KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pyhtää

Huopakattoremontti Pyhtää – Varmaotteiset ammattilaisemme uusivat kermikattosi kerrassaan erinomaisella hinta-laatusuhteella! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kesämökin, rantasaunan, grillikatoksen, omakotitalon tai vaikkapa autotallin huopakattoremontista Pyhtäällä. Uusittava katto voi olla tasakatto, mansardikatto, satulakatto tai vaikkapa pulpettikatto.

Kilpailukykyinen hinta sisältää purkutyöt, mahdolliset alusrakennetyöt, puutyöt, kattohuopien asennustyöt, läpivientityöt, peltisepäntyöt, lopputarkastuksen ja loppusiivouksen – ja kaiken muun, mitä juuri sinun huopakattoremonttisi Pyhtäällä edellyttää. Voimme uusia samalla myös sadevesijärjestelmän, piipunhatun ja kattoturvatuotteet. Hinnan voi jakaa karkeasti kahteen osaan: materiaalien osuuteen ja töiden osuuteen. Jälkimmäinen on kotitalousvähennyskelpoinen. Halutessasi voit maksaa vaikka koko bitumikattoremontin yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Voit tilata meiltä huopakattoremontin Pyhtäälle, vaikka kohteessa ei olisi sähköä. Sijainnillakaan ei ole suuresti väliä, sillä pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa – tai vaikkapa keskusta-alueilla! Lisättäköön, että aluettamme on koko Kymenlaakso ympäristöineen, joten kattoremonttipalvelumme palvelee sinua myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Loviisa, Kotka, Kouvola, Hamina tai vaikkapa Iitti. Alueeltamme löytyvät toki myös kaikki entiset kunnat tai kaupungit, kuten Anjalankoski, Elimäki tai Ruotsinpyhtää.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pyhtäällä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Pyhtään alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pyhtää – Laattakattoremonttiin voi kuulua myös piipun kunnostus

Palahuopakattoremontti Pyhtää – Täyden palvelun kattoremonttipalvelu laittaa kattosi kerralla kuntoon! Huopakattoremontti tarkoittaa suppeassa mielessä vanhan katon purkamista ja uuden katon asentamista. Meillä on kuitenkin kokonaisvaltaisempi suhtautuminen huopakattoremontteihin. Periaatteemme on se, että kun teemme palahuopakattoremonttia Pyhtäällä, laitamme kaikki kattoasiat reilaan. Siksi palahuopakattoremonttimme Pyhtäällä voi sisältää vaikkapa yläpohjan lisälämmöneristyksen, katevaneroinnin asentamisen, kattoikkunan uusimisen, TV-antennin siirtämisen, hiiriesteiden asentamisen, yläpohjan tuuletuksen tehostamisen, kastuneiden sisäkattomateriaalien uusimisen tai vaikkapa piipun kunnostamisen.

Piipun kunnostuksen ohella voimme yhdistää palahuopakattoremonttiin Pyhtäällä myös piipun pellityksen. Tarvitset ainakin piipunhattua. Se estää roskien ja kosteuden pääsyn hormiin. Mitä enemmän hormiin päätyy sadevettä ja lunta, sitä enemmän hormiin voi syntyä kosteus- ja jäätymisvaurioita, mitkä rapauttavat hormia. Rapautunut hormi on paloturvallisuusriski.

Piipunhattu on tärkeä kattovaruste. Sen asentamista voi pitää yhtä tärkeänä kuin kattoreiän paikkaamista – tai oikein reikäisen katon uusimista. Jos reikiä on paljon tai katto on kauttaaltaan kulunut ja heikkokuntoinen, bitumipaanukattoremontti on todennäköisesti järkevämpi vaihtoehto kuin kattokorjaus.

Huopakaton uusiminen Pyhtää – Uusittaviin kohteisiin voivat lukeutua myös alushuopa ja -laudoitus

Huopakaton uusiminen Pyhtää – Puramme ja uusimme bitumikattosi harjaantunein ottein! Ensin selvitämme, mitä kaikkea omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontin yhteydessä pitää purkaa ja uusia. On nimittäin mahdollista, että huopakattoremontti voitaisiin suorittaa purkamatta vanhaa kattoa. Silloin uusi pintahuopa asennettaisiin vanhan pintahuovan päälle. Huopakaton uusiminen Pyhtäällä ei onnistu tällä tavalla, jos huopakerroksia on jo kolme (se on maksimimäärä), tai jos kattorakenteissa on kosteusvaurioita.

Normaalisti huopakaton uusiminen Pyhtäällä aloitetaan purkamalla vanha katto. Tarvittaessa uusimme aluslaudoituksen kokonaan tai osittain. Alus- eli raakaponttilaudoituksessa ei saa olla rakoja tai kastuneita kohtia. Kastuneet kohdat voivat lahota, ja lahohan leviää rakenteesta rakenteeseen. Raotkaan eivät ole hyvästä. Pintahuopa nimittäin kiinnitetään nauloilla, ja jos naula osuu rakokohtaan, se ei kiinnity mihinkään. Huopaan jää kuitenkin reikä, eikä uusi huopakatto näin ollen ole enää vesitiivis.

Normaaliin huopakaton uusimiseen Pyhtäällä kuuluu myös pintahuovan alle tulevan alushuovan uusiminen. Alushuovassa ei näet saa olla vanhan pintahuovan kiinnikkeiden jättämiä reikiä.

Palahuopakaton uusiminen Pyhtää – Virtuoosimaisesti uusittu laattakatto on paras suoja rakennuksellesi

Palahuopakaton uusiminen Pyhtää – Putsaamme jälkemme suoritettuamme laattakattosi uusimisen, joten tarjoamme helpointa mahdollista tapaa katon vaihtamiseen! Kun omakotitalosi, kesämökkisi tai esimerkiksi autokatoksesi laattakatto alkaa olla tiensä päässä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous täyden palvelun huopakattoremontista. Teemme puolestasi aivan kaiken aina huopakattoremontin suunnittelusta lopputarkastukseen.

 

Palahuopakaton uusiminen Pyhtäällä sujuu meiltä suorastaan virtuoosimaisesti. Kaikki ammattilaisemme ovat alan huippuosaajia, joten lopputulos on sellainen kuin erityisammattilaisilta nyt voi odottaakin. Kun palahuopakaton uusiminen Pyhtäällä on ohi, rakennuksesi on saanut parhaan mahdollisen suojan säitä ja kosteutta vastaan.

Uusi laattakatto on toteutettu niin, että se kestää talvipakkaset ja katolle kertyvät lumimassat. Se ei säikähdä kevättäkään, jolloin lumet putoavat katoilta, ja jolloin ulkolämpötila voi vaihdella hurjastikin yhden ainoan vuorokauden aikana. Uusimamme bitumipaanukatto ei säiky myöskään sateita tai kesähelteitä. Syksyisin se joutunee kohtaamaan ankariakin tuulia ja myrskyjä, mutta se ei vuoda tai lähde tuulen mukaan. Eiköhän siis aloiteta palahuopakaton uusiminen Pyhtäällä!

Huopakattosaneeraus Pyhtää – Mitä kaikkia tykötarpeita huopakaton saneeraus vaatii?

Huopakattosaneeraus Pyhtää – Meillä on kaikki tarvikkeet ja välineet, joita huopakaton saneeraus vaatii! Meidän ei tarvitse pyytää sinulta lainaksi edes vasaraa, sillä meiltä löytyvät kaikki työvälineet, suojaustarvikkeet, työturvallisuustuotteet, telineet ja nosturit. Tarvittaessa otamme mukaan akkutyövälineet ja/tai aggregaatin. Näin voimme tehdä huopakattoremontin myös sähköttömässä kohteessa.

Huopakattoremontin aikana tarvitaan useita erilaisia työvälineitä. Lisäksi huopakattosaneeraus Pyhtäällä edellyttää myös uusia materiaaleja. Selvitämme jo ennen huopakaton saneerauksen aloittamista sen, mitä kaikkea materiaaleja meidän tulee hankkia, ja kuinka paljon niitä tarvitaan.

Voi olla, että huopakattosaneeraus Pyhtäällä vaatii melko paljon uusia puurakenteita. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos vanha katto on vuotanut, ja katon alta löytyy kosteusvaurioita. Puurakenteita voidaan joutua uusimaan myös esimerkiksi siksi, että katon päälle on kaatunut puu.

Huopakattosaneeraukseen Pyhtäällä saattaa liittyä myös yläpohjan eristeiden uusiminen, mikä tarkoittaa tietenkin uusien eristeiden hankkimista. Uusittavien asioiden listalle voivat päätyä myös sadevesijärjestelmä, kattoturvatuotteet ja muut kattotarvikkeet (kuten kattoikkuna).