KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Taivassalo

Katon korjaus Taivassalo – käsittelemme tietotaidolla kohteen kuin kohteen ja paikkaamme vauriot kuntoon. Jokaisella katolla korjaustarve tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Laadukkaat ja ajoissa tehdyt paikkaukset auttavat välttämään vakavammat vauriot, ja nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kattoa verottavat vuosien saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja pikkuhiljaa huopakate haurastuu, tiili halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme vaivattomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Taivassalossa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Varsinais-Suomi; Kustavi, Masku, Mynämäki, Vehmaa, Naantali ja Uusikaupunki. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Vahvista siis katon toimintavarmuutta ja varmista rakenteille suoja – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Taivassalossa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Taivassalossa. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Taivassalon alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Taivassalo, paikannamme kattosi huolet ja haastekohdat

Huopakaton korjaus Taivassalo – varmaotteiset osaajamme paikkaavat kuntoon kaikenkokoiset ja -tyyppiset vauriot. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa vaikkapa myrskyvahingot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua reikiä, kulumia, repeämiä, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia nakertavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Taivassalossa, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme tarkasti kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme Taivassalossa tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Taivassalo – hoidamme paikkaukset pienistä suuriin

Peltikaton korjaus Taivassalo, kokeneet tekijämme kunnostavat tyylillä kolhuiset ja kuluneet pellit. Myös peltikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi irrotti alustasta tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin syntyi reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa riipivä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Taivassalossa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samoin aina huolella – näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja lopputulos on tiivis sekä pitävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Taivassalossa, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Taivassalo – tavoitteena kattosi täysi hyvinvointi

Tiilikaton korjaus Taivassalo, tiivistykset pitävät rakenteet turvassa, kun jätät työt osaavien ammattilaistemme käsiin. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy vähin erin ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä järsivät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Kun tiilikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille. Vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Taivassalossa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Taivassalossa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilien pintakäsittelyllä, jotta kärsinyt kate saa taas pitävän suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Taivassalo, ammattitaitoisin ottein alusta loppuun

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Taivassalo – vahvistamme kattosi vesitiiveyttä ja parannamme rakenteiden turvaa. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas, oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Aluskatteen haasteissa kyse on tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Hoidamme tyylillä aluskatteen kunnostukset kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Taivassalossa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Taivassalossa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Taivassalo – korjaus on kattava palvelu kattosi parhaaksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Taivassalo – korjaus hoitaa kattosi epäkohdat kuntoon, kun laitat asialle luotettavat ammattilaisemme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Taivassalossa, meiltä saat katollesi kokeneet tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme ränsistyneet suojapellit sekä loppuunsa kuluneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Taivassalossa – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!