KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Vesilahti

Katon korjaus Vesilahti – kunnostus on kattosi kokonaisvaltaiseksi hyödyksi, kun laitat asialle pätevän laatutiimimme. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin mekaaniset ja kemialliset rasituksetkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa toteutetut paikkaukset auttavat välttämään vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kattoa verottavat vuosien saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset; kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen huopakate murentuu, tiili halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi äkisti päätyä korjauskuntoon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vesilahdessa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Teemme kattoturvatuotteiden kunnostukset sekä aluskatteen ja läpivientien paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – pelti-, huopa- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Vesilahden lisäksi muukin Pirkanmaa; Akaa, Urjala, Sastamala, Nokia, Pirkkala ja Lempäälä. Suoritamme korjaukset sujuvin ottein avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Kunnostukset säästävät aikaa ja rahaa sekä säilyttävät rakenteet turvassa – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Vesilahdessa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Vesilahdessa. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Vesilahden alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Vesilahti, kattavalla tietotaidolla ja kattosi tilanteen mukaan

Huopakaton korjaus Vesilahti – paikkaamme taidolla kattosi haastekohdat ja vauriot pienistä suuriin. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat yllättää vaikkapa myrskyvahingot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka jättävät vääjäämättä jälkensä etenkin vanhemmanpuoleiseen huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotekerros hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia järsivät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vesilahdessa, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät tarkasti vaurioille sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Vesilahdessa tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Vesilahti – paikkaus auttaa vaalimaan rakenteiden terveyttä

Peltikaton korjaus Vesilahti, huolellisena ja hallittuna laatupalveluna osaavien tekijöidemme käsissä. Myös peltikaton saattavat äkisti rikkoa myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset sään ja ajan kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa reikiinnyttävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Vesilahdessa aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Vesilahdessa, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Vesilahti – kauttamme saat sujuvan ja siistin korjauspalvelun

Tiilikaton korjaus Vesilahti, toteutamme kunnostukset tyylillä ja taidolla kaikentyyppisissä kohteissa. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto halkeilee lisäksi pakkasrapautumisen myötä, kun huokoiseen katteeseen imeytynyt kosteus yhä uudelleen jäätyy ja sulaa. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pidemmän aikaa, pääsee vesi rei’istä katteen alle ruodelaudoitusta lahottamaan. Kun tiilikatto vuotaa, on tarpeen tarkistaa myös aluskatteen kunto sekä tilanne. Aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Vesilahdessa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin – näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, tarpeettomat remontit. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vesilahdessa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta hapertunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vesilahti, kunnostukset lunastavat lisäaikaa katolle

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vesilahti – toteutamme katollesi laatupaikkaukset, jotka suojaavat rakenteiden terveyttä. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa varsinkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate kuitenkin on revennyt tai roikkuu, ei vesi pääse ohjautumaan räystäille, mistä ennen pitkää seuraa kosteushaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syynä voivat hyvin olla ikääntymisen aiheuttamat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai muut mekaaniset vauriot. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat tasokkaat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vesilahdessa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos ilmanvaihdon tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vesilahdessa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vesilahti – korjaus parantaa läpivientien toimivuutta sekä turvaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vesilahti – korjaus pidentää kattosi käyttökaarta, kun laitat asialle kokeneet ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat huomattavan vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vesilahdessa, meiltä saat paikalle pätevät osaajat sekä ensiluokkaiset tuotteet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vesilahdessa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!