KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Valkeakoski

Katon korjaus Valkeakoski – kunnostamme katostasi kaikin puolin tiiviin tehokkaalla ja taitavalla palvelulla. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan kattavampia kunnostustoimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Useimmiten kattoa kuitenkin verottavat arkiset ympäristön rasitukset; kosteus, uv-säteily, lehtiroska, sammal sekä sään- ja lämpötilanvaihtelut. Vähitellen tiilipinta haurastuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet.

Meiltä saat varmaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Valkeakoskella, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsiimme voit jättää luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset laatutuottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Valkeakosken ohella muukin Pirkanmaa, kuten Akaa, Kangasala, Vesilahti, Lempäälä, Pälkäne ja Sääksmäki. Panosta kattosi tuleviin käyttövuosiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Valkeakoskella!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Valkeakoskella. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Valkeakosken alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Valkeakoski, täsmäpaikkauksilla saavutat suuret hyödyt

Huopakaton korjaus Valkeakoski – kunnostamme kattosi haastekohdat ja palautamme teknisen toimivuuden. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa vaikkapa myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös astetta arkisemmat kulutukset, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu ajan saatossa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat kattoa, riski halkeilulle kasvaa. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, rypyt, vekit, kuprut, painumat ja kulumat. Lisäksi kermien välinen kosteus saattaa näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä. Saumoja nakertavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Valkeakoskella, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme tarkasti kohteelle sopiviksi, jotta saavutetaan siisti ja pitävä korjausjälki sekä pitkäikäinen tulos työlle. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Suoritamme Valkeakoskella tarpeen vaatiessa kokonaisvaltaisetkin korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Valkeakoski – kunnostamme kattosi laatutuottein sekä tyylikkäin, luotettavin tuloksin

Peltikaton korjaus Valkeakoski, vahva ammattitaitomme palvelee tyylillä kaikenlaiset katot sekä kohteet. Peltikatonkin saattavat päästä yllättämään myrskyn tekemät vauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Arkisempiin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän vuoksi kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs tyypillinen peltikaton vaiva on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Valkeakoskella hoituu meiltä tapauskohtaisena palveluna. Etsimme vaurioiden tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, esimerkiksi lian sekä ruosteen poiston alustasta – näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on siisti sekä kestävä. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Valkeakoskella. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Valkeakoski, kattosi saa osaajiltamme parhaan palvelun

Tiilikaton korjaus Valkeakoski – tilkitsemme katoltasi vuotokohdat ja kunnostamme kärsineet rakenteet. Lujatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Muun muassa sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun jatkuva jäätyminen ja sulaminen rikkoo tiilet, jolloin vesi pääsee kastelemaan ruodepuut. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin, täytyy katsastaa myös aluskatteen tilanne – kenties kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet käsiksi äkilliset myrskyvauriot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Valkeakoskella tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin – näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Valkeakoskella viimeistellään kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että rapautunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Valkeakoski – sujuva palvelumme varmistaa katollesi parhaat eväät jatkoon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Valkeakoski, sujuvin ottein ja siistillä työnjäljellä kokeneiden ammattilaistemme toimesta. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Aluskate voi olla reikäinen tai revennyt, tai se voi roikkua irti paikoiltaan, tai sitten alkuperäinen asennus on tehty puutteellisesti esimerkiksi läpivientien tiivistysten suhteen. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat tasokkaat paikkaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Valkeakoskella.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien vuoksi on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Valkeakoskella sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Valkeakoski – korjaus paikantaa kattosi haastekohdat tehokkaan kattotiimimme toteuttamana

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Valkeakoski – korjaus hoituu katollesi taidolla ja tyylillä, kun laitat asialle tehokkaan ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Valkeakoskella, pelasta katto vakavammilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme ränsistyneet suojapellit sekä loppuunsa kuluneet tiivisteet. Lisäksi huolittelemme aluskatteen ylösnostot ja asennamme tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Valkeakoskella – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!