KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Somero

Huopakattoremontti Somero – Helpoin tapa uusia bitumikatto on ottaa yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun! Teemme kaikki huopakattoremontit Somerolla avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä ja pyytää hyvä tarjous tasakaton, aumakaton tai vaikka satulakaton uusimisesta.

Laskemme bitumikattoremontin hinnan esimerkiksi katon koon, katon läpivientien määrän ja kattorakenteiden kunnon perusteella. Mitä vähemmän alusrakennetöitä, sitä vähemmän huopakattoremontti Somerolla voi maksaa, joten katon vaihtoa ei kannata jättää viime tippaan. Vaikka katon alla olisi kattovuodoista johtuvia kosteusvaurioita, teemme huopakattoremonttisi Somerolla kohtuullisella ja kotitalousvähennyskelpoisella hinnalla. Yhteistyökumppanimme voi myöntää kattoremontille rahoituksen.

Olemme varautuneet toimimaan mitä erilaisimmissa kohteissa, joten voimme toteuttaa mökkien tai vaikkapa ulkorakennusten huopakattoremontit myös saarikohteissa. Aluettamme on koko Varsinais-Suomi ympäristöineen, joten bitumikattoremontti onnistuu myös Someron naapurikunnissa, joita ovat esimerkiksi Jokioinen, Koski Tl, Lohja, Loimaa ja Tammela. Suomen entisistä kunnista Someron naapureita ovat olleet Loimaan kunta, Mellilä, Kuusjoki, Kiikala, Somerniemi (mikä on liitetty Someroon), Nummi, Pusula ja Nummi-Pusula.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Somerolla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Someron alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Somero – Kattotiimimme ottaa huomioon kaikki asianhaarat

Palahuopakattoremontti Somero – Tähän kattoremonttipalveluun voi luottaa joka käänteessä! Kun suunnittelemme tai toteutamme huopakattoremonttiasi, osaamme ottaa huomioon kaikki asianhaarat.

Erinomainen lopputulos on suorastaan itsestäänselvyys, kun urakka on huolellisten ja osaavien ammattilaistemme vastuulla. Kaikki huopakattoremonttiasi toteuttamassa olevat ammattilaiset tietävät, mitä heidän tulee tehdä, sillä kaikki alkaa siitä, että suunnittelemme palahuopakattoremonttisi Somerolla. Mitä parempi suunnitelma, sitä sujuvampi laattakattoremontti! Hyvin tehtyä suunnitelmaa on ilo noudattaa.

Emme ala suunnitella palahuopakattoremonttiasi Somerolla ennen kuin olemme nähneet kohteen omin silmin. Meidän on tiedettävä esimerkiksi se, missä kunnossa raakaponttilaudoitus on. Meitä kiinnostaa myös eristeiden, kattotuolien, piipun, otsalautojen sekä esimerkiksi sadevesijärjestelmän kunto. Lisäksi haluamme kuulla kaikki sinun toiveesi ja tarpeesi. Kerro meille esimerkiksi se, mikä olisi paras väri uudelle laattakatolle.

Kun tilaat palahuopakattoremontin Somerolle meiltä, voit luottaa siihen, ettei mikään huonokuntoinen kohta jää korjaamatta/uusimatta. Kattotiimimme osaa kunnostaa niin raakaponttilaudoituksen, kattotuolit kuin sadevesijärjestelmänkin, emmekä unohda noudattaa sinun toiveitasi. Uusi laattakattosi on siis juuri sellainen kuin halusit!

Huopakaton uusiminen Somero – Yksityiskohdilla on väliä kattoa uusiessa

Huopakaton uusiminen Somero – Huopakattoasi uusivat ammattilaisemme osaavat kiinnittää huomiota myös yksityiskohtiin! Yksityiskohdilla on väliä, sillä jos jokin huopakattoremontin yksityiskohta jää vähemmälle huomiolle, lopputulos ei ehkä onnistu odotetusti.

Huopakattoremontti voisi epäonnistua esimerkiksi sen takia, jos unohtaisimme kunnostaa umpiponttilaudoituksen (tai asentaa pohjahuovan). Jos käyttäisimme vääränlaisia kiinnikkeitä, lopputulos voisi näyttää hyvältä, mutta se ei välttämättä olisi kovin pitkäikäinen. Vääränlaiset kiinnikkeet voisivat nimittäin pumppautua pois paikoiltaan. Tämä voisi saada katon vuotamaan, ja kattovuoto voisi aikaistaa seuraavaa huopakattoremonttia.

Tilaa huopakaton uusiminen Somerolle meiltä, niin mikään ei mene pieleen. Me tiedämme, mitä kaikkea huopakaton uusimiseen Somerolla on yhdistettävä, sillä tarkastamme kohteen ennen kattoremontin aloittamista. Lisäksi kaikki ammattilaisemme ovat niin huolellisia, ettei mitään unohdu. Me osaamme myös valita oikein kaikki kiinnikkeet, asennussarjat ja muut tykötarpeet, joita tarvitaan silloin, kun työn alla on huopakaton uusiminen Somerolla.

Tarvittaessa yhdistämme urakkaan piipun kunnostuksen, tuuletusventtiilien asentamisen tai vaikkapa yläpohjan lisälämmöneristyksen, sillä haluamme laittaa kaiken kerralla kuntoon.

Palahuopakaton uusiminen Somero – Uuden laattakaton läpiviennit eivät ole riskirakenteita

Palahuopakaton uusiminen Somero – Uusimme laattakattosi verrattomalla tietotaidolla! Mikäli siis haluat omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontin onnistuvan kerralla, tilaa palahuopakaton uusiminen Somerolle meiltä.

Asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme toteuttavat huopakattoremonttisi siten kuin alan parhailta ammattilaisilta sopii odottaakin. Kun palahuopakaton uusiminen Somerolla on ohi, teemme lopputarkastuksen ja -siivouksen. Sinun ei siis tarvitse alkaa siivota, sahata, purkaa tai pellittää mitään, koska me teemme kaiken puolestasi.

Palahuopakaton uusiminen Somerolla voi sisältää myös kattoläpivientien asennuksen. Meidän asentamamme läpiviennit eivät ole riskirakenteita, eli vaurioherkkiä rakennetyyppejä. Asennamme kattoikkunat, kattoluukut, kattovalokuvut, viemärintuuletusputket, ilmanvaihtohormit ja muut läpiviennit juuri oikealla tavalla, eli lopputuloksesta tulee tiivis ja kestävä.

Kattoläpivientien ohella voimme asentaa uudelle laattakatollesi myös sadevesijärjestelmän (eli vesikourut ja alastuloputket) sekä erilaisia kattoturvatuotteita. Kattoturvatuotteita ovat esimerkiksi kattosillat, lapetikkaat, palotikkaat ja lumiesteet, joita voidaan tarvita myös palahuopakatolla, vaikka sen pinta onkin karhea, eivätkä lumet siksi putoa alas yhtä helposti kuin peltikatolta.

Huopakattosaneeraus Somero – Et jää huopakattoa koskevien huolien kanssa yksin

Huopakattosaneeraus Somero – Huopakaton saneeraus etenee esimerkillisen hyvin, kun tilaat urakan meiltä! Uusimme kesämökkien, leikkimökkien, saunarakennusten, omakotitalojen, autotallien ja esimerkiksi grillikatosten huopakatot pitkällä kokemuksella. Voit olla tyytyväinen myös siihen, mitä satulakaton, pulpettikaton, tasakaton tai vaikkapa mansardikaton uusiminen maksaa, sillä teemme huopakattoremonttimme varsin kilpailukykyisin hinnoin.

Mitä tapahtuu huopakattoremontin jälkeen? Jätämmekö kattosi kuin nallin kalliolle? Ei, emme hylkää sinua tai kattoasi sitten, kun huopakattosaneeraus Somerolla on ohi. Et jää yksin huopakattoa mahdollisesti koskevien huoliesi kanssa. Voit ottaa yhteyttä koska tahansa ja tilata vaikkapa kattoreikien paikkauksen, sillä palveluvalikoimamme kattaa kaikki kattokorjaukset ja -huollot.

Ehkä tarvitset lumenpudotusta tai sammaleiden poistoa? Tilaa kattotyö meiltä! Kattohuolloilla voidaan lykätä seuraavaa huopakattosaneerausta Somerolla, sillä huollettu katto kestää paremmin erilaisia rasituksia.

Kenties haluat lisätä bitumikaton läpivientien määrää? Uusia kattoläpivientejä voidaan asentaa koska tahansa, eli sinun ei tarvitse jäädä odottelemaan seuraavaa huopakattosaneerausta Somerolla. Ota yhteyttä, niin me tulemme asentamaan huopakatollesi vaikkapa uuden kattoikkunan.