KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Pukkila – kilpailukykyisin kustannuksin kaikkiin kohteisiin!

Hyvä pukkilalainen talonomistaja tai isännöitsijä, muistatko mitä vesikourujen puhdistus maksoi viimeksi? Entä oliko summa mielestäsi kohdillaan palvelun laatuun nähden? Todennäköisesti joku palvelussa ei miellyttänyt, koska olet päätynyt tänne meidän kotisivuillemme.

Tilanne ei ole uusi, sillä Pukkilassa ja naapurikunnissa toimii monia vesikourujen puhdistuspalveluita tarjoavia firmoja. On tosi kuin vesi, että kaikki Pukkilassa, Orimattilassa, Askolassa, Myrskylässä ja Mäntsälässä toimivat yritykset eivät pysty tekemään vesikourujen puhdistustöitä samaan hintaan ja yhtä tasokkaasti. Oman luottofirman löytäminen saattaa viedä vuosikausia.

Nyt voit kuitenkin lopettaa etsimisen, sillä kattopalvelustamme saat vesikourujen puhdistustyöt kilpailukykyisin kustannuksin ja laadusta tinkimättä kaikkiin kohteisiin Pukkilan seudulla. Olemme varma valinta, kun haluat tarjota sadevesijärjestelmällesi loistopalvelua kohtuuhintaan!

Taustallamme on pitkä ura, ja asiakastyytyväisyytemme on jo ennestään huipputasoa. Et olisi ensimmäinen, joka kääntyy puoleemme muiden firmojen pettäessä luottamuksen.

Kiristääksemme kilpailua vielä hitusen, tarjoamme rännien puhdistukseen kaupan päälle katon yleistarkastuksen. Tarkastus saattaa tarjota huikean arvokasta tietoa kattosi terveydentilasta ja muista ajankohtaisista kattotöistä. Mikäli huolenaiheita ilmenee, voimme tietysti laittaa nekin kuntoon sopuhintaan.

Jos tällainen diili kuulostaa mielestäsi hyvältä, pyydä tarjous! Ja muista: tarjoukseen sisältyvä työ on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin kaikkialla Pukkilassa. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kuinka pystymme pitämään rännien puhdistushinnat Pukkilassa kohtuullisena palvelun laadusta tinkimättä?

Kuinka on mahdollista, että pystymme pitämään rännien puhdistushinnat niin maltillisena – ja silti tarjoamaan sadevesijärjestelmälle kuin sadevesijärjestelmälle Pukkilan seudulla mitä parasta palvelua? Salaisuutemme kiteytyy kahteen sanaan: pitkä kokemus.

Kokemuksen myötä rännien puhdistustekniikkamme on hioutunut huippuunsa. Kun tekniikka on kohdillaan, pitkätkin kourut puhdistuvat tehokkaasti turhia kuhnailematta ja lotraamatta.

Vankassa kokemuksessa on myös se etu, että sävelemme ovat selvät sadevesijärjestelmäsi ominaisuuksista riippumatta. Käsittelemme rutinoitunein ottein kaikenlaisia sadevesijärjestelmiä teräksisistä alumiinisiin ja muovisiin. Putsaamme jopa kantikkaat ja sisäpuolisilla kiinnikkeillä varustetut kourut niin että heilahtaa!

Monella muulla Pukkilan seudulla toimivalla yrityksellä ja yrittäjällä ei ole taustallaan yhtä rautaista kokemusta. Siksi tarjouksemme erottuukin usein hintavertailussa edukseen.

Ota siis rohkeasti yhteyttä – meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta niin rännien puhdistuksen kuin muidenkin kattotöiden merkeissä!

Huomaa, että kaiken varalta kauttamme on kuitenkin saatavilla rahoitusta. Rännimestareidemme tuntihinta maksaa itsensä pitkässä juoksussa erinomaisesti takaisin, joten edes akuutissa rahapulassa ei kannata turvautua edullisempaan ja heikkolaatuisempaan palveluun.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on edullisinta tehdä mahdollisimman pian

Säännöllisellä rännien puhdistuksella pystytään säästämään monissa muissa huolto- ja korjaustöissä. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on yksi näistä toimenpiteistä.

Kun vesikouruista poistetaan huolellisesti kaikki sinne kertynyt moska noin kaksi kertaa vuodessa, sadevesijärjestelmä ei todennäköisesti mene tukkoon. Syyspuhdistus ennen pakkasia pitää jopa jäätukokset tehokkaasti loitolla.

Mikäli tukos kuitenkin pääsee muodostumaan, on tukkeutunut syöksytorvi – tai -torvet – helpointa ja samalla edullisinta avata mahdollisimman pian. Pitkään muhinut tukos on yleensä varsin viheliäinen vastus, ja voi hyvin olla, että se on jo ehtinyt aiheuttaa muitakin ongelmia joko sadevesijärjestelmään tai sitä ympäröiviin rakenteisiin.

Millaisia ongelmia tukkeutunut syöksytorvi voi tarkalleen ottaen aiheuttaa? Tukos estää sadevesijärjestelmää kuivumasta, joten esimerkiksi ruostetta muodostuu vinhaa vauhtia. Koska katolta virtaavat vedet eivät pääse kulkemaan niille suunniteltuja reittejä pitkin, myös muihin talon rakenteisiin voi ilmaantua kaikenlaisia kosteusvaurioita.

Älä siis jää voivottelemaan ja murehtimaan, jos sadevesijärjestelmäsi sattuu tukkeutumaan – toimi nopeasti, ja tilaa meiltä tukkeutuneen syöksytorven avaus! Vaikka suosittelemmekin ensisijaisesti panostamaan vesikourujen puhdistukseen, kattopalvelustamme saat tarvittaessa osaavat kädet fiksuun hintaan myös tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaukseen Pukkilassa ja Pukkilan naapurikunnissa.