KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Somero

Katon korjaus Somero, palveluksessasi tehokas ja luotettava kattotiimimme, joka hoitaa epäkohdat kuntoon. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan kulumat kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa toteutetut kunnostukset lunastavat lisää käyttöaikaa katolle, kun vältetään vakavammat kosteusvauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kattoa verottavat vuosien saatossa monenlaiset ympäristön rasitukset, kuten kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja pikkuhiljaa huopa haurastuu, tiili halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli siihen osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Somerolla, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsiimme voit jättää huolettomin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Varsinais-Suomi; Loimaa, Pöytyä, Koski Tl, Marttila, Paimio, Salo ja Somerniemi. Hanki siis katollesi parasta palvelua helposti ja kätevästi kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Somerolla!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Somerolla. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Someron alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Somero – kunnostamme kattosi laatutuottein sekä tyylikkäin, luotettavin tuloksin

Huopakaton korjaus Somero, käsittelemme taidolla ja kokemuksella kuntoon niin pienet kuin suuretkin vauriot. Huopakatto, eli bitumikatto voi kärsiä muun muassa myrskyn tekemistä tuhoista. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotekerros hiipuu ajan saatossa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Katteeseen voi muodostua kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Somerolla, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteen mukaan, jotta lopputulos on siisti ja pitkäikäinen sekä kattosi kannalta optimaalinen. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki katepinnan tasoitusta varten. Toteutamme Somerolla tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Somero, kauttamme saat sujuvan ja siistin korjauspalvelun

Peltikaton korjaus Somero – taitavan sekä tyylikkään korjauspalvelun saat helposti ja kätevästi kauttamme. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai alkujaan virheellisesti asennettu. Tai sitten katon ovat päässeet yllättämään äkilliset myrskyvauriot, jotka voivat tarkoittaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Somerolla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja työnjälki on luonteeltaan kestävä. Saat meiltä myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Somerolla. Lisäksi kattopeltisepiltämme hoituvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Somero – paikkaukset parantavat kattosi tiiveyttä ja kohentavat rakenteiden turvaa

Tiilikaton korjaus Somero, hoidamme paikkaukset ammattiottein ja täydellä tuotetuntemuksella. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Somerolla täytyy toteuttaa ajoissa, niin ettei katto pääse tarpeettomasti vaipumaan vaihtokuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Somerolla viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta rapautunut kate saadaan takaisin turvaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Somero, tiivistykset hoituvat meiltä tyylipuhtaasti

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Somero – paikkaus tuo yläpohjalle paremman turvan, kun jätät työt kokeneiden osaajiemme käsiin. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tavallisesti sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin haasteisiin, joten kunnostukset on paras suorittaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat laatuvarmat paikkaukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Somerolla.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos ilmanvaihdon tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Somerolla läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Somero – korjaus pitää yllä katon hyvinvointia ja toimii rakenteiden turvana

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Somero – korjaus pitää tiiveydestä ja toimivuudesta huolta, kun laitat asialle ansioituneen ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Somerolla, pelasta katto vakavammilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme repsottavat pellitykset sekä vuotavat tai vioittuneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Somerolla – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!