KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Tuusniemi

Huopakattoremontti Tuusniemi – Kattoremonttipalvelumme ylittää odotukset! Kun siis etsit aidosti asiantuntevaa ja asiakasta kuuntelevaa kattoremonttipalvelua, tilaa bitumikaton vaihto meiltä. Sovellumme erinomaisesti omakotitalojen, ulkorakennusten ja mökkien huopakattoremontteihin Tuusniemellä. Toimimme myös sen naapurikunnissa, joita ovat Heinävesi, Kaavi, Kuopio, Leppävirta ja Outokumpu. Olemme varautuneet myös saarikohteissa tarvittuihin huopakattoremontteihin – emmehän muuten voisi sanoa, että aluettamme on ihan koko Pohjois-Savo ympäristöineen.

Tarkoitamme huopakattoremontilla – Tuusniemellä tai sen naapurustossa – bitumikatteen vaihtoa. Bitumikate voi olla tasakatoillekin sopiva pintarullahuopakate, liimareunoilla varustettu tiivissaumakate, asentajiltaan erityisosaamista edellyttävä kolmiorimahuopakate tai lukemattomista huopalaatoista koostuva palahuopakate. Huopakattoremontissa Tuusniemellä ei kuitenkaan ole kyse vain pintahuovan uusimisesta. Myös pohjahuopa pitää uusia, eikä katon alle saa jäädä rakoja, lahovaurioita tai huonokuntoisia villaeristeitä. Tarvittaessa yhdistämme bitumikattoremonttiisi myös kattoristikoiden kunnostamisen ja yläpohjan tuuletuksen tehostamisen uusien tuuletusventtiilien avulla. Kaiken kruunaa piipun pellitys.

Yhteistyökumppanimme voi myöntää bitumikattoremontillesi rahoituksen, ja Verohallinto voi myöntää kotitalousvähennystä. Koska teemme kaiken avaimet käteen -periaatteella, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous tasakaton, pulpettikaton tai vaikkapa satulakaton vaihdosta!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Tuusniemellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Tuusniemen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Tuusniemi – Laattakattoremonttia tehdessä ei roiskita

Palahuopakattoremontti Tuusniemi – Täsmällisesti toimivat kattoasentajamme ovat palveluksessasi! Onko omakotitalosi, piharakennuksesi (kuten autokatoksesi, huvimajasi, saunarakennuksesi tai esimerkiksi ulkovarastosi) tai kesämökkisi laattakatto käyttöikänsä päässä? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huolellisesti tehtävästä palahuopakattoremontista Tuusniemellä! Näin vältät ikävyydet, joita vanha bitumipaanukatto voi tuoda tullessaan. Asuinrakennuksen, mökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontti maksaakin vähemmän, kun se tilataan ajoissa, sillä näin voidaan välttyä vanhan katon epätiiviydestä johtuvien kosteusvaurioiden kunnostamiselta.

Luota kattoremonttipalveluumme silloinkin, jos tarvitset vuotavan laattakaton vaihtoa. Yhdistämme palahuopakattoremonttiisi Tuusniemellä kaikkien kattovuodon aiheuttamien vaurioiden kunnostuksen. Veloitamme palahuopakaton purkamisesta ja uusimisesta, lahonneiden puuosien kunnostamisesta ja kastuneiden eristeiden uusimisesta vain sen, mikä asiantuntevasti toteutetusta huopakattoremontista kannattaakin maksaa.

Tarjouksemme on mitä kilpailukykyisin myös siinä tilanteessa, että puu on kaatunut kattosi päälle. Kun autotallin tai esimerkiksi mökin palahuopakattoremontti Tuusniemellä on ohi, kaikki on kunnossa viimeistä huopakatenaulaa myöten. Emme roiski, vaan teemme tarkasti kaiken, mikä pitää tehdä. Otahan yhteyttä ja pyydä tarjous bitumipaanukaton vaihdosta!

Huopakaton uusiminen Tuusniemi – Uusi bitumikatto on parempi kuin kassillinen vanhoja

Huopakaton uusiminen Tuusniemi – Uusimamme bitumikatto on joka sentin väärti! Se on juuri niin tiivis kuin pitääkin, eli voit suhtautua huolettomin mielin kaikkiin edessä oleviin säihin ja vuodenaikoihin. Tarvittaessa olemme parannelleet eristetilan tuuletusratkaisuja, joten et tule kohtaamaan minkäänlaisia ongelmia kosteuden kanssa.

Kun huopakaton uusiminen Tuusniemellä on ohi, kattosi on myös erittäin turvallinen. Vaikka kattohuovan sirotepinta on jalan alla turvallisempi kuin liukas kattopelti, yhdistämme huopakattoremonttiin asianmukaisten kattoturvatuotteiden asennuksen. Huolehdimme myös paloturvallisuudesta, sillä tarvittaessa kunnostamme piipun bitumikaton yläpuoliselta osuudelta. Huopakaton uusimiseen Tuusniemellä voi kuulua myös piipun pellitys.

Olet varmasti tyytyväinen siihen, miltä uusi bitumikermikatto tai bitumilaattakatto näyttää. Pintahuovan väri on valittu toiveittesi mukaan. Olemme kunnioittaneet toiveitasi katon varusteluvaiheessakin. Huopakattoremontin aikana olemme voineet asentaa katolle vaikkapa aurinkopaneelit, kattoikkunan tai viemärintuuletusputken.

Saisiko olla varmasti tiivis, turvallinen ja tyylikäs katto? Otahan yhteyttä ja pyydä tarjous huopakaton uusimisesta Tuusniemellä. Se on viisas teko, sillä uusi huopakatto on parempi kuin kassillinen vanhoja.

Palahuopakaton uusiminen Tuusniemi – Peltiseppämme, kirvesmiehemme ja asentajamme tarttuvat ripeästi toimeen

Palahuopakaton uusiminen Tuusniemi – Mikäli huomaat tarvitsevasi palahuopakaton uusimista Tuusniemellä, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Kattoammattilaisemme tulevat paikan päälle tarkistamaan kattosi kunnon. Tämän perusteella teemme sinulle hyvän tarjouksen katon uusimisesta. Kun tarjous on hyväksytty peltiseppämme, kirvesmiehemme ja asentajamme tarttuvat ripeästi toimeen uuden katon asentamiseksi.

Laattakattoremontin ensimmäinen työvaihe ei ole vanhan lappukaton purku. Palahuopakaton uusiminen Tuusniemellä aloitetaan vasta sitten, kun urakka on suunniteltu. Näin varmistetaan se, että kattoremontti etenee sulavasti työvaiheesta toiseen. Yhdistämme rakennuksesi palahuopakaton uusimiseen Tuusniemellä kaiken tarvittavan – myös loppusiivouksen.

Huopakaton asennus Tuusniemi – Kevät toi, kevät toi kattoasentajat

Huopakaton asennus Tuusniemi – Kattoasentajamme voivat tarttua toimeen jo varhain keväällä! Vuodet ovat erilaisia, joten emme pysty ilmoittamaan mitään tiettyä päivämäärää, jolloin voimme aikaisintaan aloittaa huopakaton asennuksen Tuusniemellä. Perussääntö on se, että paras hetki tarttua toimeen on, kun maassa ei enää ole lunta.

Kevät sopii huopakaton asennukseen Tuusniemellä erinomaisesti. Ei kuitenkaan syytä huoleen, vaikka kevät olisi jo takanapäin. Huopakattoremontti onnistuu upeasti kesäkuussa tai heinäkuussa, aina loppusyksyyn asti.

Ehkä haluat viettää kesäsi kaikessa rauhassa. Toteutamme huopakattoremontit niin, että niistä on mahdollisimman vähän haittaa rakennuksen asukkaille tai käyttäjille, mutta uuden huopakaton asennus Tuusniemellä aiheuttaa aina jonkin verran meluhaittoja. Naulauksen ja naputuksen ohella saatat harmitella pihassa olevia telineitä, pressuja, jätelavoja, nostokoriautoja ja kuljetuskaluston edustajia. Onneksi urakka kestää nopeimmillaan vain muutaman päivän!

Jos haluat, voimme aloittaa asennustyöt vasta kesälomasi jälkeen. Harjakaton, mansardikaton, pulpettikaton tai tasakaton uusiminen onnistuu niin kauan, kun lämpötila pysyttelee plussan puolella. Kevään ohella siis myös kesä tai syksy voi tuoda kattoasentajan!

Huopakattosaneeraus Tuusniemi – Näistä neljästä seniorikaton ongelmasta pääset avullamme eroon

Huopakattosaneeraus Tuusniemi – Kattoremonttipalvelumme tarjoaa täsmävastauksen kaikkiin katto-ongelmiin! Jos sinulla on ongelmia seniorikattosi kanssa, kutsu meidät apuun. Huopakattoremonttien ohella tarjoamme myös kattokorjauksia ja -huoltoja. Jos näistä ei ole apua, laadimme hyvän tarjouksen huopakattosaneerauksesta Tuusniemellä. Tavoillemme uskollisina toteutamme huopakattoremonttisi täyden palvelun pakettina, joten kaikki tulee laitettua kerralla kuntoon.

Seuraavaksi käymme lyhyesti läpi neljä ongelmaa, joihin huopakattosaneerauksemme Tuusniemellä tarjoaa ratkaisun.

Voi olla, että yläkerran huoneissa vetää. No, kohta ei enää vedä.

Kenties katto vuotaa? Jos sisäkatto on tummunut ja siitä tipahtelee pisaroita alla olevaan ämpäriin, katto on voinut vuotaa jo pitkään. Anna meidän hoitaa asia.

Kattoremontti tepsii myös silloin, kun kattohuovat ovat kauttaaltaan kuluneita, saumat repsottavat ja katolla on ilmakuplia, ryppyjä sekä sammaleita.

Etkö ole tyytyväinen siihen, kuinka nykyinen kattosi on asennettu? Ehkä pintahuovan alla ei ole alushuopaa, eristetila tuulettuu heikosti tai kattoläpiviennit on toteutettu puutteellisesti…? Eiköhän aloiteta huopakattosaneeraus Tuusniemellä!