohteesi korkeus

Joskus myös kohteen sijainti voi hieman vaikuttaa huopakattoremontin hintaan. Esimerkiksi taajamakohteeseen niin työvoima kuin tykötarpeetkin on helpompi kuljettaa kuin vaikkapa saareen tiettömän taipaleen päähän.

Pitkällä kokemuksella pystymme joka tapauksessa pitämään huopakattoremontin kulut minimissään niin työn, materiaalien kuin kalustonkin osalta. Takaamme, että asiakkaanamme et taatusti maksa ylihintaa!

Saadaksesi selville huopakattoremontin hinnan Eurolleen, ota kuitenkin yhteyttä ja pyydä rohkeasti tarjous. Tarjouksen pyytäminen ei vielä sido tilaamaan mitään, joten sen jälkeen voit jatkaa hintavertailua aivan rauhassa niin halutessasi.

Muista hakea huopakattoremontista kotitalousvähennystä! Meillä voit maksaa myös osissa!

Kun huopakattoremontti Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi lähestyy, urakan hintaan liittyen on hyvä pitää mielessä vielä pari seikkaa edellä jo mainittujen asioiden ohella. Nimittäin kotitalousvähennys ja kauttamme saatavilla oleva rahoitus.

Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille suunnattu verovähennys. Vähennystä voit saada Pornaisissa niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin teetetystä huopakattoremontista.

Kotitalousvähennyksen määrä riippuu pitkälti kattoremontin sisällöstä, kotitalousvähennyskelpoisen työn määrästä, vähennyksen omavastuuosuudesta ja muutamista muista asioista, mutta kyse on silti rahanarvoisesta etuudesta. Kotitalousvähennys voi keventää huopakattoremontin kustannuksia suurillakin summilla, joten älä jätä sitä hyödyntämättä!

Entä rahoitus? Hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden hakea kauttamme rahoitusta.

Rahoituksen avulla voit maksella huopakattosi remontin rennosti osissa niin halutessasi. Rahoituksen summan ja maksuerien määrän voit päättää täysin oman makusi ja taloustilanteesi mukaan.

Huopakattoremontin hinnasta ja raha-asioista ei siis kannata turhaan kantaa huolta. Tilatessasi huopakattoremontin Pornaisissa kattoremonttipalvelumme kautta, ei urakka aiheuta taloudellista epämukavuutta tiukassakaan rahatilanteessa. Ota yhteyttä, niin startataan!