KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Siuntio

Huopakattoremontti Siuntio – jos kattosi vuotaa, sammaloituu ja halkeilee kuin viimeistä päivää, huopakattoremontti on todellinen pelastusrengas! Urakan avulla pääset pois ikävästä huoltojen ja korjaustöiden pyörteestä, joka kieppuu vuosi vuodelta yhä vain hurjempaa vauhtia.

Kun huopakattoremontti Siuntiossa sijaitsevassa kohteessasi on ohi, ei sammal enää vaivaa kattoasi, ja irvistelevät halkeamatkin ovat vain ikävä muisto. Vuodoistakaan ei tarvitse murehtia tuon taivaallista.

Kaupan päälle uusi huopakatto on vieläpä ilo silmällekin. Jopa se turhantarkka naapuri valahtaa kateudesta vihreäksi nähdessään talosi, mökkisi tai piharakennuksen laella komeilevan, upouuden bitumikruunun.

Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Älä siis jää kärvistelemään liitoksistaan repeilevän kattorähjäsi alle enää hetkeksikään!

Kaikesta huolimatta ei silti kannata ryhtyä soitellen sotimaan. Huopakattoremontti on vaativa urakka, joten urakoitsijavalinta on syytä tehdä huolella.

Jos haluat huopakattoremontin Siuntiossa sijaitsevassa kohteessasi menevän varmasti putkeen, tilaa urakka kattoremonttipalvelustamme. Me uusimme niin tiivissaumakatot, palahuopakatot kuin kolmiorimakatotkin pitkällä kokemuksella!

Pidä mielessä, että tarpeen vaatiessa voimme hurauttaa avuksesi Siuntion naapurikuntiinkin (Inkoo, Kirkkonummi, Lohja ja Vihti). Myös muu Uusimaa kuuluu palveluverkostoomme – taajamista saariin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Siuntiossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Siuntion alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Siuntio – tilaa meiltä, niin sinun ei tarvitse tehdä itse mitään!

Palahuopakattoremontti Siuntio – tilaa omasi meiltä, niin sinun ei tarvitse tehdä itse mitään uuden kattosi eteen! Me huolehdimme puolestasi aivan kaikesta.

Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Siuntiossa nimittäin ”avaimet käteen”-pakettina. Paljon kehuttuun pakettiin kuuluu kaikki työ, materiaalit sekä kalusto, joita huopa- tai palahuopakattoremonttiin Siuntiossa sijaitsevassa kohteessasi tarvitaan.

  • Työ suunnittelusta loppusiivoukseen. Siinä välissä teemme esimerkiksi vanhan katon purku- ja korjaustöitä sekä uusien kattohuopien ja tuotteiden asennusta. Sopimuksen mukaan voimme tehdä myös monenlaisia muutostöitä kattosi teknisiin ja visuaalisiin ominaisuuksiin.
  • Materiaalit kattohuovista lumiesteisiin, aurinkopaneeleihin, sadevesijärjestelmään ja piipunhattuun. Tarvittaessa myös uudet eristevillat, puutavara jne.
  • Kalusto henkilönostimista ja rakennustelineistä alkaen.

Älä silti huoli, sillä mistään ylimääräisestä et todellakaan tule maksamaan. Laadimme jokaisen remonttipaketin sisällön aina täysin kohdekohtaisesti, katon tarpeita ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Siuntiossa kattoremonttipalvelustamme, sisältyy hintaan siis kaikki ja vain kaikki tarvittava. Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous yksilöllisesti räätälöidystä ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Huopakaton uusiminen Siuntio – unelmiesi huopakatto voi olla pian totta!

Huopakaton uusiminen Siuntio, millainen olisi unelmiesi huopakatto? Kerro meille rohkeasti visiosi, niin tehdään haaveistasi totisinta totta!

Haluaisitko katollesi vaikkapa uusia varusteita tai läpivientejä? Oletko jo pitkään himoinnut esimerkiksi aurinkopaneeleita, kattoikkunaa, valokupua tai kattolyhtyä? Vaikka uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus ja jopa kattolyhdyn rakentaminen on mahdollista myös jälkikäteen, onnistuvat nämä toimenpiteet huomattavasti helpommin ja edullisemmin kattoremontin yhteydessä.

Tai ehkä mielessäsi pyöriikin katon lisäeristys eli niin sanottu energiaremontti? Tai kylmän ullakkotilan muuttaminen talviasuttavaksi? Myös nämä toimenpiteet voidaan toteuttaa kattoa remontoitaessa harvinaisen vaivattomasti ja huokein kustannuksin.

Ota yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan huopakaton uusimista Siuntiossa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä. Keskustelemme kanssasi mielellämme sekä kasvotusten että puhelimitse!

Muista, että muutostöitä sisältäessään huopakaton uusiminen Siuntiossa voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Meiltä saat kuitenkin tarvittaessa ja halutessasi apua myös lupa-asioiden setvimiseen, jotta unelmiesi katto ei jäisi muodollisuuksista kiinni.

Palahuopakaton uusiminen Siuntio – kuusikulmiot vs. suorakaiteet?

Palahuopakaton uusiminen Siuntio – tiesitkö, että palahuopaa on tänä päivänä saatavilla myös suorakaiteen mallisena? Kun palahuopakaton uusiminen Siuntiossa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, voi siis valita katollesi myös suorakaiteen malliset paanut perinteisten kuusikulmioiden asemasta niin halutessasi (olettaen, että alueen rakennusvalvonta sallii tämän muutoksen).

Suorakaiteen mallinen palahuopa voi soveltua mainiosti etenkin nykyaikaisempiin taajamakohteisiin. Suorakaiteet antavat palahuopakatolle mukavasti ryhtiä, säilyttäen silti kyseiselle katotyypille ominaisen, eläväisen ilmeen.

Huomaa, että suorakaiteen mallista palahuopaa on olemassa myös XL-kokoisena versiona. Ekstraisolla kuviolla erotut taatusti joukosta, jos naapurustossa tuntuu olevan vähän turhan monta samanlaista taloa ja kattoa.

Älä kuitenkaan käsitä väärin – myös perinteinen, kuusikulmion mallinen palahuopa voi olla oivallinen valinta. Kuusikulmiot istuvat varsinkin kesämökin katolle yhä edelleen kuin nenä päähän.

Meille tärkeintä on joka tapauksessa se, että olet uuteen kattoosi remontin jälkeen kaikin puolin tyytyväinen. Tilaa palahuopakaton uusiminen Siuntiossa meiltä, niin uusi kattosi ei taatusti ole pettymys!

Siuntiolainen, älä edes harkitse huopakaton uusimista itse – otamme mielellämme käsittelyyn jopa piharakennukset!

Hyvä siuntiolainen, ethän harkitse huopakaton uusimista itse? Huopakattoremonttiin ei ole syytä ryhtyä omin voimin. Ei, vaikka kyseessä olisikin vain se pikkuinen piharakennus – esimerkiksi liiteri tai leikkimökki.

Huopakaton uusiminen ei ole missään nimessä tavan siuntiolaiselle sopivaa puuhaa. Vaikka netistä löytyy siihen kasapäin tee-se-itse-ohjeita, mitä luultavimmin urakan aikana sattuu moka, jos toinenkin.

Jos taas esimerkiksi yksikin sauma tai läpivienti tulee tiivistettyä vähän niin ja näin, saattaa uuden katon käyttöikä jäädä vain murto-osaan odotetusta. Meidän jäljiltämme uudella katollasi on rahkeet jopa liki puolen vuosisadan mittaiselle elämälle, kun taas omin voimin remontoitu huopakatto ei välttämättä näe edes 1-vuotispäiväänsä.

Kaiken kukkuraksi katolla työskentely on vaarallista muille kuin kattoalan ammattilaisille. Urakka saattaa päättyä suoranaiseen murhenäytelmään, jos kapuat katolle itseksesi ilman asianmukaisia turvavarusteita.

Eikä siinä vielä kaikki! Itse tekemällä myös kotitalousvähennys jää saamatta.

Tee siis fiksusti, ja jätä huopakattoremontti Siuntiossa suosiolla kattoremonttipalvelumme eteville huopakate-eksperteille! Laskun voit aina maksaa myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.