KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Pyhtää – pidämme sadevesijärjestelmäsi pitkään kunnossa!

Pyhtääläinen, vesikourujen puhdistus pitää sadevesijärjestelmäsi pitkään täydessä terässään. Putsaus tekee sadevesijärjestelmälle saman kuin rasva ruosteisille saranoille!

Jotta saisit rännien puhdistuksesta irti parhaan mahdollisen hyödyn, kannattaa toimenpide tehdä noin kahdesti joka vuosi. Puhdistamalla kaiken vesikouruihin kertyneen irtoroskan sekä mahdollisen levän ja sammaleen puolivuosittain, saatat saada edullisenkin sadevesijärjestelmän palvelemaan useita vuosikymmeniä.

Rännien puhdistuksessa piilee kuitenkin yksi ”mutta”. Toimenpide on suoritettava ehdottoman huolellisesti ja samalla varottava aiheuttamasta sadevesijärjestelmälle tai sitä suojaavalle maalipinnalle vahinkoa.

Jos omissa rännienpuhdistustaidoissasi ei ole kehumista, kannattaakin toimenpide tilata kattopalvelumme kautta. Puhdistamme vesikourut kaikenlaisissa kohteissa Pyhtään seudulla lujalla kokemuksella ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä!

Jos puhdistuksen yhteydessä käy ilmi, että sadevesijärjestelmäsi kärsii jo säärasitteiden tai iän aiheuttamista vaivoista, raportoimme löydökset hetimiten. Tämä ei maksa sinulle mitään.

Halutessasi voimme tietenkin lääkitä muutkin sadevesijärjestelmäsi krempat kohtuulliseen, kotitalousvähennyskelpoiseen hintaan. Monipuolisesti taitavasta tiimistämme löytyvät ammattilaiset kaikkiin katon ja sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustöihin.

Näin huikeaa palvelua tuskin saat muilta Pyhtäällä toimivilta firmoilta. Vaikka etsisit Loviisasta, Kotkasta, Kouvolasta tai Porvoosta asti, todennäköisesti vetäisit vesiperän. Ota siis yhteyttä, niin päästään pian aloittamaan!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Pyhtääläinen, rännien puhdistuksella vähennät esimerkiksi ruostevaurioiden ja vuotojen todennäköisyyttä

Kuten sanottu, rännien puhdistus ylläpitää sadevesijärjestelmän kuntoa. Käytännössä rännien puhdistus Pyhtäällä vähentää esimerkiksi ruostevaurioiden todennäköisyyttä huomattavasti.

Ruosteen muodostuminen vaatii nimittäin kosteutta. Puhdas sadevesijärjestelmä kuivuu kuitenkin vikkelästi sateiden jälkeen, eikä ruostekaan näin ollen ole siitä järin kiinnostunut.

Jos vesikouruissa taas viruu epämääräistä bioroskaa, sadevesijärjestelmän kuivuminen hidastuu huomattavasti. Siten ruostekukkiakin alkaa puskea kuin sieniä sateella.

Kun ruostetta kertyy tarpeeksi, saattaa sadevesijärjestelmä alkaa vuotaa. Ruoste on nimittäin siitä ikävä juttu, että se vain etenee etenemistään. Ajan kanssa ruoste upottaa sormensa yhä vain syvemmälle sadevesijärjestelmän materiaaliin ja ennen pitkää kourut ruostuvat puhki.

Vaikka ruosteen poisto sadevesijärjestelmästä ja joskus jopa vuotavien rännien korjaus on mahdollista, kannattaa pyhtääläisen panostaa ennemmin rännien puhdistukseen. Rännien puhdistus tulee pitkällä aikavälillä huomattavasti helpommaksi ja edullisemmaksi.

Jos vesikourujen edellisestä puhdistuskerrasta alkaa jo olla aikaa, mitä jos laitettaisiinkin uusi kierros tilaukseen tältä samalta istumalta? Meiltä sadevesijärjestelmäsi saa erinomaiset eväät ruostetta ja muita ympäristörasitteita vastaan kerta ja vuosi toisensa jälkeen!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – rännien puhdistuksen ansiosta tällekään toimenpiteelle tuskin tulee tarvetta!

Rännien puhdistus ehkäisee ruostetta, mutta sen lisäksi myös tukokset loistavat todennäköisesti poissaolollaan. Toisin sanoen tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksellekaan tuskin tulee tarvetta, jos vesikourut puhdistetaan ohjeidemme mukaan.

Vesikourujen puhdistuksen unohtuessa tukoksista ja tukkeutuneiden syöksytorvien avauksesta tulee sitä vastoin arkipäivää. Jo yksikin skipattu puhdistuskerta saattaa aiheuttaa mojovia tukoksia.

Miksi tukoksia sitten kannattaa vältellä? Siksi, että ne ovat sadevesijärjestelmälle raju rasite. Ruosteen tavoin tukokset voivat heikentää sadevesijärjestelmäsi kuntoa aiheuttamalla esimerkiksi vuotoja.

Valitettavan usein tukkeutunut syöksytorvi tekee hallaa myös räystäälle, julkisivulle ja kurjimmillaan ulottaa tihutyönsä talon perustuksiin asti. Sadevesijärjestelmän virka on varjella näitä rakenteita katolta valuvien vesien aiheuttamilta kosteusvaurioilta, mutta tukoksen lamauttama sadevesijärjestelmä ei suoriudu tehtävistään.

Pyhtääläinen, mitä siis vielä odotat? Tilaa vesikourujen puhdistus näiltä näppäimiltä, niin voit vielä välttää monet muut huollot ja korjaukset sekä niiden aiheuttamat kustannukset.

Ennen kuin klikkaat alla olevaa ”pyydä tarjous-”painiketta, haluamme kuitenkin vielä muistuttaa eräästä asiasta. Mikäli sadevesijärjestelmäsi kärsii jo ruosteesta, vuodoista, tukoksista tai muista ongelmista, löytyvät meiltä tepsivät troopit myös näihin vaivoihin – kattopalvelustamme saat osaavan avun kaikkiin sadevesijärjestelmäsi huolto- ja korjaustöihin Pyhtäällä!