KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pukkila

Huopakattoremontti Pukkila – kauttamme se onnistuu helposti kuin heinän teko! Kattoremonttipalvelustamme saat nimittäin huopakattoremontit Pukkilassa ”avaimet käteen”-palveluna.

Tämä näppärä palvelupaketti sisältää kaikki työt, joita huopakattoremontti Pukkilassa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää. Me nappaamme pallon haltuumme tottunein ottein heti urakan suunnitteluvaiheessa ja kuljetamme sen selkein askelmerkein aina maaliin eli loppusiivoukseen asti.

Töiden ohella pakettiimme kuuluvat tietysti myös materiaalit ja kalusto talosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen huopakattoremonttia varten. Ellet jostain syystä ehdoin tahdoin halua, et siis joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään koko urakan aikana!

Älä kuitenkaan käsitä väärin – mitään liukuhihnaremontteja emme suinkaan myy. Meillä jokainen projekti räätälöidään huolellisesti kohteen ominaisuuksien, katon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Jos tällainen diili kuulostaa mielestäsi hyvältä, soita tai laita meille viestiä! Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista voit pyytää meiltä kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Huomaa, että tarvittaessa ripeäliikkeinen tiimimme hurauttaa avuksesi myös Pukkilan lähialueille. Esimerkiksi nämä paikkakunnat (sekä muu Uusimaa) kuuluvat palveluverkostoomme: Orimattila, Myrskylä, Askola ja Mäntsälä – taajamakohteista aina saariin saakka!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pukkilassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Pukkilan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pukkila – kahdeksan askelta

Palahuopakattoremontti Pukkila, me hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti suunnittelusta loppusiivoukseen. Mutta mitä kaikkea siihen väliin mahtuu eli kuinka huopakaton remontointi käytännössä tapahtuu?

Vaikka jokainen urakka onkin aina yksilö, pääpiirteittäin huopa- tai palahuopakattoremontti Pukkilassa etenee näin:

  1. Asiantuntijamme tutustuvat kohteeseesi ja kuuntelevat omat toiveesi käsillä olevan urakan suhteen.
  2. Annamme kilpailukykyisen ja kaikenkattavan tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Pukkilassa sijaitsevassa kohteessasi.
  3. Valmistelemme kohteesi remonttia varten.
  4. Puramme pois kaiken huonokuntoisen katolta ja sen välistä.
  5. Teemme tarvittavat korjaustyöt (esimerkiksi notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu) sekä sovitut muutostyöt (kuten katon eristys tai lisäeristys).
  6. Asennamme uudet kattohuovat tai bitumilaatat toiveidesi mukaan.
  7. Asennamme uudet kattotuotteet ja -läpiviennit.
  8. Siivoamme paikat remontin jäljiltä ja viemme purku- ja rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Näiden kahdeksan vaihteen jälkeen urakka on pulkassa. Talosi, kesämökkisi, autotallin, varaston tai pihasaunan lakea komistaa uusi, aiempaakin kestävämpi ja tyylikkäämpi bitumikruunu!

Muistathan, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennykseen kelpaa moni huopakattoremonttiin liittyvä työ ja toimenpide läpi projektin.

Huopakaton uusiminen Pukkila, ei aina edellytä koko katon purkua

Huopakaton uusiminen Pukkila – tiesitkö, että aina urakka ei edellytä koko katon purkua? Purkutöiden laajuus riippuu täysin kattosi kunnosta sekä tietenkin omista toiveistasi. Terveitä kattorakenteita emme pura pois ilman päteviä perusteita!

Usein tilanne onkin niin onnellinen, että huopakaton uusiminen Pukkilassa voidaan toteuttaa uusimalla esimerkiksi vain vesikatto eli kattohuovat. Jos katto on vaikkapa sammaloitunut tai halkeillut pahoin, saadaan nämä ongelmat useimmiten hallintaan jo pelkästään kattohuovat vaihtamalla.

Välillä huopakaton uusiminen Pukkilassa voidaan toteuttaa myös niin, että urakka rajataan yhden lappeen alalle. Jos katon päälle on esimerkiksi rymähtänyt puu, mutta vauriot eivät ulotu koko katon alalle, voi osittainen huopakattoremontti olla täysin toimiva ja samalla kustannustehokas ratkaisu katon kunnostamiseksi.

Toki on olemassa myös paljon sellaisia tilanteita, joissa emme valitettavasti voi muuta kuin purkaa vanhan kattorähjän pois eristevilloja myöten. Mitään huonokuntoista ei uusien huopien alle ole syytä jättää kummittelemaan.

Kannattaa kuitenkin kutsua asiantuntijamme vilkaisemaan kohdettasi omin silmin. Käynnin jälkeen osaamme kertoa enemmän kattosi kaipaamista kunnostustoimista!

Palahuopakaton uusiminen Pukkila – jäljiltämme uusi kattosi on huipputiivis!

Palahuopakaton uusiminen Pukkila, saumojen ja läpivientien tiivistys on urakan tärkeimpiä työvaiheita. Jos yksikin saumakohta tai läpivienti jää falskaamaan, uuden kattosi elinkaari voi typistyä miltei olemattomiin.

Varsinkin jiirit eli sisätaitteet ovat selkeitä vaaran paikkoja. Jiirien kohdalla liikkuu muuta katetta enemmän vettä, lunta ja jäätä, ja kahden tai useamman lappeen yhtymäkohtina ne tuppaavat lisäksi elämään runsaasti lämpötilan muutosten mukana.

Myös suurikokoiset läpiviennit, kuten savupiiput ja kattotarkastusluukut on tiivistettävä aivan erityisen huolellisesti, jotta uusi katto olisi varmasti pisaralleen tiivis. Mitä isompi läpivienti, sen enemmän vuodon mahdollisuuksia.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimisen Pukkilassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, voit kuitenkin olla huoletta. Takaamme, että uusi huopakattosi tulee olemaan huipputiivis.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakaton uusimisen Pukkilassa kattoremonttipalvelustamme, jaksaakin uusi katto puolustaa allaan olevia rakenteita kosteudelta parhaimmillaan liki puoli vuosisataa. Lupaamme, että huopakattoremontin jälkeen voit nukkua yösi rauhallisin mielin kaikkein kurjimmallakin koiranilmalla!

”Osaisinko remontoida huopakaton itse?”

Hyvä pukkilalainen, harkitsetko huopakaton remontointia tai uusimista itse? Luitko netistä artikkelin tee-se-itse-huopakattoremontista, ja nyt tunnet houkutusta uusia talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakaton omin voimin tai kavereiden kanssa talkooporukalla?

Ota huomioon, että yleensä netistä löytyvät ohjeet ovat tavalla tai toisella puutteellisia. Huopa- ja bitumikattoja on olemassa hyvin monenlaisia, ja yleispätevää ohjeistusta huopakaton uusimiseen itse on täysin mahdotonta kirjoittaa. Näin ollen remontti-Reiskalta vaaditaan melko huikeaa sovelluskykyä, jotta urakan lopputulos olisi edes jollain lailla kelvollinen.

Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että katolla työskentely on aina vaarallista. Olipa kyseessä sitten kaksikerroksinen omakotitalo tai matala varastorakennus, katolta tippuminen voi johtaa vakaviin henkilövahinkoihin.

Edellä mainituista syistä emme valitettavasti voi käsi sydämellä suositella huopakaton uusimista Pukkilassa itse. Tilaa urakka ennemmin kattoremonttipalvelustamme, niin tiedät kaiken hoituvan ammattitaitoisesti ja turvallisesti alusta loppuun!

Älä ryhdy huopakaton remontointiin Pukkilassa itse edes taloudellisilla perusteilla. Ammattimainen työnjälki maksaa itsensä takaisin paljon paremmin. Ja sitä paitsi… ainahan voit maksaa loppulaskun myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.