KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Somero – tilaa meiltä, niin pääset hyödyntämään kotitalousvähennyksen täysin siemauksin!

Somerolla on paljon komeaa omakotitaloasutusta, ja talonomistajat pitävät asumuksistaan pääsääntöisesti hyvää huolta esimerkiksi vesikourujen puhdistuksen merkeissä. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, olethan jo tutustunut kotitalousvähennykseen?

Kotitalousvähennys on yksityishenkilöitä varten tarkoitettu verovähennys. Sitä voi hakea ja saada muun muassa vesikourujen puhdistuksesta.

Kotitalousvähennyksessä on kuitenkin sellainen ”mutta”, että työ täytyy tilata ammattilaiselta (ennakkoperintärekisteriin liittyneeltä yritykseltä). Vähennyksen ideana on tukea kotimaista yrittäjyyttä, joten esimerkiksi itse tehtyä työtä ei voi vähentää verotuksessa.

Sen lisäksi, että alan ammattilainen osaa tehdä vesikourujen puhdistustyöt kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, kannattaakin toimenpide ulkoistaa ammattilaiselle myös kotitalousvähennyksen vuoksi. Tilaamalla vesikourujen puhdistustyöt esimerkiksi kattopalvelumme kautta, pääset hyödyntämään kotitalousvähennyksen täysin siemauksin!

Pyydä tarjous, niin vähennykseen oikeuttavan työn hinta selviää tarkemmin tuota pikaa. Vastaamme hintatiedusteluihin ympäri vuoden.

Huomaa, että kotitalousvähennys ei ole pelkästään somerolaisia varten. Myös Jokioisissa, Koski TI:ssä, Lohjalla, Loimaalla, Salossa, Tammelassa ja Ypäjällä pääset siis hyödyntämään kotitalousvähennyksen yhtä lailla. Palveluverkostomme kattaa koko Someron sekä Someron ympäryskunnat!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen remonttitaidoistaan, sekä huopakaton korjauskokemuksestaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Somerolainen: tiesitkö, että rännien puhdistuksen ohella moni muukin meiltä tilattu kattotyö kelpaa kotitalousvähennykseen?

Kattopalvelumme kautta voit tilata Someron seudulla niin rännien puhdistustyöt kuin muutkin kattosi kaipaamat huollot, korjaukset ja jopa kattoremontit. Meillä on kattava osaaminen kaikenlaisista pelti-, tiili- ja huopakatoista kattotuotteineen!

Somerolaisen omakotitaloasujan on hyvä tiedostaa, että kaikki meiltä tilattu työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Loppu peleissä kotitalousvähennyksestä voikin poikia varsin tuntuvaa taloudellista huojennusta kiinteistön kunnossapidosta aiheutuviin kustannuksiin, kun keskität kaikki kattotyöt meille.

Suosittelemme rännien puhdistusta yhdistettäväksi esimerkiksi katon puhdistukseen. Yhdessä rännien ja katon puhdistus auttavat kattoa ja sadevesijärjestelmää pitämään pintansa tehokkaasti Somerolla vallitsevia sää- ja ympäristörasitteita vastaan. Askareet on myös suotavaa tehdä suunnilleen samalla syklillä; joka kevät ja syksy.

Samalla kattoturvatuotteetkin on hyvä huollattaa. Kattoturvatuotteiden kunnossapito on määritelty lakisääteisesti kiinteistön omistajan velvollisuudeksi, sillä esimerkiksi huonokuntoiset lumiesteet ja kattosillat ovat suureksi vaaraksi sekä katolla kävijöille että sivullisille. Siksi kattoturvatuotteitakaan ei sovi jättää oman onnensa nojaan pitkiksi ajoiksi kerrallaan.

Mitä siis saisi olla? Kerro meille sadevesijärjestelmäsi ja kattosi tarpeista ottamalla yhteyttä joko sähköisesti tai soittamalla! Kaupanpäälliseksi saat ammattilaisen arvion kattosi yleiskunnosta sadevesijärjestelmineen, mikä voi antaa kullanarvoisa tietoa muistakin ajankohtaisista kattotöistä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus, vuotavien rännien korjaus ja muut sadevesijärjestelmän kunnostustyöt – saako näistä kotitalousvähennystä?

Edellä mainittujen kattotöiden ohella myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus, vuotavien rännien korjaus tai muut sadevesijärjestelmän kunnostustyöt voivat olla jossain vaiheessa tarpeen. Kunnostamalla saatamme saada vanhankin sadevesijärjestelmän elinkaarta vielä jatkettua pitkän pätkän, kun pelkkä rännien puhdistus ei enää riitä ylläpitämään sen kuntoa ja toimintakykyä.

Mutta miten on kotitalousvähennyksen laita näiden toimenpiteiden suhteen? Saako somerolainen sadevesijärjestelmän kunnostus- tai korjaustöistä kotitalousvähennystä?

Kuten sanottu, kaikki tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen. Loppujen lopuksi on kuitenkin kiinni verottajasta, mistä töistä ja toimenpiteistä somerolainen voi kotitalousvähennystä saada.

Yleisesti vähennykseen oikeuttavat monet kodin (ja kesämökin) kunnossapitoon, kunnostukseen ja perusparannukseen liittyvät työt. Myös tietyistä sadevesijärjestelmän kunnostus- ja korjaustöistä voi saada kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennyskelpoisia töitä on kuitenkin valtava määrä ja lisäksi ne saattavat muuttua vuosittain. Siksi emme ole nähneet järkeväksi listata kaikkia vähennykseen oikeuttavia toimenpiteitä tässä.

Jos mielessäsi on jokin tietty toimenpide, kannattaakin tarkistaa sen kotitalousvähennyskelpoisuus joko ottamalla yhteyttä suoraan verottajaan tai kysymällä asiasta kattopalvelumme asiantuntijoilta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi niin vesikourujen puhdistusta, tukkeutuneiden syöksyputkien avausta (ja muita sadevesijärjestelmän kunnostustöitä) kuin kotitalousvähennystäkin koskien!