KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Ylöjärvi – kuin hampaiden pesua sadevesijärjestelmällesi

Vesikourujen puhdistus on Ylöjärven maisemissa äärettömän tärkeää. Se on sadevesijärjestelmälle kuin hampaiden pesua!

Aivan samaan tapaan kuin hampaat, sadevesijärjestelmäkin vaatii säännöllistä puhdistusta – useammin kuin joka toinen vuosi. Päivittäin ei kouruja toki tarvitse kuurata, mutta kahdesti vuoteen tämä askare on syytä ottaa agendalle.

Lisäksi toimenpide on olennaista suorittaa huolellisesti, oikeilla välineillä ja tuotteilla. Eihän purukalustosikaan tyydy suurpiirteiseen sutimiseen millä tahansa juuriharjalla ja pesuaineilla.

Edellä kuvattuja ohjeita noudattamalla sadevesijärjestelmäsi pysyy lujassa kunnossa vuodenajasta ja vuodesta toiseen. Se toimii tehokkaasti ja välttää isommat korjausoperaatiot – ja pankkitilisi niiden aiheuttamat rokotteet.

Pidä kuitenkin mielessä, että useimmiten tavan ylöjärveläinen ei pysty tarjoamaan sadevesijärjestelmälleen itse kaikkea sen kaipaamaa huomiota. Tietotaidon puute johtaa joskus jopa siihen, että rännien puhdistus itse on sadevesijärjestelmälle enemmän haitaksi kuin hyödyksi.

Siksi kannattaakin delegoida vesikourujen puhdistustyöt kattopalvelumme kouruguruille. Meiltä saat rännien puhdistustyöt kaikkiin ylöjärveläisiin kohteisiin omakotitaloista rivi- ja kerrostaloihin, julkisiin rakennuksiin ja liiketiloihin! Tarvittaessa karautamme avuksesi myös Ylöjärven ympäryskuntiin, kuten Hämeenkyröön, Ikaalisiin, Kihniölle, Parkanoon tai Ruovedelle.

Muistathan, että yksityishenkilönä voit hakea työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä. Kaikki tekemämme työ on yksiselitteisesti kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus- sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Rännien puhdistus Ylöjärvellä ehkäisee esimerkiksi sadevesijärjestelmän reikiintymistä

Kuten sanottu, säännöllinen ja ammattitaitoinen rännien puhdistus pitää ylöjärveläisen sadevesijärjestelmän iskussaan mahdollisimman pitkään. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Käytännössä vesikourujen puhdistus varjelee sadevesijärjestelmääsi esimerkiksi reikiintymiseltä. Sadevesijärjestelmään voi tulla reikiä siinä missä hampaisiinkin, jos putsaus pääsee toistuvasti unohtumaan.

Hammaspeikko ei kuitenkaan ole se, joka sadevesijärjestelmääsi nakertaa. Sadevesijärjestelmän reikiintymisen aiheuttaa ruoste.

Ruoste tarttuu sadevesijärjestelmääsi sitä herkemmin, mitä enemmän vesikouruissa viruu kosteaa biomassaa – kosteus on ruosteelle suoranainen houkutuslintu. Pienikin ruostekukkanen kasvaa nopeasti isommaksi ja voi pian syödä kasvualustansa puhki.

Ethän siis jätä sadevesijärjestelmääsi ruosteen armoille, vaan tilaat vesikourujen puhdistustyöt Ylöjärvellä meiltä tunnollisesti joka kevät ja syksy? Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta sadevesijärjestelmäsi vastustuskyky ruostetta ja reikiintymistä vastaan olisi kohdillaan!

Huomaa, että meillä rännien puhdistukseen kuuluu lisäksi mukava bonus. Siltä varalta, että sadevesijärjestelmäsi kärsii jo reikiintymisestä tai muista ongelmista, pidämme sen yleiskuntoa silmällä rännien puhdistuksen yhteydessä.

Mahdolliset löydökset tuomme tietoosi hetimiten, ja samalla keskustelemme mielellämme kanssasi tarvittavista korjaustoimenpiteistä. Tämä ei maksa sinulle mitään.

Jos haluat, voimme kuitenkin tehdä myös mitä herkullisimman tarjouksen suosittelemistamme toimenpiteistä. Ylöjärvellä saat kattopalvelustamme sadevesijärjestelmällesi kaikki sen kaipaamat huollot ja korjaukset osaavin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kurlaa sadevesijärjestelmäsi ”nielun”

Tiesitkö, että Ylöjärvellä vesikourujen puhdistustöiden laiminlyönti voi aiheuttaa reikien ohella myös tukoksia syöksyputkiin? Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kurlaa sadevesijärjestelmäsi ”nielun”, jos tukoksia pääsee syntymään.

Sadevesijärjestelmän toiminnan kannalta on hyvin olennaista, että sekä vesikourut että syöksyputket ovat puhtaat. Joko tai ei riitä; jos vesikouruissa tai syöksyputkissa on veden kulun estävää materiaa, ei sadevesijärjestelmä pysty toimittamaan virkaansa – ainakaan järin tehokkaasti.

Tukoksiin ei ole syytä suhtautua kevytkenkäisesti, sillä tukossa oleva sadevesijärjestelmä voi aiheuttaa yllättävän paljon haittaa. Ylöjärven seudulla vuosittainen sademäärä on satoja millejä, ja tukossa oleva sadevesijärjestelmä voi ohjata nämä vesimassat suoraan esimerkiksi julkisivulle, talosi perustuksiin tai joissain tapauksissa jopa katon väliin.

Sadevesijärjestelmäkin tykkää tukoksista kyttyrää. Tukkeutunut syöksyputki ei päästä sadevesijärjestelmää kuivumaan, ja vesikouruihin patoutunut veden- ja kasviroskansekainen biomassa altistaa sadevesijärjestelmän ruostumiselle ja jäätymiselle.

Mikäli havaitset tukoksen tai epäilet sellaisen olemassaoloa, kannattaakin tukkeutuneiden syöksyputkien avaus laittaa tilaukseen viipymättä. Ota yhteyttä, niin kourugurumme tulevat päästämään tukkeutuneen syöksytorviparan pälkähästä tuota pikaa!