KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Taivassalo

Huopakattoremontti Taivassalo – Bitumikattoremonttejamme ei kehuta suotta! Tasakaton, pulpettikaton, mansardikaton tai vaikkapa satulakaton uusiminen etenee parhaalla tavalla, kun asialla on tämä kattoremonttipalvelu. Asentajamme ovat suoranaisia kattovirtuooseja. Myös kirvesmiehemme ja peltiseppämme (joita tarvitaan muun muassa piipun pellityksessä) ovat sekä taitavia että työteliäitä.

Hintakin on kohdallaan. Se, mitä huopakattoremontti Taivassalossa maksaa, selvitetään muun muassa pohjatöiden määrän perusteella, mutta hinta on aina yhtä vertailukelpoinen sekä kotitalousvähennyskelpoinen. Mikäli etsit mökin, piharakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontille Taivassalossa rahoitusta, voit tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitusvaihtoehtoon.

Koko Varsinais-Suomi ympäristöineen on aluetta, jolla teemme huopakattoremontteja. Näin ollen voit tilata huopakaton vaihdon myös sellaisille paikkakunnille kuin vaikkapa Kustavi, Masku, Mynämäki, Uusikaupunki tai Vehmaa. Alueeltamme löytyvät myös Taivassalon entiset naapurikunnat Askainen, Lokalahti, Mietoinen ja Velkua.

Pystymme toteuttamaan kaikki huopakattoremonttisi myös saarikohteissa. Jos kohteessa ei ole sähköä, tuomme tullessamme aggregaatin ja/tai akkutyövälineet. Ehkä kattorakenteet ovat erityisen huonossa kunnossa? Onko kohteessa hyvin monimuotoinen katto? No problem – ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous ensiluokkaisesti tehtävästä huopakattoremontista Taivassalossa!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Taivassalossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Taivassalon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Taivassalo – Laattakaton vaihto tuo välittömän ratkaisun katto-ongelmiin

Palahuopakattoremontti Taivassalo – Ota yhteyttä kattotiimiimme ja anna meidän ratkaista kaikki kattoa koskevat ongelmat! Jos katto vuotaa, oikea ratkaisu on – katon iästä ja yleiskunnosta riippuen – joko kattokorjaus tai huopakattoremontti. Valinta tehdään näiden kahden välillä myös silloin, jos puu on kaatunut laattakaton päälle. Mitä vanhempi katto, sitä paremmalta vaihtoehdolta huopakattoremontti näyttää, sillä se tuo välittömän ratkaisun kaikkiin kattoa koskeviin ongelmiin.

Palahuopakattoremontti Taivassalossa tai missä tahansa muuallakin tarkoittaa näet vanhan katon purkamista ja uuden bitumipaanukaton asentamista. Urakan aikana poistamme kaikki kastuneet ja/tai lahon vaurioittamat puurakenteet. Uusimme myös mahdollisesti kastuneet eristeet ja sisäkattomateriaalit.

Voimme yhdistää palahuopakattoremonttiisi Taivassalossa myös yläpohjan lisälämmöneristyksen (mikä estää lämpöä karkaamasta harakoille) sekä tuuletusventtiilien asennuksen (mikä tehostaa yläpohjan ilmanvaihtoa). Tarvittaessa omakotitalon tai vaikkapa kesämökin palahuopakattoremontti Taivassalossa voi sisältää myös piipun kunnostuksen ja uusien läpivientien ja/tai kattoturvatuotteiden asentamisen. Voimme asentaa myös esimerkiksi hiiriesteet, piipunhatun tai aurinkopaneelit. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous täyden palvelun palahuopakattoremontista!

Huopakaton uusiminen Taivassalo – Katso, mitä kaikkea ei ole pakko uusia yhdessä vesikaton kanssa

Huopakaton uusiminen Taivassalo – Harjaantuneet ammattilaisemme uusivat huopakattosi ilman turhia viivytyksiä! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huopakattoremontista, niin aloitamme katon uusimisen niin pian kuin mahdollista. Huopakattoremontti etenee tasaisen varmasti kohti upeaa lopputulosta, kun asialla ovat kokeneet asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme.

Se, mitä kaikkea huopakaton uusiminen Taivassalossa sisältää, riippuu tapauksesta. Siksi aloitamme huopakaton vaihdon tutustumalla sinun ja kattosi erityistarpeisiin. Esimerkiksi eristeitä ei ole pakko uusia yhtä aikaa vesikaton kanssa, jos ne ovat kuivia ja puhtaita.

Aluslautojakaan ei ole pakko uusia bitumikattoremontin yhteydessä. Jos aluslaudoituksessa ei ole rakoja tai kastuneita kohtia, sitä ei tarvitse alkaa kunnostaa.

Jos huopakaton uusiminen Taivassalossa tehdään perinteiseen tapaan (eli urakka alkaa vanhan katon purkamisella), pohjahuovan uusiminen on välttämätöntä. Vanhassa pohjahuovassa on kiinnikkeiden jättämiä reikiä, joten se on käyttökelvoton. Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Taivassalossa tai muualla voidaan tehdä purkamatta vanhaa kattoa. Silloin uusi pintahuopa asennetaan vanhan pinta- ja pohjahuovan päälle.

Palahuopakaton uusiminen Taivassalo – Uusi laattakatto voidaan sulauttaa ympäröivään maisemaan

Palahuopakaton uusiminen Taivassalo – Taidokkaat ammattilaisemme laittavat laattakattosi uuteen kuosiin! Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme – se on helpoin tapa hankkiutua eroon autotallin, saunarakennuksen, grillikatoksen tai vaikkapa rantahuvilan vanhasta ja epäluotettavasta laattakatosta. Me teemme huopakattoremontin avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse osallistua mittaamiseen, kantamiseen, purkamiseen, siistimiseen tai esimerkiksi sahaamiseen. Sinun tarvitsee vain pyytää hyvä tarjous palahuopakaton uusimisesta Taivassalossa.

Teemme huopakattoremontin toiveittesi perusteella. Kerro meille esimerkiksi siitä, koska haluat meidän aloittavan palahuopakaton uusimisen Taivassalossa. Kerro myös siitä, millaisia kattovarusteita tahdot meidän asentavan uudelle palahuopakatolle.

Haluamme kuulla myös väritoiveesi. Erivärisiä ja -muotoisia palahuopia on vaikka millä mitalla. Valitse mieleisesi vaikka sillä perusteella, kuinka hyvin se sulautuu rakennustasi ympäröivään maisemaan. Esimerkiksi vihreä palahuopakatto voisi sulautua hyvin metsämaisemaan. Myös kattovarusteiden värillä on väliä. Onneksi värivalikoima on hyvä niidenkin osalta.

Eiköhän laiteta katto uuteen kuosiin! Mitä nopeammin otat yhteyttä, sitä nopeammin palahuopakaton uusiminen Taivassalossa voi alkaa.

Huopakattosaneeraus Taivassalo – Me hoidamme homman kotiin!

Huopakattosaneeraus Taivassalo – Kattotiimimme on nappivalinta huopakaton saneeraukseen! Ammattilaisemme hoitavat homman kotiin, vaikka urakkaan liittyisi jotain epätavallista. Epätavallisella voidaan viitata vaikkapa osittaiseen huopakattoremonttiin tai huopakattoremonttiin, minkä aikana tehdään normaalia enemmän alusrakennetöitä. Mikäli siis haluat kesämökin, saunarakennuksen, omakotitalon tai vaikkapa autokatoksen huopakattosaneerauksen Taivassalossa onnistuvan kerralla, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme!

Uusimme näppärästi niin harjakatot, pulpettikatot, mansardikatot kuin tasakatotkin. Panostamme kaikkiin työvaiheisiin, joten lopputulos on aina yhtä hyvä. Työvaiheita, joita huopakattosaneerauksesi Taivassalossa saattaa sisältää, ovat esimerkiksi kastuneiden eristeiden vaihto, piipunhatun asennus, otsalautojen uusiminen ja lumiesteiden mitoittaminen. Saatamme asentaa myös lapetikkaat, kulkusillat, palotikkaat, lumiesteet ja seinätikkaat.

Uusi huopakattosi voidaan viimeistellä myös kattoikkunalla tai kattovalokuvulla, kattoluukulla ja sadevesijärjestelmällä. Tasakaton sadevesijärjestelmä tarkoittaa kattokaivoja. Kalteva huopakatto tarvitsee sadevesikourut ja alastuloputket (eli syöksytorvet).

Huopakattosaneeraukseesi Taivassalossa voi kuulua myös hiiriesteiden, tuuletusventtiilien, ilmanvaihtoputkien ja/tai aurinkopaneelien asennus. Ehkä asennamme katolle myös TV-antennin? Kerro meille siitä, mitä katollesi tarvitset, niin me teemme työtä käskettyä!