KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Ylöjärvi

Katon korjaus Ylöjärvi – kunnostamme kattosi laatutuottein sekä tyylikkäin, luotettavin tuloksin. Korjaustarpeen laajuus sekä luonne vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon voimakas uv-säteily. Pikkuhiljaa tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin ehkäisee isommat remontit. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden.

Suoritamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme taidolla kohteen kuin kohteen, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan suojapressuista henkilönostimiin. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Ylöjärven ohessa muukin Pirkanmaa, kuten Hämeenkyrö, Kihniö, Parkano, Nokia, Ruovesi, Viljakkala ja Kuru. Tuloksena on tyylikäs ja hyvinvoiva katto, joka varjelee rakenteiden terveyttä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Ylöjärvellä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Ylöjärvellä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Ylöjärven alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Ylöjärvi, paikkaus auttaa vaalimaan rakenteiden terveyttä

Huopakaton korjaus Ylöjärvi – tyylipuhdas palvelumme toteuttaa huolella niin pienet kuin suuretkin paikkaukset. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa vaikkapa myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiipuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat kattoa, riski halkeilulle kasvaa. Huovasta voi löytyä kupruja, kulumia, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia syövät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät tarkasti vaurioiden mukaan. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Hoidamme Ylöjärvellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Ylöjärvi, luotettavalla palvelulla kohteeseen kuin kohteeseen

Peltikaton korjaus Ylöjärvi – vahva osaamisemme varmistaa katollesi tehokkaat ja turvalliset paikkaukset. Kunnostamme esimerkiksi korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton vaaroihin lukeutuvat sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet käsiksi äkilliset myrskyvahingot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ylöjärvellä aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Lisäksi kattopeltisepiltämme hoituvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Ylöjärvellä, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi – katollesi pitkä ja turvallinen tulevaisuus osaavien ammattilaistemme kautta

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi, vahvistamme kattosi vesitiiveyttä ja parannamme rakenteiden turvaa. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Muun muassa sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa syvälle tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös aluskatteen ja yläpohjan tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvellä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että kulunut kate saadaan jälleen suojattua sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi, paikkaus palvelee kattosi etua ja hyvinvointia

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi – kunnostukset hoituvat osaajiemme toimesta tietotaidon ja kokemuksen turvin. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, johtuu se yleensä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on näyttänyt katolle voimaansa ja rikkonut samalla aluskatteen. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat laadukkaat paikkaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylöjärvellä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, huolehtien aina kaikki limitykset ja tiivistykset yksityiskohtia myöten kuntoon. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvellä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – korjaus hoituu toimestamme tyylipuhtaasti

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – korjaus auttaa välttämään vakavammat vauriot, kun laitat asialle kokeneet ammattilaisemme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin sisältyy huomattava vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvellä, meiltä saat paikalle pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja loppuunsa kuluneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä löydät parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvellä, ja toteutamme tyylillä muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Kunnostukset parantavat rakenteiden turvaa ja edistävät koko talon hyvinvointia – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!