KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Raisio – vieläkö putsaus riittää ylläpitämään sadevesijärjestelmäsi kuntoa?

Vesikourujen puhdistus on toimenpide, joka pitää sadevesijärjestelmäsi puolia Raisiossa vallitsevia sää- ja ympäristörasitteita vastaan paremmin ja helpommin kuin mikään muu. Räystäskourujen puhdistus ehkäisee sadevesijärjestelmän tukkeutumista ja jäätymistä, ja lisäksi toimenpide hidastaa korroosion työtä (eli metallipintojen ruostumista ja hapettumista).

Sadevesijärjestelmäsi ei kuitenkaan ole ikuinen. Vaikka rännien puhdistus tehtäisiin täysin ohjeistusten mukaan joka kevät ja syksy, sadevesijärjestelmän ”parasta ennen-”päiväys lähenee vääjäämättä.

Voi olla, että korjaamalla sadevesijärjestelmän elämää saadaan vielä hieman jatkettua, mutta sadevesijärjestelmän mennessä tarpeeksi kehnoon kuntoon, on sadevesijärjestelmän uusiminen paikallaan. Näin varmistetaan, etteivät muut kiinteistön rakenteet kärsi kosteusvaurioita vuotavan tai muuten puutteellisesti toimivan sadevesijärjestelmän takia.

Kun uusi sadevesijärjestelmä on paikoillaan, voidaan taas palata putsauksen pariin. Puhdistusrutiini kannattaa ottaa haltuun heti sadevesijärjestelmän asennusvuodesta, sillä tällä tavoin sadevesijärjestelmä saa hyvät eväät pitkälle ja terveelle elämälle.

Mitä siis saisi olla? Kattopalvelumme kautta voit tilata sadevesijärjestelmällesi kaikki toimenpiteet sen elämän eri vaiheisiin asennuksesta putsaukseen, korjaukseen ja uusimiseen! Palvelemme piinkovalla ammattitaidolla kaikissa osoitteissa Raisiossa ja Raision lähiseudulla Maskusta Naantaliin ja Ruskosta Turkuun, ja työmme kelpaa myös kotitalousvähennykseen.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen remontti– sekä korjaustaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Raisiolainen: näistä merkeistä tiedät, että sadevesijärjestelmän uusiminen on kustannustehokkaampaa kuin rännien puhdistus

Tavan raisiolaisen voi olla vaikea tunnistaa sitä pistettä, jossa sadevesijärjestelmän uusiminen on rännien puhdistusta fiksumpaa. Puunausta jatketaan ja jatketaan, vaikka ammattilaisen silmiin sadevesijärjestelmä olisi ollut purkukunnossa iät ajat sitten.

Näistä merkeistä tiedät, että sadevesijärjestelmän uusiminen on aika ottaa mietintämyssyyn:

  • Sadevesijärjestelmä on pahoin ruostunut. Ruosteen etenemistä on vaikeaa ja jopa mahdotonta pysäyttää.
  • Sadevesijärjestelmä on vääntynyt esimerkiksi katolta valuvien lumimassojen voimasta. Vääntyneitä vesikouruja olisi vähintäänkin työlästä saada enää alkuperäiseen muotoonsa, eikä lopputulos todennäköisesti olisi vaivan arvoinen.
  • Sadevesijärjestelmä vuotaa sieltä täältä. Yksittäinen vuotava saumakohta on todennäköisesti vielä korjattavissa, mutta esimerkiksi halkeamat ja ruosteen syömät reiät kielivät sadevesijärjestelmän olevan jo hyvää matkaa elämänsä ehtoopuolella.

Pidä kuitenkin mielessä, että meillä rännien puhdistukseen kuuluu aina veloitukseton arvio sadevesijärjestelmän yleiskunnosta. Mikäli havaitsemme sadevesijärjestelmässä (tai sitä ympäröivissä rakenteissa) vikoja tai vaurioita, kerromme niistä rehellisesti. Samalla mainitsemme siitäkin, jos sadevesijärjestelmän uusiminen olisi hyvä ottaa harkintaan.

Jos haluat, saat meiltä totta kai myös tarjouksen suosittelemistamme huolto- tai korjaustöistä. Tarvittaessa saat meiltä jopa uuden sadevesijärjestelmän takuutyönä määrämittaan asennettuna kohteeseen kuin kohteeseen Raision seudulla!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – jos odotat liian pitkään, tukos voi koitua sadevesijärjestelmäsi kohtaloksi!

Raisiossa sadevesijärjestelmän kohtaloksi koituu usein ruoste, mutta tukoksetkin voivat aiheuttaa sadevesijärjestelmälle fataaleja vaurioita. Jos vesikourujen puhdistustyöt laiminlyödään, ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauskin viivästyy ja viivästyy, voi sadevesijärjestelmä olla purkukunnossa ennen kuin huomaatkaan.

Ruosteen tavoin tukokset voivat saada sadevesijärjestelmän esimerkiksi vuotamaan. Tukkeutunut syöksytorvi estää veden kulun sadevesijärjestelmässä, jolloin sadevesijärjestelmään pakkautuva vesi aiheuttaa painetta sen saumoihin. Pian vesi löytää tiensä saumakohtien läpi.

Samalla sadevesijärjestelmässä muhiva kosteus kiihdyttää korroosion työtä, saaden sadevesijärjestelmän hapettumaan ja ruostumaan. Vaikka sadevesijärjestelmäsi olisi upouusi, eikä siinä olisi yhtä ainutta ruosteruusua ennen syöksytorven tukkeutumista, voi peli olla pelattu tukoksen saadessa muhia syöksytorvessa viikko- ja kuukausikaupalla.

Viimeisen naulan tukkeutuneen sadevesijärjestelmän arkkuun lyö jää. Vetisen biomassan täyttämä sadevesijärjestelmä jäätyy nopeasti pakkasten tullen, ja jää voi aiheuttaa niin vuotoja kuin vääntymiäkin.

Edellä mainituista syistä suosittelemmekin ottamaan rännien puhdistuksen tosissaan, jotta tukoksia ei ylipäätään ilmaantuisi – ja toisaalta tilaamaan tukkeutuneen syöksytorven avauksen mitä pikimmiten, jos tukos kuitenkin sattuu muodostumaan.

Ota yhteyttä ja kerro meille sadevesijärjestelmäsi tarpeista esimerkiksi alla olevaa nappia klikkaamalla! Palvelemme mielellämme niin raisiolaisia omakotitaloasujia, taloyhtiöitä kuin yritysasiakkaitakin.