KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kerava – Kattourakka, joka sujuu suunnitelmien mukaan

Kun tilaatte omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt (kattoremonteista kattomaalauksiin) meiltä, saatte suunnitelmien mukaisesti sujuvia kattourakoita. Meidän ammattilaistemme asiantuntemusta ei käy kiistäminen, ja toimeliaina ihmisinä saamme urakat sujumaan reippaalla tahdilla. Huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto on pian taas kunnossa, olipa kyse kattovuodon korjaamisesta tai vaikka kaatuneen puun alle jääneestä katosta. Katon uusiminenkaan ei vie tolkuttomasti aikaa, pikemminkin päinvastoin. Nopeimmillaan voimme uusia omakotitalon tai vapaa-ajan kiinteistön katon Keravalla jo parissa päivässä.

Sen lisäksi, että teemme tasakattojen, harjakattojen, aumakattojen ja muiden kattojen huollot, uusimiset ja korjaukset, palvelemme Keravalla ja kaikkialla sen ympäristössä (kuten Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa) myös katon varusteluun liittyvien toimenpiteiden tiimoilta. Kysy meiltä, mitä kaikkia kattoturvatuotteita talosi katolle pitää asentaa – me varmistamme kattoturvallisuuden asentamalla niin kattotikkaat, kattosillat kuin lumiesteetkin. Asennamme katoille myös lintuesteet ja kaikki erilaiset läpiviennit. Meiltä sujuu tarkasti myös läpivientien huoltaminen ja uusiminen, kuten esimerkiksi kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen. Uusittu kattoikkuna voidaan pellittää kattopeltiseppiemme toimesta. Peltisepäntöitä ovat myös piipun pellitys, piipunhatun asentaminen ja esimerkiksi rivisaumatun peltikaton korjaaminen.

Katon uusiminen ja muut kattotyöt ovat kotitalousvähennykseen oikeuttavia urakoita asioidessasi niiden tiimoilta meidän kanssamme. Yhteistyökumppaniimme voi turvata kattotöiden rahoituksen suhteen – partnerimme järjestää nopeasti sopivan lainan niin kattoremontille kuin lumenpudotuksellekin.

Kattotöissä osoitettu tietotaito pidentää katon käyttöikää Keravalla

Ei ole samantekevää, kuka tasakattosi tai satulakattosi asentaa, tai kuka käy maalamassa peltikattosi, tiilikattosi tai huopakattosi. Kattotöissä osoitettu tietotaito vaikuttaa siihen, kuinka pitkään kesämökin, omakotitalon tai vaikka paritalon katto kestää Keravalla. Ammattitaitoinen kattotyöntekijä osaa toteuttaa juuri ne kattotyöt, mitkä saavat katon kestämään pakkasista, sateista, ilmansaasteista ja UV-säteistä huolimatta, kun taas ammattitaidon puute voi viedä jopa ojasta allikkoon. Kattohuollot, mitkä on tehty epäasianmukaisella tavalla, voivat vaurioittaa kattoa ja lyhentää sen käyttöikää. Kyse ei siis ole pelkästään siitä, että kattohuollot ja muut kattotyöt muistetaan tehdä, vaan myös siitä, millä tavalla ne tehdään.

Meidän osaaviin käsiimme voi uskoa niin betonitiilikaton, savitiilikaton, konesaumakaton, aaltopeltikaton, tiivissaumakaton kuin vaikkapa bitumipaanukatonkin. Katon kunnossapito on sydäntämme lähellä oleva asia, joten teemme aina kaikkemme, jotta sinunkin kattosi kestäisi mahdollisimman pitkään, ja jotta sen elinkaari olisi sinulle mahdollisimman huoleton. Yksi hyvä osoitus aidosta kiinnostuksestamme kattosi hyvinvointiin on se, että tarjoamme jokaisen kattotyön yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen. Tuon kattotarkastuksen aikana kartoitamme katon kunnon ja selvitämme, millaisin kattotöin sen elinkaarta voidaan pidentää (kyseeseen voi tulla vaikka peltikattonaulojen vaihto kateruuveiksi), vai onko kaikki jo kohdillaan.

Huopakattohuumaa – huopakatot ja palahuopakatot kuntoon asiantuntemuksella

Onko sinutkin vallannut huopakattohuuma? Ei mikään ihme, sillä bitumikatot ovat monessa suhteessa erinomaisia kattoja. Huopakatot ja palahuopakatot sopivat hyvin ilmasto-olosuhteisiimme – luvassa on pisimmillään 40 vuoden mittainen käyttöikä, kunhan katon perustarpeista pidetään kiinni. Perustarpeiden täyttäminen ei ole vaikeaa eikä se käy kukkaron päälle. Me teemme kaikki huopakattohuollot ja satunnaiset huopakattojen korjaukset (esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemien vaurioiden korjaukset) Keravalla, emmekä veloita asiantuntemuksella tehdyistä urakoista kuin kohtuullisen korvauksen. Asiantuntemusta on luvassa myös huopakattoremonttien ja huopakaton varustelun tiimoilta – odotamme jo sormet syyhyten yhteydenottoasi. Huopakaton asentaminen on rattomme, onhan kattohuopaa helppo työstää, ja kehitys on tehnyt palahuopapaanuistakin nopeasti paikoilleen asentuvia. Asiakkaat arvostavat huopakattoja, koska niiden asennushinta on kukkaroystävällinen ja koska niiden ulkonäkö on aina yhtä in. Helppohoitoisuus ja vedenpitävyys eivät ainakaan vähennä huopakattojen karismaa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.