KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Sysmä

Katon korjaus Sysmä – sujuva palvelu kattosi ehdoilla hoituu osaajiemme toimesta. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, korjausten kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan ehkäisee vakavammat vauriot, ja nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä voimakas auringon uv-säteily. Vähitellen tiilipinta murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi päästä yllättämään uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sysmässä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Päijät-Häme; Hartola, Heinola, Asikkala, Padasjoki ja Lahti. Toteutamme korjaukset ammattiottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Meiltä saat kattotöihin laatutuotteet sekä siistin ja luotettavan korjausjäljen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Sysmässä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Sysmässä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Sysmän alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Sysmä, katollesi tyylikkäin ja pitävin paikkauksin

Huopakaton korjaus Sysmä – varmaotteiset tekijämme varmistavat katollesi ensiluokkaisen turvan sekä tiiveyden. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu tyypillisesti katepinnan kulumiin. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset verottavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sysmässä, ja valitsemme kaikki paikkausaineet sekä -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi. Samakin ongelma voi eri kohteissa edellyttää tyystin erityyppisiä ratkaisuja, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on paras mahdollinen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Sysmässä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Sysmä, kunnostuksilla parannetaan katon käyttövarmuutta

Peltikaton korjaus Sysmä – kattosi saa meiltä pätevän palvelun niin pieniin kuin suuriinkin ongelmiin. Myös peltikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotikkaat, niin että peltiin syntyi reikiä. Peltikaton laittavat niin ikään lujille arkiset ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Seurauksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Peltikaton perinteisiin uhkiin kuuluu myös kattoa syövyttävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Sysmässä aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla. Useimmissa tapauksissa riittävä korjaustoimi on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Sysmässä. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Sysmä – taitavat ammattilaisemme hoitavat homman

Tiilikaton korjaus Sysmä, paikkaus edistää kattosi toimintakykyä, kun annat työn kokeneiden osaajiemme käsiin. Lujatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on paras tarkistaa yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Sysmässä säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sysmässä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin katto pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sysmä – huolenpito katosta säästää aikaa ja rahaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sysmä, kattavan huolenpidon katollesi tarjoaa taitava ja kokenut korjauspalvelumme. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy yleensä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan ja rikkonut samalla aluskatteen. Meiltä saat siistit ja sujuvat kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sysmässä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Olennainen seikka toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sysmässä luonnistuu meiltä myös läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sysmä – korjaus on tehokas täsmäapu kattosi hyväksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sysmä – korjaus palvelee kattosi kunnossapitoa, kun jätät työt pätevien osaajiemme huoleksi. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Sysmässä, meiltä saat paikalle kokeneet tekijät toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja loppuunsa kuluneet tiivisteet. Samoin asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sysmässä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!