KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Tampere

Huopakattoremontti Tampere – Eiköhän laiteta kattoasiat kerralla kuntoon, eli ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme! Puramme vanhan kattosi ja asennamme sen tilalle uuden – sellaisen, joka ei edes meinaa vuotaa. Uusi huopakatto on todella tiivis, jos se on meidän asentamamme. Me osaamme toteuttaa oikein myös kaikki sisätaitteet ja seinäliittymät.

Osaamme toteuttaa myös kaikki kunnostustoimenpiteet, joita huopakattoremontti Tampereella voi pitää sisällään. Ehkä kattotuolit pitää uusia? Onko raakaponttilaudoituksessa rakoja? Ehkä meidän pitää uusia kastuneet sisäkattomateriaalit? Kaikki sujuu juuri oikealla tavalla, kun ulkorakennuksen, omakotitalon tai mökin huopakattoremontti Tampereella on meidän vastuullamme.

Selvitämme heti kärkeen sen, mitä huopakattoremontti Tampereella (mihin on liitetty Messukylä, Aitolahti ja Teisko) maksaa. Veloitamme bitumikaton vaihdosta vain sen, mitä siitä kannattaakin maksaa. Kotitalousvähennys keventää kattoremontin kustannuksia entisestään. Mikäli etsit bitumikattoremontille rahoitusta, tutustuhan yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen!

Tässä vaiheessa on hyvä kertoa, että aluettamme on koko Pirkanmaa ympäristöineen. Näin ollen bitumikattoremontti onnistuu myös sellaisilla paikkakunnilla kuin vaikkapa Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi sekä Pirkkala. Huomaathan, että teemme huopakattoremontit myös saarikohteissa!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Tampereella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Tampereen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Tampere – Joskus laattakattoremontti yllättää

Palahuopakattoremontti Tampere – Mitään ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa, kun tilaat laattakattoremontin meiltä! Voit luottaa siihen, että hoidamme omakotitalon, piharakennuksen tai kesämökin huopakattoremontin yhdessä sovitulla tavalla. Noudatamme esimerkiksi väritoiveitasi. Laaja värivalikoimahan on yksi hyvä syy tilata nimenomaan huopakattoremontti. Uusi palahuopakatto voi olla vaikkapa sininen tai vihreä!

Kun sanomme, että toisinaan palahuopakattoremontti Tampereella yllättää, tarkoitamme sitä, että joskus sitä tarvitsee laattakaton vaihtoa paljon odotettua aikaisemmin. Katon yleiskunto voi heikentyä normaalia aikaisemmin ainakin silloin, jos katolle ei ole tarjottu sen tarvitsemia huoltoja. Mikäli katto on kauttaaltaan kulunut, paras ratkaisu on yleensä palahuopakattoremontti Tampereella, onhan vaarana kattovuoto. Kattovuoto voi johtaa esimerkiksi tarpeeseen uusia aluslaudoitukset, mikä lisäisi bitumipaanukattoremontin kustannuksia.

Myös katon päälle kaatuva puu voi johtaa palahuopakattoremonttiin Tampereella, vaikka katto olisi vasta nuori. Puu voi rikkoa aluslaudoitusta ja kattoristikoita. Tilanne voi vaikuttaa pahalta, mutta ei hätää: tämä kattoremonttipalvelu tulee avuksesi lyhyellä varoitusajalla! Laitamme kaiken kuntoon, jotta arki voi jatkua.

Huopakaton uusiminen Tampere – Kermikaton vaihto vaatii roppakaupalla ammattitaitoa

Huopakaton uusiminen Tampere – Kattotiimiltämme löytyy kaikki kermikaton vaihtoon tarvittava tietotaito! Takanamme on valtava määrä huopakattoremontteja. Emme edes pysty laskemaan sitä, kuinka monia tasakattoja, pulpettikattoja, aumakattoja, mansardikattoja ja satulakattoja ammattilaisemme ovat uusineet. Taitomme ovat ehtineet hioutua huippuunsa! Kun tilaat huopakattoremontin tästä osoitteesta, kaikki sujuu suorastaan fantastisesti.

Aloitamme huopakaton uusimisen Tampereella tutustumalla kohteeseen. Jokainen katto on erilainen, joten huopakaton uusimista Tampereella ei kannata aloittaa tutustumatta kohteen erityispiirteisiin ja -tarpeisiin. Tutustumiskäynnin jälkeen tiedämme esimerkiksi sen, onko vanhat huopakerrokset purettava ennen uuden pintahuovan asentamista. Tutustumiskäynnin jälkeen voimme selvittää myös sen, kauanko huopakaton uusiminen Tampereella kestää, ja millä hinnalla urakka onnistuu.

Kaikki urakan työvaiheet vaativat roppakaupalla ammattitaitoa. Meidän kauttamme tavoitat kuitenkin alan parhaat peltisepät, asentajat ja kirvesmiehet, joten sinun ei tarvitse jännittää sitä, miten esimerkiksi piipun kunnostus, pohjahuovan asennus tai ylösnostojen toteuttaminen mahtaa sujua. Kun kaikki on ohi, teemme vielä lopputarkastuksen. Kermikattoremontin hintaan kuuluu myös loppusiivous ja jätteiden toimittaminen jäteasemalle!

Palahuopakaton uusiminen Tampere – Kattotarvikkeita on tusinoittain

Palahuopakaton uusiminen Tampere – Asentajamme loistavat myös siinä vaiheessa, kun on aika varustella uusi palahuopakatto! Katon varustelu kuuluu likipitäen jokaiseen huopakattoremonttiin. Erilaisia kattotarvikkeita on tusinoittain, mutta ei ehkä ole mielekästä asentaa katolle niitä kaikkia. Voimme keskustella yhdessä siitä, millaisia kattotarvikkeita huopakattoremonttisi yhteydessä asennamme.

Kattotarvikkeiden määrää ei tarvitse supistaa ainakaan sen takia, ettemme osaisi asentaa niitä. Osaamme asentaa kaikki erilaiset kattovarusteet asianmukaisella tavalla. Meidän asentamamme lumiesteet pärjäävät tehtävässään, eikä asentamamme piipunhattu lähde tuulen mukaan! Tiedämme myös sen, kuinka läpiviennit toteutetaan niin, ettei katto ala vuotaa esimerkiksi kattoikkunan kohdalta.

Muita kattotarvikkeita, joiden asentaminen voidaan yhdistää palahuopakaton uusimiseen Tampereella, ovat esimerkiksi kattotikkaat, kulkusillat, kattoluukku ja viemärintuuletusputki. Halutessasi palahuopakaton uusimiseen Tampereella voi kuulua myös aurinkopaneelien asennus. Jos yläpohjan tuuletusta pitää tehostaa, voimme asentaa uudelle katolle tuuletusventtiileitä.

Palahuopakaton uusimiseen Tampereella kuuluu melkein aina sadevesijärjestelmän asennus. Räystäskouruista ja alastuloputkista koostuva sadevesijärjestelmä on tuiki tärkeä osa esimerkiksi asuinrakennusta.

Huopakattosaneeraus Tampere – Miten huopakaton saneeraus etenee?

Huopakattosaneeraus Tampere – Asiantuntevat ammattilaisemme ovat palveluksessasi, kun tarvitset bitumikattosaneerausta! Aloitamme huopakattoremontin alkutarkastuksella ja urakan suunnittelulla. Tässä vaiheessa selvitämme myös sen, mitä huopakattoremontti maksaa.

Kun tarvittavat hankinnat ja muut alkuvalmistelut on tehty, on aika suojata pihasi. Emme halua, että puretut huopakappaleet, huopanaulat tai peltilistat sotkevat pihaasi. Sitten aloitamme vanhan katon purkamisen, vaikka joissain tilanteissa huopakattosaneeraus Tampereella voikin onnistua purkamatta vanhaa kattoa.

Moniin huopakattosaneerauksiin Tampereella kuuluu alusrakennetöitä. Jos kastuneita puurakenteita pitää uusia, hoidamme homman kunnialla. Tarvittaessa uusimme myös kastuneet eristeet ja sisäkattomateriaalit.

Huopakattosaneeraukseen Tampereella kuuluu tietenkin myös uuden huopakaton asennus sekä sen varustelu. Hyviä esimerkkejä kattovarusteista ovat kattoturvatuotteet sekä kattoläpiviennit, kuten ilmanvaihtoputket.

Jokainen kattosaneeraus on erilainen. Esimerkkejä työvaiheista, joita sinunkin huopakattosaneerauksesi saattaa sisältää, ovat piipun pellitys, yläpohjan lisälämmöneristys, otsalautojen uusiminen, katevaneroinnin asentaminen ja lumiesteiden mitoitus.

Koska teemme kaiken avaimet käteen -periaatteella, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä. Tee se vaikka saman tien!