KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Uusikaupunki

Huopakattoremontti Uusikaupunki – Bitumikattoremonttisi on hyvissä käsissä, kun tilaat urakan meiltä! Huipputaitavat asentajamme ottavat koko urakan vastuulleen. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää kelpo tarjous kesämökin, omakotitalon, autotallin, ulkovaraston, rantasaunan, grillikatoksen tai esimerkiksi hevostallin huopakattoremontista Uudessakaupungissa.

Antamamme tarjous huopakattoremontista Uudessakaupungissa sisältää kaikki työtunnit (joista voi muuten hakea kotitalousvähennystä) sekä kaikki tarvittavat materiaalit. Sinun ei tarvitse lainata meille työvälineitä tai kalustoa, sillä tuomme tullessamme niin telineet, työturvallisuustuotteet, jätelavat kuin mahdolliset nosturitkin. Emme välttämättä tarvitse edes sähköä, sillä tarvittaessa otamme mukaan akkutyövälineet ja/tai aggregaatin. Kiitos kalustomme, pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa! Yhteistyökumppanimme voi auttaa, jos etsit tasakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi mansardikaton uusimiselle rahoitusta.

Ehkä et tarvitsekaan huopakattoremonttia Uudessakaupungissa vaan jossain sen naapurikunnassa? Onnistuu, onhan aluettamme koko Varsinais-Suomi ympäristöineen. Näin ollen voit tilata bitumikaton vaihdon vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Kustavi, Laitila, Pyhäranta, Taivassalo tai Vehmaa. Alueeseemme kuuluvat tietenkin myös Uudenkaupungin entiset naapurikunnat Kalanti (aikaisemmin Uusikirkko Tl), Lokalahti ja Pyhämaa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Uudessakaupungissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Uudenkaupungin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Uusikaupunki – Laattakattoremontti voi täydentyä piipunhatun asennuksella

Palahuopakattoremontti Uusikaupunki – Verrattomat ammattilaisemme toteuttavat laattakattoremonttisi täyden palvelun pakettina! Teemme omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakattoremontin aikana kaikki tarvittavat toimenpiteet. Nuo toimenpiteet voivat liittyä vaikkapa kosteusvaurioiden kunnostamiseen, sadevesien ohjaamiseen tai rakennuksen energiatehokkuuden parantamiseen. Huopakattoremonttiin voi kuulua myös jotain sellaista, mikä parantaa rakennuksen paloturvallisuutta. Kyse voi olla vaikkapa huonokuntoisen savupiipun kunnostamisesta tai piipunhatun asentamisesta.

Piipunhatun asentaminen on pieni, mutta tärkeä osa palahuopakattoremonttia Uudessakaupungissa. Piipunhattu parantaa vetoa ja lisää piipun käyttöikää, sillä se estää kosteus-, home- ja jäätymisvaurioiden syntymisen. Jos sinulla jo on piipunhattu, palahuopakattoremonttiisi Uudessakaupungissa ei tarvitse yhdistää piipunhatun asentamista, mutta jos vanha piipunhattu on huonossa kunnossa, korjaamme tai uusimme sen.

Tilaa palahuopakattoremontti Uuteenkaupunkiin meiltä, niin laitamme kaiken kuntoon – myös raakaponttilaudoituksen, otsalaudat sekä esimerkiksi kattoturvatuotteet. Tiedämme kaikki tulossa olevat työvaiheet jo ennen urakan aloittamista, koska tulemme paikan päälle kartoittamaan kattosi tarpeet. Esimerkiksi kosteusvaurioiden laadusta ja laajuudesta on vaikea saada selvyyttä etänä, joten haluamme nähdä kattosi ihan lähietäisyydeltä.

Huopakaton uusiminen Uusikaupunki – Uusimme myös aluspohjarullahuopakatteen

Huopakaton uusiminen Uusikaupunki – Oivalliset asentajamme panostavat huopakattoremonttisi kaikkiin työvaiheisiin! Jokainen huopakattoremontti on erilainen, mutta on melko varmaa, että sinunkin huopakattosi uusiminen Uudessakaupungissa sisältää aluspohjarullahuopakatteen uusimisen.

Normaali huopakattoremontti nimittäin aloitetaan purkamalla vanha katto. Se tarkoittaa vanhojen huopakerrosten (myös aluspohjarullahuopakatteen), vanhojen huopanaulojen ja vanhojen peltilistojen purkamista. Seuraavaksi tarkastamme alusponttilaudoituksen. Tarvittaessa yhdistämme huopakaton uusimiseen Uudessakaupungissa aluslaudoituksen kunnostuksen.

Hyväkuntoisen aluslaudoituksen päälle asennamme uuden alushuovan. Vanhaa pohjahuopaa ei voi käyttää, sillä se on täynnä kiinnikkeiden jälkeensä jättämiä reikiä. Alushuovan päälle asennetaan pintahuopa. Vielä on edessä monia työvaiheita (kuten katon varustelu).

Vain joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Uudessakaupungissa voi onnistua purkamatta vanhaa kattoa. Silloin emme pura ja uusia sen paremmin pintahuopaa kuin aluspohjarullahuopakatettakaan. Uusi pintahuopa on näet tarkoitus asentaa vanhan pintahuovan päälle. Jotta talon katto voitaisiin uusia tällä tavalla, sen on oltava todella hyvässä kunnossa. Esimerkiksi kosteusvauriot tarkoittaisivat sitä, että vanha huopakatto pitää purkaa ennen uuden bitumikaton asentamista.

Palahuopakaton uusiminen Uusikaupunki – Urakkaan voi kuulua joukoittain erilaisia toimenpiteitä

Palahuopakaton uusiminen Uusikaupunki – Tee järkevä valinta ja tilaa paanukattoremontti tästä osoitteesta! Meidän asentajamme eivät pelkää työtä, mikä onkin hyvä, sillä asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen huopakattoremontti voi sisältää joukoittain erilaisia toimenpiteitä. Toki palahuopakaton uusiminen Uudessakaupungissa vaatii myös kosolti kokemusta ja tietotaitoa. Meillä ei ole pulaa kummastakaan, joten otahan yhteyttä laattakaton vaihdon tiimoilta!

Huopakattoremontin sisältöön, kestoon ja hintaan vaikuttavia asioita on paljon. Niitä ovat esimerkiksi katon koko, katon kaltevuus, katon läpivientien määrä, kohteen sijainti, rakennuksen korkeus sekä katon puurakenteiden kunto. Jos kyseessä on pieni ja melko loiva katto, jolle asennetaan vain joitain kattovarusteita, palahuopakaton uusiminen Uudessakaupungissa on melko yksinkertainen ja nopea urakka.

Palahuopakaton uusiminen Uudessakaupungissa voi sisältää erityisen monia toimenpiteitä silloin, jos katon alapuoliset osat ovat erityisen huonossa kunnossa esimerkiksi pitkään jatkuneen kattovuodon tai myrskyn tekemien tuhojen takia. Tällöinkin voit luottaa meihin. Me laitamme kaiken kuntoon parhaalla hinta-laatusuhteella, joten ota yhteyttä, vaikka puu olisi kaatunut laattakatollesi!

Huopakattosaneeraus Uusikaupunki – Vanha katto on purettava uuden huopakaton tieltä

Huopakattosaneeraus Uusikaupunki – Kyvykkäät ammattilaisemme hoitavat huopakattoremonttisi parhaalla mahdollisella tavalla! Huopakattoremontin ohella voit tilata meiltä myös katon korjauksen tai jonkin kattohuollon. Tällaiset toimenpiteet lykkäävät seuraavaa huopakattosaneerausta Uudessakaupungissa tuonnemmas tulevaisuuteen. Oikein asennettu ja hyvin huollettu huopakatto onkin hyvin pitkäikäinen kumppani.

Jossain vaiheessa ollaan kuitenkin siinä tilanteessa, että huopakattoremontti on paras ratkaisu. Ota silloinkin yhteyttä tähän kattotiimiin. Aloitamme vanhan katon purkamisen ja uuden huopakaton asentamisen niin pian kuin mahdollista, sillä näin voidaan välttyä kattovuodoilta. Mitä vanhempi ja kuluneempi katto, sitä todennäköisemmin se voi vuotaa, ja huopakattovuoto voi tuoda tullessaan monenlaisia ikävyyksiä.

Vanhan katon purkaminen on osa melkein jokaista huopakattosaneerausta Uudessakaupungissa. Jos kattosi voidaan uusia purkamatta vanhaa kattoa, kerromme siitä sinulle, mutta tavanomaisesti vanha katto on purettava pois uuden katon tieltä. Yhdistämme huopakattosaneeraukseesi Uudessakaupungissa kaikki muutkin tarvittavat toimenpiteet. Urakkaan voi kuulua vaikkapa yläpohjan lisälämmöneristys, sadevesijärjestelmän uusiminen, kattoikkunan asentaminen, kastuneiden sisäkattomateriaalien vaihtaminen tai savupiipun kunnostaminen.