KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Raisio

Huopakattoremontti Raisio – Perusteelliset ammattilaisemme toteuttavat bitumikattoremonttisi tuossa tuokiossa! Ota siis yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen (kuten pihasaunan, varaston, autotallin tai grillikatoksen) huopakattoremontista Raisiossa. Ensin kartoitamme katon tarpeet, kuten sen, pitääkö meidän uusia myös aluslaudoitus ja yläpohjan eristeet. Otamme selvää myös sinun tarpeistasi, kuten siitä, minkä värisen katon haluat, miten se kuuluu varustella ja koska olisi paras aika aloittaa huopakattoremontti Raisiossa.

Kun tiedämme kaiken tarvittavan, laadimme erittäin järkevän tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattoremontista. Seuraavaksi voit hakea sekä kattoremontin rahoitusta (yhteistyökumppaniltamme) että kotitalousvähennystä (Verohallinnolta). Kaikki muu tehdään puolestasi – myös loppusiivous.

Aluettamme on koko Varsinais-Suomi ympäristöineen, joten voit tilata tasakaton, harjakaton tai vaikkapa pulpettikaton uusimisen esimerkiksi sellaisille paikkakunnille kuin Masku, Naantali, Rusko, Turku tai Mynämäki. Alueelta löytyvät toki myös Raision entiset naapurikunnat Maaria ja Naantalin maalaiskunta.

Voimme hoitaa huopakattoremontit myös saarikohteissa! Koska meillä on käytössämme varsin monipuolinen kalusto, sinun ei tarvitse miettiä sitä, pystymmekö tekemään tarvitsemasi huopakattoremontin Raisiossa vai emmekö.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Raisiossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Raision alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Raisio – Laattakattoremontti onnistu meiltä aina yhtä hyvin

Palahuopakattoremontti Raisio – Rasittumattomat ammattilaisemme vievät kattourakan kunnialla maaliin saakka! Kun tarvitset vapaa-ajan rakennuksen, asuinrakennuksen tai jonkin ulkorakennuksen palahuopakattoremonttia Raisiossa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä ja jättää koko urakka meille. Kattotiimimme jäsenet ovat harjaantuneita ammattilaisia, joilta sujuu huopakattoremontti kuin huopakattoremontti. Osaamme toimia oikein kaikissa tilanteissa, joten tilaa meiltä palahuopakattoremontti Raisioon silloinkin, kun laattakattoremonttiin liittyy jotain poikkeuksellista.

Laattakattoremontti ei etene totutusti, jos on tarkoitus tehdä vain puolikas kattosaneeraus. Bitumipaanukatosta voidaan näet uusia vain toinen lape. Palahuopakattoremonttisi Raisiossa eroaa tavanomaisesta myös silloin, jos katto ja sen alapuoliset osat ovat erityisen huonossa kunnossa. Huonokuntoisuuden takana voi olla vaikka kattovuoto, mikä on saanut kattorakenteet lahoamaan ja yläpohjan eristeet homehtumaan. Heikkokuntoisuus voi johtua myös myrskystä, mikä on kaatanut puun katon päälle – tai katolla olleista lumimassoista, sillä lumen painokin voi saada kattorakenteet vaurioitumaan peruuttamattomasti. Kaikki palahuopakattoremontit alkavat urakan suunnittelusta. Se takaa urakan onnistumisen!

Huopakaton uusiminen Raisio – Uusimme oivallisesti sekä loivat että jyrkät katot

Huopakaton uusiminen Raisio – Osaavat ammattilaisemme uusivat oivallisesti kaikenlaiset bitumikatot! Kyse voi olla tasakatosta, aumakatosta, mansardikatosta, pulpettikatosta tai satulakatosta. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä ja pyytää hyvä tarjous huopakattoremontista. Sen jälkeen me teemme kaikki ne mitoitukset, laskutoimitukset, kuljetukset, irrottamiset, tiivistämiset, siirtämiset, naulaamiset ja siistimiset, joita huopakattoremonttisi edellyttää. Kun huopakaton uusiminen Raisiossa on ohi, sinulla on katto, mikä suojaa rakennustasi säiltä ja kosteudelta vielä pitkään.

Asiantuntevat ammattilaisemme hoitavat kaikki huopakattoremontin työvaiheet sujuvasti ja huolellisesti:

  1. Aluksi vanha katto puretaan pois.
  2. Tarvittaessa suoritetaan alusrakennetyöt, kuten huonokuntoisten ja lahonneiden aluslaudoitusten ja muiden puurakenteiden korjaus ja uusiminen.
  3. Kastuneet eristevillat vaihdetaan uusiin.
  4. Muut eristystyöt toteutetaan.
  5. Uudet kattohuovat asennetaan ja samalla suoritetaan ylösnosto- ja läpivientityöt.
  6. Reunapellitykset ja piipunpellitykset hoidetaan peltisepäntyönä.
  7. Lopuksi asennetaan kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Huopakattojen suosio alkoi 1950-luvulla, eikä se osoita hiipumisen merkkejä. Kattohuovan suosiota voi selittää esimerkiksi sillä, että se sopii käytännössä rakennukseen kuin rakennukseen. Kattokaltevuudellakaan ei ole väliä. Voit tilata huopakaton uusimisen Raisioon, vaikka rakennuksessasi olisi hyvin loiva katto tai peräti tasakatto. Tasakatostakin tulee tiivis ja luotettava, kun huopakaton asennus jätetään meidän asiantuntijoillemme.

Jos sinulla on kalteva katto, voit valita pintarullahuovan sijasta palahuovat. Kaltevankin huopakaton uusiminen Raisiossa sujuu turvallisesti, sillä käytämme asianmukaisia työturvallisuustuotteita.

Palahuopakaton uusiminen Raisio – Piipun pellitys on piste iin päälle

Palahuopakaton uusiminen Raisio – Varmaotteiset ammattilaisemme toteuttavat laattakattosaneerauksen kaikkia toiveitasi vastaavalla tavalla! Huopakattoremontin hinta sisältää kaiken tarvittavan, eli palahuovat, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmän ja muut oheistuotteet sekä tietenkin purku- ja asennustyöt. Palahuopakaton uusiminen Raisiossa voi sisältää myös alusrakennetöitä. Niitä voidaan tarvita etenkin silloin, jos vanha katto on vuotanut, ja katon alta löytyy siksi sekä home- että lahovaurioita. Palahuopakaton uusiminen Raisiossa päättyy lopputarkastukseen ja -siivoukseen, minkä päätteeksi viemme kaikki jätteet jäteasemalle. Laattakaton uusimisen aikana syntyneet jätteet voidaan käyttää hyödyksi esimerkiksi asfalttiteollisuudessa.

Huopakattoremontin aikana tehdään kaikki tarpeelliset toimenpiteet. Tiedämme, mitä kattosi tarvitsee, koska palahuopakaton uusiminen Raisiossa alkaa tarkastuskäynnillä. Kartoitamme myös savupiipun kunnon. Tarvittaessa voimme kunnostaa ja/tai pellittää sen. Piipun pellitys onkin varsinainen piste iin päälle! Jos et halua koko pistettä, salli ainakin piipunhatun asennus, jos piipunhattua ei vielä ole. Piipunhattu on tuiki tarpeellinen yksityiskohta. Muita tarpeellisia yksityiskohtia ovat ilmanvaihtoputket, viemärintuuletusputki, hiiriesteet ja esimerkiksi kattoluukku.

Huopakattosaneeraus Raisio – Viisi hyvää syytä valita juuri huopakaton asennus

Huopakattosaneeraus Raisio – Pelaa varman päälle ja tilaa kattosaneeraus tästä osoitteesta! Meidän ammattilaisemme toteuttavat omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontin parhaalla hinta-laatusuhteella. Huopakattoremontti johtaa upeaan lopputulokseen, kun asialla on tämä poppoo!

Huopakattosaneeraus Raisiossa tarkoittaa vanhan huopakaton purkamista ja uuden huopakaton asentamista. Jos ollaan tarkkoja, huopakattosaneeraus Raisiossa voi joissain tapauksissa onnistua purkamatta vanhaa kattoa. Lisäksi on todettava, että toisinaan bitumikatto voidaan uusia vain osittain. Ei nyt kuitenkaan mennä näihin poikkeuksiin sen tarkemmin. Haluamme käsitellä syitä sille, miksi kannattaa valita nimenomaan uuden huopakaton asennus, ja tilanpuutteen takia aiomme nostaa esiin viisi hyvää syytä.

Yksi syy on kustannustehokkuus. Toinen hyvä syy on asumismukavuus: huopakatto ei pauku tai ropise, eikä sen alla tarvitse hikoilla kesällä. Kolmas syy liittyy erinomaiseen tiiviyteen. Tilaa huopakattosaneeraus Raisioon meiltä, niin saat katon, mikä ei vuoda edes sisätaitteen tai läpiviennin kohdalta! Neljäs syy on se, että väri- ja mallivaihtoehtoja on runsaasti. Viides syy liittyy karheapintaisuuden tuomaan turvallisuuteen.