KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Tuusniemi

Katon korjaus Tuusniemi – kunnostuksemme auttavat kattoasi pysymään parhaassa voinnissa pidempään. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla mallista tai materiaalista riippumatta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, vaurioiden kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon paikkaus sitä vastoin taklaa isommat ongelmat, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähitellen huopakate haurastuu, tiili halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta korjaustarve voi päästä yllättämään uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvahingot. Ehkä ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme moitteettomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusniemellä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksista lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen ja laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kohteen kuin kohteen riippumatta katon mallista tai materiaalista – paikkaamme huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pohjois-Savo; Kaavi, Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki ja Leppävirta. Palvelemme korjauksissa laatutuottein ja asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Tuloksena on rakenteille paras turva ja katolle ensiluokkainen toimivuus – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Tuusniemellä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Tuusniemellä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Tuusniemen alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Tuusniemi, katollesi laadukas täsmäpalvelu

Huopakaton korjaus Tuusniemi – kokeneet taitajamme tiivistävät kattosi viimeisen päälle huolella. Huopakaton, eli bitumikaton vaivoihin kuuluvat muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katosta voi löytyä reikiä, kulumia, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman syömänä tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusniemellä, valiten aina kaikki paikkausaineet ja -menetelmät tarkasti kohteen mukaan. Samakin ongelma voi eri katoilla vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen palvelumme varmistaa kohteelle parhaan mahdollisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Tuusniemellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Tuusniemi – kunnostamme ruostuneet ja repsottavat pellit

Peltikaton korjaus Tuusniemi, huolellisen palvelun kestävin tuloksin saat osaavien asiantuntijoidemme toimesta. Peltikatonkin saattavat äkisti rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Arkisempiin peltikaton kulutuksiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa nakertava ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Tuusniemellä aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa tapauksissa riittävä korjaustoimi on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusniemellä. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Tuusniemi, paikkaamassa sammaleen ja lumikuorman jäljet

Tiilikaton korjaus Tuusniemi – varmaotteiset osaajamme hoitavat taidolla kunnostukset laidasta laitaan. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve on kuitenkin tulosta pidemmän aikavälin rasituksista, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee pakkasrapautumisen ilmiö, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusniemellä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, tarpeettomat remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu kaiken kaikkiaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusniemellä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen viimeistelynä pintakäsittelemme kärsineet tiilet, niin että hapertunut kate saa taas pitävän suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusniemi – paikkauksilla jatketaan katon käyttöikää

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusniemi, paikkauksilla pidetään kattosi turvassa ennenaikaisilta remonteilta. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy tavallisesti sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on näyttänyt katolle voimaansa ja rikkonut samalla aluskatteen. Meiltä saat sujuvat aluskatteen kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusniemellä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tilanteen mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusniemellä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusniemi – korjaus ja paikkaus toteutetaan kattosi ehdoilla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusniemi – korjaus kohentaa kattosi käyttövarmuutta, kun laitat asialle kokeneen laatutiimimme. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusniemellä, pelasta katto vakavammilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja kolhuiset tai repsottavat suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusniemellä – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!