KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Sastamala – säännöllinen puhdistus taistelee tehokkaasti pinttymiä vastaan!

Sastamalassa näkee paljon kohteita, joissa vesikourujen puhdistusta ei ole tehty aikoihin. Tämän huomaa joskus jo kaukaa, sillä sadevesijärjestelmän ilme on sanalla sanoen rähjäinen; kourujen ulkopinnat ovat sameat ja niitä koristavat epämääräiset likaraidat.

Etenkin vaaleat sadevesijärjestelmät menettävät raikkaan ilmeensä hyvinkin nopeasti, jos vesikourujen puhdistus unohtuu. Kevytkin putsaus aika ajoin taistelee tehokkaasti pinttymiä vastaan.

Huomaa, että rännien puhdistuksen tehtävä ei silti ole pelkästään esteettinen – itse asiassa kaukana siitä. Toimenpiteellä pyritään ylläpitämään sadevesijärjestelmän terveyttä ja suorituskykyä ja samalla varmistamaan, että räystäs, julkisivu ja talon perustukset ovat suojassa katolta virtaavien vesien aiheuttamalta kosteusrasitteelta.

Yhtä kaikki, Sastamalassa vesikourujen puhdistustöitä ei kannata laiminlyödä. Toimenpide on paras suorittaa joka kevät ja syksy heti sadevesijärjestelmän asennusvuodesta alkaen.

Mikäli et kuitenkaan halua käyttää kourujen kuuraukseen omaa aikaasi tai tämä on esimerkiksi kohteesi korkeudesta johtuen vaarallista, tilaa vesikourujen puhdistus kattopalvelumme kautta. Meiltä saat pätevyytensä todistaneet ammattilaiset vesikourujen puhdistukseen kaikkiin kohteisiin omakotitaloista kerrostaloihin kilpailukykyiseen, kotitalousvähennyskelpoiseen hintaan.

Ulkoistamalla vesikourujen puhdistusyöt meille, saa sadevesijärjestelmäsi varmasti ammattitaitoista kohtelua. Tiimimme tunnetaan hyvästä maineestaan aina Huittisissa, Ikaalisissa, Kankaanpäässä, Nokialla ja Porissa asti. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen remontti– sekä korjaustaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Sastamalalainen: tiesitkö, että sopiva pinnoite voi helpottaa rännien puhdistusta huomattavasti?

Rännien puhdistusta on hyvä miettiä jo uutta sadevesijärjestelmää valitessa. Aikojen saatossa moni sastamalalainen on tehnyt isoja virheliikkeitä uutta sadevesijärjestelmää valitessaan, ja rännien puhdistus on tuottanut tuskaa heti sadevesijärjestelmän elinkaaren ensi metreiltä.

Ensinnäkin kannattaa kiinnittää huomiota kourujen pinnoitteeseen. Tätä nykyä moni sadevesijärjestelmä on suojattu likaa ja pinttymiä hylkivällä pinnoitteella, mikä helpottaa rännien puhdistusta ja puhtaanapitoa huomattavasti.

Ominaisuus ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Lisäksi pinnoitteissa on jonkin verran sadevesijärjestelmä- ja valmistajakohtaisia eroja.

Pistä merkille myös pinnoitteen tai maalipinnan väri. Aivan puhtaanvalkoinen sadevesijärjestelmä on kaikkein hankalin pitää puhtaana, mutta jo hentoinen sävy auttaa häivyttämään likatahroja huomattavasti.

Pinttymiä häivyttävän ja likaa hylkivän pinnoitteen ohella kannattaa satsata kourujen ulkopuolisiin kiinnikkeisiin. Kourujen pyöreä muotokin helpottaa puhtaanapitoa jossain määrin.

Markkinoilla on olemassa myös ”raidattomia rännejä”. Raidaton ränni on muotoiltu siten, ettei kourujen ulkopinnoille pääse muodostumaan likaraitoja niin herkästi.

Jos kaipaat lisää vinkkejä uuden sadevesijärjestelmän valintaan, ota yhteyttä kattopalveluumme. Kun sopiva sadevesijärjestelmä on löytynyt, järjestyy myös sen hankinta ja asennus kauttamme Sastamalassa muitta mutkitta – olemmehan sentään täyden palvelun liike!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ehkäisee likaraitojen muodostumista kourujen ulkopinnoille

Vesikourujen ulkopinnoille kertyvät likaraidat ovat usein merkki siitä, että vesi ei kulje sadevesijärjestelmässä kunnolla. Mikäli vesikourujen puhdistus ei riitä palauttamaan sadevesijärjestelmän suorituskykyä, tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus lienee tarpeen.

Viimeistään tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus päästää sade- ja sulamisvedet kulkemaan vapaasti katolta vesikouruihin, vesikouruista syöksyputkiin ja syöksyputkista edelleen sadevesikaivoon tai -tynnyriin. Näin ollen vesi ei pulppua yli kourujen äyräiden ja aiheuta kourujen ulkopinnoille ikävää seepraraidoitusta.

Samalla tietenkin myös räystään alla olevat rakenteet voivat huokaista helpotuksesta, kun katolta juoksevat vedet eivät enää valu niiden niskaan. Näin ollen esimerkiksi räystään laudoitukset ja julkisivukin pysyvät terveempänä ja siistimmän näköisenä.

Huomaa, että meillä saat rännien puhdistukseen Sastamalassa kaupan päälle ammattiarvion sadevesijärjestelmäsi yleiskunnosta. Jos hoksaamme esimerkiksi tukoksen syöksyputken uumenissa, tuomme ongelman hetimiten tietoosi. Samaan hengenvetoon voimme tehdä huipputarjouksen tukoksen avaamisesta (ellei tukkeutuneiden syöksytorvien avauksesta ole sovittu jo etukäteen). Tilaamalla rännien puhdistustyöt Sastamalassa kattopalvelumme kautta, pysyykin sadevesijärjestelmä helposti kaikin puolin iskussaan!