KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kerava

Huopakattoremontti Kerava – tämän helpommin se ei hoidu pois päiväjärjestyksestäsi millään ilveellä! Kattoremonttipalvelumme kautta saat nimittäin huopakattoremontit Keravalla kaikenkattavana ”avaimet käteen”-palveluna.

Pakettiimme sisältyvät sekä työt, materiaalit että kalusto, joita huopakattoremontti Keravalla sijaitsevassa kohteessasi vaatii. Toisin sanoen et joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään, ellet sitten jostain syystä aivan välttämättä halua.

Toisaalta et kuitenkaan joudu maksamaan mistään turhasta tai ylimääräisestä. Vaikka kyseessä on kattava palvelupaketti, räätälöimme sen sisällön täysin projektikohtaisesti.

Otamme räätälöintiprosessissa tarkoin huomioon esimerkiksi vanhan kattosi kunnon. Jos katto ei kaipaa kokonaisvaltaista ruoppausta, voimme mahdollisesti remontoida sen vain osittain.

Tietenkin annamme paljon painoarvoa myös omille toiveillesi. Halutessasi voimme remontoida kattosi täysin ennalleen tai parannella sitä remontin yhteydessä niiltä osin kuin et ole sen ominaisuuksiin täysin tyytyväinen.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin päästään starttaamaan urakan suunnittelu pikapuoliin! Tavoitat asiantuntijamme kesät, talvet sekä soittamalla että sähköisesti.

Pidä mielessä, että taitava tiimimme on valmiina palvelukseesi myös Keravan lähikunnissa (esimerkiksi: Tuusula, Sipoo, Järvenpää ja Vantaa) sekä muualla Uusimaa-alueella.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Keravalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Keravan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kerava – kokonaan vai osittain?

Palahuopakattoremontti Kerava, voidaan toteuttaa joko kokonaan tai osittain. Kattoremontin laajuus riippuu täysin kattosi kunnosta ja omista toiveistasi – turhaan emme lähde terveitä kattorakenteita purkamaan!

Joskus esimerkiksi jo pelkkä vesikaton eli kattohuopien tai bitumilaattojen vaihto riittää nollaamaan huopakaton kilometrimittarin. Tämä voi olla erittäin hyvä ja kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi sammaloituneen tai halkeilleen huopakaton uusimiseksi.

Toisinaan huopa- tai palahuopakattoremontti Keravalla voidaan rajata myös vaikkapa vain yhden lappeen alalle. Esimerkiksi myrskyvaurioiden kunnostus voi onnistua tällä taktiikalla.

Aina huopa- tai palahuopakattoremontti Keravalla ei kuitenkaan onnistu muuten kuin remontoimalla katto kokonaisvaltaisesti. Ammattiylpeytemme on korkea, emmekä halua jättää katollesi tai sen väliin mitään huonokuntoista.

Jos kattosi on kärsinyt esimerkiksi kosteusvaurioita, on meidän valitettavasti purettava kattoa hieman laajemmalta alalta. Uusimme lahonneet puuosat ja vaihdamme vettyneet ja/tai homeiset eristeet ilman kysymysmerkkejä, jotta voisimme mennä takuuseen uuden kattosi kestävyydestä.

Kannattaa kuitenkin kutsua asiantuntijamme kurkkaamaan kohdettasi ja suunnittelemaan kattoremonttia kanssasi, niin urakan yksityiskohdat selviävät tuota pikaa. Jos annat luvan, voimme käydä katsastamassa kohteesi myös poissa ollessasi!

Huopakaton uusiminen Kerava, 8 askelta

Huopakaton uusiminen Kerava, kuinka se etenee? Jokainen remonttiprojekti on tietenkin yksilöllinen, mutta pääpiirteittäin huopakaton uusiminen Keravalla kulkee aina jotakuinkin samoja ratoja.

Näin huopakattoremontti Keravalla yleensä etenee:

 1. Suunnitteluvaihe. Asiantuntijamme tutustuvat kohteeseesi ja käsillä olevaan toimeksiantoon ylipäätään.
 2. Teemme urakasta kilpailukykyisen ”avaimet käteen”-tarjouksen.
 3. Valmisteluvaihe. Valmistelemme remonttikohteen kattoremonttia varten.
 4. Purkuvaihe. Irrotamme vanhat kattohuovat ja -tuotteet ja tarpeen mukaan puramme myös vesikaton alla olevia rakenteita.
 5. Suoritamme mahdollisesti tarvittavat korjaustyöt sekä sovitut muutostyöt.
 6. Asennamme uudet, toiveidesi mukaiset kattohuovat tai bitumilaatat.
 7. Asennamme uudet kattotuotteet ja -läpiviennit sopimuksen mukaisesti.
 8. Loppusiivous.

Näiden kahdeksan vaiheen jälkeen huopakaton uusiminen Keravalla sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa. Omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen laella komeilee uusi, entistäkin toimivampi ja tyylikkäämpi bitumikruunu!

Muistathan, että kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Älä siis unohda hakea kotitalousvähennystä urakkaan liittyvistä kustannuksista, kun huopakattoremontti Keravalla sijaitsevassa kohteessasi on päätöksessään.

Palahuopakaton uusiminen Kerava – uusi, entistäkin parempi huopa- tai palahuopakatto vanhan tilalle?

Palahuopakaton uusiminen Kerava – saisiko olla uusi, entistäkin parempi huopa- tai palahuopakatto vanhan katon tilalle? Kuten edellä jo vinkkasimmekin, huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä katollesi monenlaisia muutostöitä.

Jos joku vanhan kattosi ominaisuuksissa mättää, esimerkiksi nämä toimenpiteet ovat meidän puolestamme täysin mahdollisia:

 • Katon värin vaihtaminen.
 • Bitumilaattojen mallin vaihtaminen.
 • Uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus.
 • Katon eristys tai lisäeristys (eli nk. huopakaton energiaremontti)

Huomaa, että muutostöitä sisältäessään huopa- tai palahuopakaton uusiminen Keravalla voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Tarvittava lupa voi olla joko toimenpidelupa tai rakennuslupa muutostöiden luonteesta riippuen.

Halutessasi saat meiltä kuitenkin apua myös lupa-asioiden selvittelyyn, jottei unelmiesi huopakatto jäisi kiinni pikku jutuista. Meille tyytyväisyytesi on ykkösprioriteetti!

Lisäksi kannattaa laittaa korvan taa kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Rahoituksella voit maksaa huopa- tai palahuopakaton uusimisen Keravalla kätevästi osissa, eikä isompiakaan kattohaaveita tarvitse jättää toteuttamatta ainakaan taloudellisilla perusteilla.

Taipuiko katto kuopalle? Meiltä myös notkolle painuneen huopakaton remontointi sujuu rutiinilla!

Usein huopakattoremontti Keravalla toteutetaan puhtaasti siitä syystä, että vanha katto on tulossa tiensä päähän. Kenties katto sammaloituu tai halkeilee, eikä sen vesitiiviydestäkään ole enää täyttä varmuutta.

Joskus voi kuitenkin olla, että katolla on isompiakin ongelmia. Saattaa olla, että kattoremontin perusteena on vaikkapa katon notkahtaminen.

Huopakatto voi notkahtaa tai painua esimerkiksi lumitaakan alla tai, jos puu kaatuu katon päälle. Karhean pintansa ja usein melko loivan kattomuodon vuoksi huopa- ja bitumikatot ovat verrattain alttiita etenkin lumen aiheuttamille vaurioille.

Jos kattosi taipui kuopalle, älä kuitenkaan mene paniikkiin. Tilanne voi näyttää ensi silmäyksellä hurjalta, mutta taitava remonttitiimimme ottaa tässäkin tapauksensa pallon haltuunsa tottunein ottein – meiltä myös notkolle painuneen huopakaton remontointi sujuu rutiinilla.

Vaikka kattosi olisi kuinka pahassa jamassa, käänny siis huoletta kattoremonttipalvelumme puoleen! Meiltä saat käyttöösi asiansa osaavat huopakatemestarit osoitteeseen kuin osoitteeseen Keravalla tai lähiseudulla. Tarvittaessa lähetämme asiantuntijamme ripeästi avuksesi jopa saarikohteisiin.