KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Uusikaupunki

Katon korjaus Uusikaupunki – tehokas toteutus osaajiemme toimesta hoitaa epäkohdat kuntoon. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhemmalla katolla saatetaan kaivata jo kattavampia kunnostustoimia. Kattoa verottavat vuosien saatossa mekaaniset ja kemialliset rasitukset, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut hapertavat vähitellen läpivientien tiivisteet, ja pikkuhiljaa tiilikate murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi päästä käsiksi uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme taitavat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Uudessakaupungissa, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai laajempaa rakenteiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Hoidamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Varsinais-Suomi; Kustavi, Taivassalo, Pyhäranta, Mynämäki, Laitila ja Vehmaa. Suoritamme korjaukset laatu edellä ja asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Tyylikkään sekä turvallisen korjauspalvelun saat helposti ja kätevästi kauttamme – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Uudessakaupungissa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Uudessakaupungissa. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Uudenkaupungin alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Uusikaupunki, tuloksena paras toimivuus ja turva

Huopakaton korjaus Uusikaupunki – taitavat ja laadukkaat tiivistyksemme palvelevat kattoasi pitkään. Huopakatolla, eli bitumikatolla haastetta tuottavat muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Kermejä pääsevät osaltaan kuivattamaan myös ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin huovan elastiset ominaisuudet heikentyvät, ja riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia syövät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs varteenotettava vaihtoehto ovat äkilliset myrskyvahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Uudessakaupungissa. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja mitoitamme korjaustyöt sen mukaan. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki katepinnan tasoitusta varten. Suoritamme Uudessakaupungissa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Uusikaupunki – pidämme kiinnikkeistä ja liitoksista huolta

Peltikaton korjaus Uusikaupunki, tiiviin sekä kestävän toteutuksen saat kokeneiden osaajiemme kautta. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai sitten katon ovat päässeet yllättämään lumi- tai myrskyvauriot, jotka voivat kattaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Uudessakaupungissa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Uudessakaupungissa. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Uusikaupunki – vahva kokemuksemme on kattosi eduksi

Tiilikaton korjaus Uusikaupunki, ammattilaistemme toimesta parhaalla palvelulla ja vahvan kokemuksen turvin. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä hapertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja ja upottaa juurensa tiileen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tarkistaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate voi olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Uudessakaupungissa ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja homehaitat sekä turhat, tarpeettomat remontit. Ajoissa tehtyinä katolle riittävät yleensä paikalliset täsmätoimet, kuten irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Uudessakaupungissa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen viimeistelynä pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta haurastunut kate saadaan takaisin suojaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Uusikaupunki, ehkäisemässä vakavammat kattovauriot

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Uusikaupunki – paikkauksilla pidennetään katon elinkaarta, kun laitat asialle tasokkaan kattopalvelutiimimme. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienetkin vuodot voivat yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, joten kunnostukset on paras hoitaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat sujuvat aluskatteen korjaustyöt kohteessa kuin kohteessa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Uudessakaupungissa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien riittävät limitykset ja tiivistykset viimeisen päälle kuntoon. Olennainen asia aluskatteen kannalta on toimiva ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Uudessakaupungissa läpivientien kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Uusikaupunki – korjaus tehdään meillä sujuvasti ja ammattiottein

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Uusikaupunki – korjaus ja paikkaus hoituvat täydellä taidolla pätevien osaajiemme toimesta. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin, kun ne puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Uudessakaupungissa, meiltä saat paikalle kokeneet tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Uudessakaupungissa, ja samalla hoidamme muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena on tiivis ja toimiva katto sekä terveet, hyvinvoivat rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!