KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Vesilahti

Huopakattoremontti Vesilahti – Voit laskea huopakaton uusimiseen huipputaitavien osaajiemme varaan! Me tiedämme, miten piharakennuksen (kuten autokatoksen tai saunarakennuksen), mökin tai omakotitalon huopakatto tulee uusia. Toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pyytää tarjous mansardikaton, harjakaton, pulpettikaton tai tasakaton vaihdosta. Avaimet käteen -periaatteella tehtävään huopakattoremonttiin Vesilahdella kuuluu myös loppusiivous ja jätteiden vieminen jäteasemalle.

Se, paljonko huopakattoremonttisi Vesilahdella maksaa, riippuu esimerkiksi katon koosta, pohjatöiden määrästä ja jiirien, läpivientien sekä seinäliittymien runsaudesta. Luvassa on aina yhtä hyvä tarjous. Meillä on yhteistyökumppani, joka voi myöntää huopakattoremontillesi Vesilahdella rahoituksen. Verohallinto on oikea osoite kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Me emme kavahda haasteita, joten olemme valmiita toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa. Sähköttömyyskään ei ole este palahuopakaton tai vaikkapa kolmiorimahuopakaton uusimiselle. Rakennuksen korkeuden mukanaan tuomat haasteet selätetään vaikkapa henkilönostimen ja nostokoriauton avulla.

Kattoremonttipalvelumme reviiriltä löytyy koko Pirkanmaa ympäristöineen, joten voit tilata bitumikattoremontin sellaisillekin paikkakunnille kuin vaikkapa Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala tai Urjala. Joko korvataan vanha katto uudella?

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Vesilahdella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Vesilahden alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Vesilahti – Kattotiimimme on valmis näkemään vaivaa kattosi eteen!

Palahuopakattoremontti Vesilahti – Kattotiimimme näkee mielellään vaivaa upean lopputuloksen eteen! Jätä kesämökkisi, ulkorakennuksesi tai asuinrakennuksesi huopakattoremontti meidän huippuosaajiemme vastuulle – se on helpoin keino varmistaa paras mahdollinen lopputulos. Mikä parasta, et joudu maksamaan palahuopakattoremontistasi Vesilahdella yhtään enempää kuin mitä asiantuntemuksella toteutetusta huopakattoremontista kannattaakin maksaa. Hinta pitää sisällään kaikki tarvittavat materiaalit, kiinnikkeet, kattotarvikkeet ja jäte- sekä kuljetuskustannukset. Hinta kattaa myös työtunnit.

Työtunteja kuluu niin purkutöihin, mahdollisiin alusrakennetöihin (kuten kastuneiden puuosien ja eristeiden vaihtamiseen), kirvesmiestöihin, kattohuopien asennustöihin, peltisepäntöihin kuin esimerkiksi kattoikkunan asennustöihinkin. Toteutamme kaikki palahuopakattoremontit Vesilahdella rivakoin ottein, mutta emme silti ala hosua turhaan. Kaikkiin työvaiheisiin on nimittäin paneuduttava. Muussa tapauksessa lopputuloksesta ei tule niin hyvää kuin pitäisi.

Olemme valmiita näkemään vaivaa niin kosteusvaurioiden kunnostamisen kuin kattoikkunan asentamisenkin eteen. Onkin tärkeää, ettei katon alle jää kosteutta. Yhtä tärkeää on panostaa kattoikkunan ja muiden kattoläpivientien tiiviyteen, koska vuotavat läpiviennit voivat jopa aikaistaa seuraavaa palahuopakattoremonttia Vesilahdella.

Huopakaton uusiminen Vesilahti – Joko vanhan katon parasta ennen -päiväys on lähellä?

Huopakaton uusiminen Vesilahti – Uusimaamme huopakattoon voi luottaa kuin kallioon! Se ei vuoda tai lähde tuulen mukaan, joten edessäsi on useita huolettomia vuosia uuden bitumikaton alla. Sinun ei tarvitse osallistua huopakattoremonttiisi millään tavalla – ei kantamalla, kuljettamalla, sahaamalla, purkamalla, siivoamalla, naulaamalla tai edes kahvia keittämällä. Riittää, että pyydät hyvän tarjouksen huopakaton uusimisesta Vesilahdella. Me hoidamme loput!

Mistä sitten tietää tarvitsevansa huopakattoremonttia? Katon parasta ennen -päiväystä ei ole kirjoitettu umpiponttilaudoituksen reunaan. Vaikka katteen asennuspäivä ja tekninen käyttöikä olisivatkin tiedossa, monet asiat voivat aikaistaa huopakaton uusimista Vesilahdella. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi pahat myrskyvauriot (kova tuuli voi irrottaa vaikka koko katon tai kaataa sen päälle puun) sekä pitkään jatkunut kattovuoto. Mitä pidempään huopakatto vuotaa, sitä todennäköisemmin katon alle syntyy homepilkkuja sekä puuosien kantokykyä heikentäviä lahovaurioita. Eristeetkin muuttuvat huonokuntoisiksi.

Katon parasta ennen -päiväys selviää seuraamalla katon kuntoa säännöllisten kattotarkastusten avulla. Tilaa ne meiltä, jotka vastaamme myös huopakattojen uusimisesta Vesilahdella.

Palahuopakaton uusiminen Vesilahti – Kaikista parasta on tyytyväinen asiakas

Palahuopakaton uusiminen Vesilahti – Asiakastyytyväisyys on kattotiimillemme tuiki tärkeä asia! Kaikista parasta on nähdä, miten tyytyväinen asiakas on uusimaamme laattakattoon. Siksi pidämme asiakkaan toiveet ja tarpeet mielessämme koko huopakattoremontin ajan. Otahan yhteyttä vaikka saman tien ja kerro, mitä sinä odotat palahuopakaton uusimiselta Vesilahdella. Me panemme toiveesi korvan taakse!

Toiveesi voivat koskea vaikkapa sitä, koska voimme aloittaa satulakattosi purkamisen ja uusimisen. Huopakattoremonttihan voidaan aloittaa jo aikaisin keväällä, mutta mikään ei estä uusimasta bitumipaanukattoa kesällä. Voit teettää asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piharakennuksen palahuopakaton uusimisen Vesilahdella myös syksyllä.

Olemme kiinnostuneita myös väritoiveistasi. Sininen? Punainen? Vihreä? Musta? Laajasta värivalikoimasta löydät varmasti mieleisesi. Kun palahuopakaton uusiminen Vesilahdella on loppusuoralla, on aika varustella uusi laattakatto. Pakollisten kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän ohella voimme asentaa vaikkapa aurinkopaneelit, kattoikkunan, kattoluukun tai TV-antennin.

Laattakaton vaihtoon voidaan yhdistää myös piipun pellitys, eristeiden lisääminen eli yläpohjan lisälämmöneristys tai vaikkapa hiiriesteiden asennus. Toiveesi ovat etusijalla koko kattoremontin ajan!

Huopakaton asennus Vesilahti – Monta syytä olla ihan tiloissa vasta asennetusta bitumikatosta

Huopakaton asennus Vesilahti – Vasta asennetusta bitumikatosta on vaikea olla intoilematta! Asiakkailla on monta syytä olla ihan tiloissa asennusurakan jälkeen – etenkin, jos meidän tiimimme on vastannut uuden huopakaton asennuksesta Vesilahdella. Me osaamme asentaa tasakatot, satulakatot, pulpettikatot, aumakatot ja mansardikatot kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Ammattitaidolla asennetusta huopakatosta tulee todella tiivis ja kestävä.

Tiiviys ja kestävyys tarkoittavat pitkäikäistä kattoa. Huopakattoremonteilla on tapana antaa odotuttaa itseään! Pitkäikäisyys on yksi hyvä syy tilata huopakaton asennus Vesilahdella, mutta muita syitä on vaikka millä mitalla. Huopakaton etuja ovat esimerkiksi hiljaisuus ja helppohoitoisuus. Huopakatto ei ropise peltikaton tavoin, eikä sitä tarvitse esimerkiksi huoltomaalata, sillä sirotepinta pitää värinsä aina seuraavaan huopakattoremonttiin saakka.

Muita hyviä syitä tilata juuri huopakaton asennus Vesilahdelle ovat elastisuus ja turvallisuus. Karheapintaisella katolla liikkuminen on turvallisempaa kuin liukaspintaisella katolla tassuttelu. Lumetkin pysyvät paremmin paikoillaan. Tarpeeksi kaltevat bitumikatot on kuitenkin varusteltava lumiestein ja kattoturvatuottein (kuten lapetikkain).

Huopakattosaneeraus Vesilahti – Pihasi jää yhtä siistiin kuntoon kuin mitä se oli ennen kattosaneerausta

Huopakattosaneeraus Vesilahti – Bitumikattosaneerauksemme päättyvät onnellisesti! Huopakattoremontin päätteeksi autotallissa, ulkovarastossa, rantasaunassa, huvilassa, pihamökissä tai esimerkiksi omakotitalossa on tiivis ja asianmukaisella tavalla varusteltu katto. Voit olla tyytyväinen sekä lopputulokseen että juuri päättyneen huopakattoremontin kestoon ja hintaan.

Kun kerromme kaikkien huopakattosaneerausten Vesilahdella päättyvän onnellisesti, tarkoitamme myös sitä, että pihasi jää siistiksi. Bitumikattosaneerauksen hintaan kuuluu aina loppusiivous, eli keräämme kaikki katolta puretut huopakappaleet, peltilistat ja huopakattonaulat talteen. Sitten viemme ne jäteasemalle, jotta ne voidaan hyötykäyttää.

Loppusiivouksen helpottamiseksi ja pihasi suojaamiseksi aloitamme huopakattosaneerauksen Vesilahdella levittämällä suojapressut. Emme halua tuhota pihaasi tai istutuksiasi millään tavalla, joten keskustellaan yhdessä esimerkiksi työlaitteiden sijoittelusta.

Jotta istutuksesi eivät olisi vaarassa jatkossakaan, voimme yhdistää huopakattosaneeraukseesi Vesilahdella lumiesteiden asennuksen. Niitä kannattaa käyttää, vaikka asetus rakennuksen käyttöturvallisuudesta ei siihen pakottaisikaan. Niillä voidaan suojata istutusten ohella myös terassirakennelmaa tai vaikkapa rakennuksen viereen pysäköityjä autoja.

Pyydähän tarjous onnellisesti sujuvasta ja päättyvästä bitumikattosaneerauksesta!