KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Rauma – yksi katemestareidemme suosikkiaskareista!

Raumalainen, vesikourujen puhdistus on yksi katemestareidemme suosikkiaskareista. Mutta tiedätkö miksi?

Ei, kyse ei ole myyntivoitoista – tai ylipäätään siitä, että yrittäisimme ajaa omaa etuamme. Ajattelemme Sinun ja pankkitilisi parasta.

Meistä on mukavaa, että huolellisella vesikourujen puhdistuksella saamme pidettyä sadevesijärjestelmäsi täydessä iskussaan uskomattoman pitkiä aikoja asennuksen jälkeen. Parhaimmillaan sadevesijärjestelmäsi voi palvella tunnollisen ja säännöllisen putsauksen ansiosta huikeat 50–60 vuotta.

Näin ollen muutkin kiinteistösi (esimerkiksi kotitalosi, mökkisi tai autotallisi) rakenteet säästyvät katolta virtaavien vesien aiheuttamilta kosteusongelmilta. Ajattele, että rännien puhdistuksen ansiosta saatat välttää kosteusvaurion jopa kiinteistösi perustuksissa!

Päästäthän siis katemestarimme sadevesijärjestelmäsi kimppuun ainakin kerran – mieluummin kahdesti – joka vuosi? Suosittelemme, että tilaat vesikourujen puhdistustyöt meiltä osana kattosi kevät- tai syyshuoltoa, sillä siten toimenpide hoituu kaikkein helpoiten ja vähimmillä kustannuksilla.

Raumalaisten lisäksi palvelemme erittäin mielellämme myös Rauman lähialueiden asukkaita ja taloyhtiöitä. Esimerkiksi eurajokelaiset, laitilalaiset, pyhärantalaiset ja euralaiset pääsevät nauttimaan rännienpuhdistuspalvelustamme yhtä kilpailukykyisin kustannuksin kuin raumalaiset.

Pyydä tarjous jo nyt, niin et jää jonon hännille! Ja muista, että tarjoukseemme kuuluva työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Rännien puhdistus on osa missiotamme estää raumalaisia haaskaamasta rahaa turhiin korjaustöihin ja remontteihin

Rännien puhdistus on Raumalla jo sinällään erittäin hyödyllistä. Meille kyse on kuitenkin paljon isommasta missiosta.

Taustallamme on pitkä ura, jonka aikana olemme tehneet erään valitettavan huomion. Raumalaiset haaskaavat rahojaan sellaisiin kiinteistön kunnossapito- ja kunnostustöihin, jotka olisivat suurilta osin vältettävissä hyvin pienillä ja edullisilla huoltotoimenpiteillä (esimerkiksi rännien puhdistuksella).

Tavoitteenamme on pitää huoli, että jatkossa näin ei pääsisi enää käymään. Teemme koko ajan töitä sen eteen, että raumalaiset omakotitaloasujat, mökkiläiset ja taloyhtiöt pitäisivät kiinteistöistään niin hyvää huolta perushuoltojen merkeissä, ettei ylimääräisiin korjaustöihin ja remontteihin palaisi aikaa ja rahaa.

Edellä mainituista syistä saatkin kaikkiin meiltä tilattuihin kattotöihin (siis myös rännien puhdistukseen) kaupanpäälliseksi ammattiarvion kattosi yleiskunnosta sadevesijärjestelmineen ja muine kattotuotteineen. Mikäli havaitsemme hentoisiakaan huolenaiheita, kerromme niistä rehellisesti. Näin pysyt kärryillä kattosi terveydentilasta, eikä Rauman oikukas luonto pääse yllättämään.

Halutessasi ja tarvittaessa saat meiltä tietenkin myös loistotarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Välitön reagointi kaikkein pienimpiinkin rispaantumiin voi säästää tulevaisuudessa suuria summia!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – tarpeen vaatiessa tämäkin onnistuu

Ensisijaisesti pyrimme pitämään sadevesijärjestelmästäsi huolta huoltamalla ja jopa korjaamalla, ja vasta sen jälkeen suosittelemme sadevesijärjestelmän uusimista. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on yksi niistä toimenpiteistä, joilla saatamme saada sadevesijärjestelmäsi elinkaarta venytettyä vielä pitkän pätkän ennen kuin se joutaa jätelavalle.

Kunhan tukokseen vain puututaan pikaisesti, luultavasti tukkeuma ei ole ehtinyt aiheuttaa sen suurempaa vahinkoa esimerkiksi vuotojen tai ruostevaurioiden muodossa. Pitkään hautuessaan tukos voi hyvinkin tehdä tämän tyyppisiä tihutöitä.

Kaikesta huolimatta kannattaa pitää visusti mielessä, että rännien puhdistuksella tukokset pysyvät raumalaisesta sadevesijärjestelmästä usein kaukana monien muiden kremppojen tavoin. Älä siis jää tukoksia odottelemaan, vaan laita kalenteriin muistutus rännien puhdistuksesta hyvissä ajoin keväällä ja syksyllä.

Kaipasipa sadevesijärjestelmäsi mitä tahansa huomiota vesikourujen puhdistuksesta tukkeutuneiden syöksytorvien avaukseen, tavoitat meidät Raumalla vaivattomasti sekä sähköisesti että soittamalla. Esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla voit vuodattaa meille kaikki sadevesijärjestelmääsi koskevat huolenaiheet kätevästi täysin oman aikataulusi puitteissa. Katemestarimme odottavat yhteydenottoasi!

Huomaa, että kaikki meiltä tilatut toimenpiteet voit maksella myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Mikäli tarvitset sadevesijärjestelmäsi kunnossapitoon taloudellista vipuvoimaa, tutustu rahoitukseen lisää sivuillamme.