KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ylöjärvi

Huopakattoremontti Ylöjärvi – Jätä huopakaton vaihto osaaviin käsiimme! Uusimme pulpettikatot, harjakatot, mansardikatot ja tasakatot siten kuin alan ammattilaisilta sopii odottaakin. Mikään huonokuntoinen kohta ei jää korjaamatta tai uusimatta, eikä lopputuloksesta löydy mitään moitittavaa. Lopputulos viimeistellään asentamalla kaikki rakennuksen toimivuuden ja käyttöturvallisuuden kannalta tarpeelliset kattovarusteet, kuten ilmanvaihtokattoputket, lumiesteet ja lapetikkaat.

Toteutamme kaikki huopakattoremontit Ylöjärvellä avaimet käteen -periaatteella, joten sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous kesämökin, piharakennuksen (kuten autotallin tai saunarakennuksen) tai omakotitalon bitumikattoremontista. Hinnoittelemme työt maltillisesti. Lisäksi ne ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kerrottakoon myös se, että voit hakea yhteistyökumppaniltamme rahoitusta huopakattoremontillesi Ylöjärvellä.

Palvelualueemme kattaa kaikki kattotyöt Ylöjärvellä. Kattopalvelumme toimii myös Ylöjärven naapurikunnissa, joita ovat esimerkiksi Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kihniö, Nokia, Parkano, Viljakkala ja Kuru. Koko Pirkanmaa on aluetta, jolla tarjoamme myös saarikohteissa onnistuvia huopakattoremontteja. Joko aloitetaan vanhan katon purkaminen ja uuden huopakaton asentaminen?

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Ylöjärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Ylöjärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ylöjärvi – Tiivis palahuopakatto on paras!

Palahuopakattoremontti Ylöjärvi – Uusimamme laattakatto on taatusti tiivis! Tiivis palahuopakatto onkin se parhain palahuopakatto. Jos kattosi on jo alkanut vuotaa (huomaat sen katon alla olevista valumajäljistä tai esimerkiksi sisäkattoon ilmestyvästä tummentumasta), ota yhteyttä. Otamme selvää siitä, kumpi on parempi vaihtoehto: kattokorjaus vaiko palahuopakattoremontti Ylöjärvellä. Huopakattoremontin eduksi on laskettava se, että se laittaa katon asiat kerralla kuntoon. Huopakattoremontin jälkeen ei tarvitse pelätä kattovuotoja, sillä uusimamme katto pitää vettä säällä kuin säällä.

Emme kuitenkaan tarjoa palahuopakattoremonttia Ylöjärvellä, jos katon voi laittaa kuntoon muulla tavalla.

Kattovuodot kannattaa ehkäistä, sillä vuotovesi voi lahottaa katon puurakenteet ja pilata yläpohjan eristeet. Sisäilmaongelmiakin voi esiintyä. Lisäksi kosteusvauriot kasvattavat sekä kattokorjauksen että laattakattoremontin kustannuksia. Vältyt kattovuodoilta parhaiten seuraamalla kattosi kuntoa. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta osaat tilata kaikki kattotyöt ajoissa – palahuopakattoremonttia Ylöjärvellä unohtamatta. Huomaathan, että voit ulkoistaa meille myös kattotarkastukset.

Huopakaton uusiminen Ylöjärvi – Uusi katto voi saada vaikka pukemaan ostohousut jalkaan

Huopakaton uusiminen Ylöjärvi – Uusi huopakate saa aikaan hyvän säväyksen! Mikäli omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakatto kaipaa uusimista, tilaa huopakattoremontti tästä osoitteesta. Me toteutamme loivan tai jyrkän huopakaton uusimisen Ylöjärvellä kehumisen arvoisella hinta-laatusuhteella.

Huopakattoremontille on monta syytä. Yksi yleisimmistä syistä tilata huopakaton uusiminen Ylöjärvelle tai minne tahansa muuallekin on se, että katto on jo vanha ja epätiivis. Katon vaihto tekee katosta jälleen tiiviin ja kestävän. Sano heipat jatkuville kattokorjauksille ja unettomille sadeöille.

Bitumikaton uusiminen vaikuttaa positiivisesti myös rakennuksen ulkonäköön. Vanha katto voi olla sammaleinen, kupruileva ja repsottavasaumainen. Ei hyvä. Uusi huopakatto näyttää paljon paremmalta.

Se voi näyttää niin hyvältä, että se nopeuttaa kiinteistön myyntiä. Uusi ja siksi varmasti tiivis katto voi myös nostaa kiinteistön arvoa. Jos siis olet laittamassa omakotitaloasi tai mökkiäsi myyntiin, kannattaa vähintäänkin harkita huopakaton uusimista Ylöjärvellä – voihan olla, että uusi ja upea katto saa jonkun pukemaan ostohousut jalkaan!

Palahuopakaton uusiminen Ylöjärvi – Mitä kaikkia kattoläpivientejä uudelta laattakatolta löytyy?

Palahuopakaton uusiminen Ylöjärvi – Me emme seiso kattounelmiesi edessä, vaan laitamme ne toteen! Ota yhteyttä ja pyydä mainio tarjous esimerkiksi satulakaton uusimisesta. Saatat yllättyä siitä, kuinka kukkaroystävällisellä hinnalla palahuopakaton uusiminen Ylöjärvellä onnistuu. Meidän mielestämme kaikilla on oikeus tiiviiseen ja oman maun mukaiseen kattoon, joten emme veloita huopakattoremonteista hunajaa!

Jo se, että katto pitää vettä, voi olla unelmiesi täyttymys. Meidän kanssamme voit kuitenkin haaveilla isommin. Me voimme yhdistää huopakattoremonttiin vaikkapa uusien kattoläpivientien asentamisen. Mitä kaikkia kattoläpivientejä löytyy unelmiesi katolta? Kattoikkunoita, kattoluukkuja…? Kohta ne löytyvät sinunkin katoltasi! Voimme asentaa uudelle bitumipaanukatolle myös aurinkopaneeleita, hiiriesteitä, ilmanvaihtoputkia, viemärintuuletusputkia, TV-antenneja tai vaikkapa tuuliviirin.

Kerro meille myös muista toiveistasi, niin otamme ne huomioon toteuttaessamme palahuopakattosi uusimista Ylöjärvellä. Esimerkiksi värivaihtoehtoja on runsaasti, joten pystymme toteuttamaan villitkin haaveet. Keskustellaan yhdessä myös siitä, koska voisimme aloittaa palahuopakaton uusimisen Ylöjärvellä. Sehän voidaan ajoittaa niin kevääseen, kesään kuin syksyynkin.

Huopakaton asennus Ylöjärvi – Asentajillamme on homma hanskassa!

Huopakaton asennus Ylöjärvi – Kattoasentajillamme on homma hanskassa, eikä se hanska ole hukassa! Luota meihin, olipa kyse sitten uudisrakennuksen huopakaton asennuksesta Ylöjärvellä tai ulkorakennuksen huopakattoremontista. Ulkorakennuksien (kuten pihavarastojen, rantasaunojen, tallien, navettojen, autokatosten ja kesäkeittiöiden) huopakattoremonttien ohella toteutamme myös vapaa-ajan rakennusten ja asuinrakennusten bitumikattoremontit.

Uuden huopakaton asennus Ylöjärvellä suunnitellaan hyvin, sillä suunnitelmallisuus takaa urakan onnistumisen. Huomioimme jo suunnitteluvaiheessa sen, millaisia pohjatöitä urakkaan liittyy, ja millaisia kattovarusteita uudelle katolle asennetaan. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai mitä?

Ei ole sellaista kattotyötä, mitä emme osaisi tehdä, joten voit tilata huopakaton asennuksen Ylöjärvelle huolettomin mielin. Voit luottaa siihen, ettei mitään jää puolitiehen tai kokonaan tekemättä. Urakkaan voi kuulua vaikkapa piipun kunnostaminen kermikaton yläpuoliselta osuudelta, notkolle painuneen katon oikaiseminen, kastuneiden sisäkattomateriaalien uusiminen, eristetilan tuuletuksen tehostaminen uusilla tuuletusventtiileillä tai kattotuolivaurioiden korjaaminen. Urakan hintaakaan ei tarvitse stressata. Laadimme vertailukelpoisen tarjouksen avaimet käteen -periaatteella toteutettavasta kattourakasta ennen työskentelytelineiden pystyttämistä. Ota yhteyttä vaikka saman tien!

Huopakattosaneeraus Ylöjärvi – Vesikatto ja yläpohjarakenteet ovat kodin tärkeitä rakenteita

Huopakattosaneeraus Ylöjärvi – Jätä huopakaton saneeraus osaaviin käsiimme! Kun tilaat omakotitalon, piharakennuksen tai mökin huopakattoremontin tästä osoitteesta, et maksa turhasta. Toteutamme huopakattosaneerauksesi Ylöjärvellä niin, että siitä on sinulle paras mahdollinen hyöty. Saat nimittäin luotettavan tiiviin katon, mikä suojaa rakennustasi vuodesta toiseen. Asentamamme katto kestää kovatkin tuulenpuuskat, ja sen varusteet on valittu huolella. Huopakattoremontin yhteydessä asennettaviin kattovarusteisiin vaikuttaa esimerkiksi ympäristöministeriön asetus rakennuksen käyttöturvallisuudesta.

Kun toteutamme huopakattosaneerauksia Ylöjärvellä, kiinnitämme huomiota myös yläpohjarakenteisiin. Kattotuolivauriot ja aluslaudoitusvauriot (mitkä voivat johtua vaikkapa katolle kaatuneesta puusta) pitää korjata. Aluslaudoitukseen ei saa jäädä aukkoja tai kastuneita kohtia. Myös huonokuntoiset otsalaudat pitää uusia.

Huomioimme myös yläpohjan tuuletuksen. Sitä voidaan tehostaa esimerkiksi tuuletusventtiileillä. Eristeiden vaihtaminen kuuluu huopakattosaneeraukseen Ylöjärvellä vain siinä tapauksessa, että sille on jokin erityinen syy (kuten kosteus). Jos eristeitä on liian vähän, voimme parantaa rakennuksen energiatehokkuutta lisäämällä eristeiden määrää.

Me tiedämme sen, kuinka tärkeitä rakenteita vesikatto ja yläpohjarakenteet ovat. Luota ammattitaitoomme!