KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Tampere – rakastamme haasteita!

Tamperelainen, haasta rännimestarimme puhdistamaan kiinteistösi vesikourut aiempaa nopeammin, paremmin ja edullisemmin! Rakastamme haasteita, joten lupaamme tehdä kaikkemme ylittääksemme odotuksesi.

Voit haastaa meidät rohkeasti, olipa kohteesi sitten omakotitalo piharakennuksineen, rivitalo, kauppa, ratsastushalli, kerrostalo tai vaikkapa tehdasrakennus. Tiimillämme on vesikourujen puhdistuksesta jo ennestään huikaisevan pitkä ja monipuolinen kokemus, joten kaikkein haasteellisimmatkaan kohteet eivät tuota meille ongelmia.

Puhdistamme vesikourut huolellisesti ja hellävaraisesti käsityönä. Käsittelymme jälkeen kourut suorastaan loistavat puhtauttaan, ja sadevesijärjestelmälläsi on taas hyvät eväät niin korroosiota, tukoksia kuin jäätäkin vastaan.

Kun rännimestarimme kapuavat katoltasi alas, älä päästä heitä vielä sittenkään liian helpolla. Antaudu keskustelemaan rännimestareidemme kanssa sadevesijärjestelmän ja katon terveydentilasta ja kysy ihmeessä kaikki mieltäsi painavat kysymykset aiheeseen liittyen, sillä meillä rännien puhdistukseen kuuluu ilmainen arvio katon yleiskunnosta.

Keskustelun päätteeksi voit jälleen laittaa rännimestarimme tulikokeeseen ja pyytää ennennäkemättömän hyvän tarjouksen muistakin katolle tai sadevesijärjestelmälle suosittelemistamme huolto- tai korjaustöistä. Kauttamme saat Tampereella ja ympäryskunnissa (Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne ja Ylöjärvi) myös uudet kattotuotteet takuutyönä asennettuna!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen remonttitaidoistaan sekä korjausosaamisestaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Tampereella on paljon rännien puhdistuksen kannalta haasteellisia kohteita – onko omasi ”mustalla listalla”?

Rännien puhdistus on periaatteessa hyvin yksinkertaista. Tampereella on kuitenkin paljon kohteita, joissa rännien puhdistus ei onnistu helpoimman kaavan mukaan.

Esimerkiksi kohteen korkeus voi hankaloittaa vesikourujen puhdistusta. Yksikerroksisessa kohteessa rännien puhdistus saattaa onnistua maastakin käsin (meillä toimenpide tehdään tosin aina räystäällä tai katolla työskennellen), mutta useampikerroksisissa kohteissa putsausta varten on liki välttämätöntä nousta korkeuksiin.

Myös vesikourujen sisäpuoliset kiinnikkeet vaikeuttavat puhdistusta. Kantikkaat kourut on niin ikään työläämpi puhdistaa kuin puolipyöreät.

Mikäli sadevesijärjestelmässä on niin sanotut jalkarännit eli pystykourut normaalien vesikourujen sijaan, asettaa tämäkin omanlaisiaan lisähaasteita. Kattopeltiin integroitua jalkaränniä puhdistaessa on oltava tarkkana kuin porkkana, ettei arvokas katto vain vaurioidu.

Myös sijainti Tampereen ytimessä voi aiheuttaa rännien puhdistukseen haasteita. Katon rajasta ei saa missään nimessä tippua roskaa maahan asti, eikä esimerkiksi henkilönostimilla voi huristella miten sattuu.

Erityisesti siinä tapauksessa, että kohteesi sattuu olemaan rännien puhdistuksen kannalta tavanomaista haastavampi, kannattaa tehtävä uskoa vain kaltaisillemme kattoalan konkareille. Muuten operaation budjetti paisuu äkkiä kuin pullataikina, ja siinä sivussa niin sadevesijärjestelmä kuin sivullisetkin saattavat kärsiä. Ota yhteyttä ja kerro meille, millainen savotta olisi tiedossa!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – avaamme kinkkisetkin tukokset kaikissa kohteissa!

Kun pyydät meiltä tarjousta vesikourujen putsauksesta, muista mainita samassa ”haasteessa” myös mahdollisista tukoksista. Tukkeutuneiden syöksyputkien avaus onnistuu helpoiten rännien puhdistuksen yhteydessä, eikä tukoksia ole muutenkaan syytä jättää sadevesijärjestelmään pitkiksi ajoiksi muhimaan – niillä on potentiaalia aiheuttaa vakavia vaurioita niin sadevesijärjestelmälle kuin muillekin kiinteistösi rakenteille.

Vaikka syöksyputkesta ei tulisi enää pisaraakaan, voit jättää tukoksen meidän huoleksemme luottavaisin mielin. Rännimestareillemme eivät tiukatkaan tulpat aiheuta ylitsepääsemättömiä ongelmia, ja meillä piisaa osaamista ja työkaluja niin kasviroskien kuin jäänkin muodostamia tukoksia varten.

Emme myy ”eioota”, vaikka tukos olisi syystä tai toisesta asettautunut keskelle syöksyputkea. Olemme kohdanneet tämän tyyppisiä haasteita monet kerrat aiemminkin, joten tiedämme tasan tarkkaan, kuinka tukos saadaan hellittämään otteensa syöksyputkiparkaa vaurioittamatta.

Tamperelainen, aseta haasteesi jo tänään esimerkiksi alla olevaa ”pyydä tarjous”-nappia klikkaamalla – odotamme yhteydenottoasi sormet syyhyten!

Huomioithan, että tarjouksemme on kaikenkattava. Toisin sanoen siihen sisältyy kaikki tarvittava työ, tarvikkeet ja kalusto. Tamperelaisena yksityishenkilönä voit saada työn osuudesta kotitalousvähennystä.