KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Rauma

Huopakattoremontti Rauma – Ratkaisemme vanhan katon pulmat kerralla! Mitä vanhempi katto, sitä todennäköisemmin se voi vuotaa. Laadukkainkin materiaali kuluu vuosien ja vuosikymmenten mittaan. Siksi katon käyttöikä ei saisi ylittyä. Tilaathan omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontin Raumalle ajoissa. Kun tilaat sen meiltä, saat bitumikattoremontin parhaalla hinta-laatusuhteella.

Tarkempi tieto siitä, mitä huopakattoremontti Raumalla maksaa, saadaan alkutarkastuksen jälkeen. Alkutarkastuksen ansiosta tiedämme, millaisia katon ongelmat ovat ja missä ongelmakohdat sijaitsevat. Sitten voimme laittaa kaiken kuntoon (kuten esimerkiksi uusia homeiset eristeet ja asentaa katevaneroinnin peittämään raakaponttilaudoituksen raot).

Huopakattoremontti Raumalla vaatii paljon purkamista, mittaamista, kiinnittämistä, siirtämistä ja suunnittelemista. Toisinaan aletaan myös muurata, eristää tai pellittää. Iso osa bitumikattoremontin hinnasta on töiden osuutta, mistä voit hakea kotitalousvähennystä. Laskumme voi maksaa vaikkapa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Alueeseemme kuuluu koko Satakunta ympäristöineen, joten voit tilata kattosaneerauksen vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Eura, Eurajoki, Laitila, Pyhäranta tai Harjavalta. Alueeltamme löytyvät toki myös Kodisjoki ja Lappi. Tiesithän, että voimme toteuttaa huopakattoremontit myös saarikohteissa?

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Raumalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Rauman alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Rauma – Vahva asiantuntemus on kova sana laattakattoremonttia tehdessä

Palahuopakattoremontti Rauma – Tilaa laattakattoremontti meiltä, niin mikään ei mene pieleen! Voit suhtautua urakkaan huolettomin mielin, sillä toteutamme huopakattoremontin jokaisen osa-alueen juuri siten kuin se kuuluu toteuttaa. Vahva asiantuntemus on kova sana!

Lisäksi pidämme kiinni kaikesta yhdessä sovitusta. Siten esimerkiksi huopakattoremontin aikataulu ei veny. Kun palahuopakattoremontti Raumalla on ohi, autotallissa, grillikatoksessa, rantasaunassa, omakotitalossa, kesämökissä tai esimerkiksi ulkovarastossa on kaikkia toiveitasi vastaava bitumipaanukatto.

Ota siis yhteyttä ja kerro kaikki uutta bitumikattoa koskevat toiveesi! Esimerkiksi värivaihtoehtoja on vaikka millä mitalla, joten voimme toteuttaa sinulle juuri niin hillityn tai räväkän katon kuin haluat. Miltä kuulostaisi sininen katto? Entäpä vihreä – se voisi sointua kauniisti ympäröivään metsämaisemaan?

Kuten edellä todettiin, teemme palahuopakattoremonttisi Raumalla vahvalla asiantuntemuksella, eli urakan aikana ei tehdä virheitä. Emme käytä hakasia tai liian lyhyitä huopanauloja. Emme unohda ylösnostoja, aluspohjarullahuopakatteen asentamista tai piipun pellitystä. Anna meidän näyttää, mihin pystymme – eli tilaa palahuopakattoremontti Raumalle jo tänään!

Huopakaton uusiminen Rauma – Asennamme uuden huopakaton kaikkien taiteen sääntöjen mukaan

Huopakaton uusiminen Rauma – Taitavaakin taitavammat ammattilaisemme toteuttavat bitumikaton uusimisen suorastaan fantastisella tavalla! Jätä huopakattoremontti meidän vastuullemme, niin katon uusiminen johtaa parhaimpaan lopputulokseen.

Teemme asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piharakennuksen huopakattoremontin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Sanonta tarkoittaa sitä, että jokin asia (tässä tapauksessa siis huopakaton uusiminen Raumalla) tehdään mahdollisimman hyvin. Toisin sanoen: asiaa ei hoideta hutiloiden tai kirjoitetuista tai kirjoittamattomista säännöistä piittaamatta.

Emme kuitenkaan veloita huopakaton uusimisesta Raumalla enempää kuin mitä siitä kannattaakin maksaa. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous tasakaton, pulpettikaton, aumakaton tai vaikkapa tasakaton uusimisesta!

Vanhan huopakaton uusiminen Raumalla alkaa aina katon tarpeiden kartoittamisesta, sillä jokainen kattoremontti on omanlaisensa. Joskus riittää uuden pintahuovan asennus vanhan päälle. Toisinaan katto uusitaan vain osittain (esimerkiksi paanukatosta voi uusia vain toisen lappeen). Kattovuodon jälkeen voidaan tarvita urakkaa, mihin liittyy erityisen paljon alusrakennetöitä. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, mitä meillä on edessämme, ja siksi voimme laskea tiukan tarjouksen koko urakasta.

Kaikki huopakattoremonttityössä tarvittavat vaiheet suoritetaan ammattitaitoisten kattoasentajiemme toimesta. Ensimmäisenä vaiheena vanhan katon purkutyöt tehdään huolellisesti. Tämän jälkeen tarkistetaan alusrakenteet ja korjataan mahdolliset huonokuntoiset ja lahonneet aluslaudoitukset sekä muut puurakenteet tarvittaessa. Seuraavaksi vaihdetaan kastuneet eristevillat ja suoritetaan muut eristystyöt. Huopakattojen asennus ja tarvittavat ylösnosto- ja läpivientityöt suoritetaan tämän jälkeen. Lopuksi tehdään tarvittavat peltisepäntyöt, kuten reunapellitykset ja piipunpellitys, sekä asennetaan tarvittavat kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Palahuopakaton uusiminen Rauma – Laadukkaiden palahuopien alle tulee tasokas aluskate

Palahuopakaton uusiminen Rauma – Täyden palvelun kattoremonttipalvelumme on valmiina tarttumaan toimeen! Mikäli siis tarvitset huopakattoremonttia, ota yhteyttä ja anna meidän uusia bitumipaanukattosi avaimet käteen -periaatteella. Teemme puolestasi kaikki huopakattoremontin työvaiheet – myös kattourakan suunnittelun, piipun kunnostuksen, yläpohjan lisälämmöneristyksen ja loppusiivouksen. Palahuopakaton uusiminen Raumalla ei voisi sujua helpommin!

Selvitämme aina tapauskohtaisesti, mitä kaikkea palahuopakaton uusimiseen Raumalla on yhdistettävä. Esimerkiksi eristeiden vaihto voidaan usein jättää väliin. Kaikkia bitumipaanukattosaneerauksia yhdistää se, että käytämme laadukkaita palahuopia, joiden alle asennamme tasokkaan aluskatteen. Tarvittaessa kunnostamme myös alushuovan alla olevan laudoituksen.

Vanhaa alushuopaa ei voi jättää uuden huopakaton alle, koska vanhassa alushuovassa on kiinnikkeiden jälkeensä jättämiä reikiä. Reikäisestä alushuovasta ei ole suurtakaan hyötyä. Alushuovan tehtävähän on toimia suojakerroksena, mikäli vesikatto alkaisi jostain syystä vuotaa.

Kun tilaat palahuopakaton uusimisen Raumalle meiltä, mitään olennaista ei jää asentamatta, korjaamatta tai pellittämättä. Ota yhteyttä vaikka heti, niin urakka pääsee alkamaan.

Huopakattosaneeraus Rauma – Raakaponttilaudoituksen kunnostus on tärkeä osa kattosaneerausta

Huopakattosaneeraus Rauma – Raakaponttilaudoituksen kunnostaminenkaan ei unohdu tältä täsmälliseltä kattoremonttipalvelulta! Raakaponttilaudoituksen kunnostaminen on itse asiassa varsin tärkeä osa omakotitalon tai vaikkapa mökin huopakattoremonttia. Umpiponttilaudoitus tekee katosta tiiviin. Samalla se toimii vakauttajana ja jäykistäjänä. Ihanteellisessa tapauksessa aluslaudoituksessa ei ole rakoja tai kastuneita kohtia. Jos tällaisia kuitenkin löytyy, ongelmiin on puututtava viimeistään huopakattoremonttia tehdessä. Tilaa huopakattosaneeraus Raumalle meiltä, niin voit luottaa siihen, että raakaponttilaudoituskin tulee laitettua kuntoon juuri oikealla tavalla!

Jos aluslaudoitus on osittain kastunut, se voi lahota, ja laho tapaa levitä rakenteesta toiseen. Kaikki kastuneet ja/tai lahon vaurioittamat aluslaudat on siis uusittava, kun teemme huopakattosaneerausta Raumalla. Tarvittaessa yhdistämme tilaamaasi huopakattosaneeraukseen Raumalla myös muunlaisten vaurioiden kunnostuksen.

Mikäli aluslaudoituksessa on rakoja, pintahuopaa kiinnitettäessä käytettävä naula voi osua rakoon. Silloin naula ei kiinnity mihinkään, mutta huovassa on reikä. Reiän takia katto ei ole enää täysin vesitiivis. Rakoihin voidaan puuttua esimerkiksi asentamalla raakaponttilaudoituksen päälle uusi katevanerointi tai OSB-kattolevytys.