KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kerava – Roskat ja lika kuormittavat kattoa

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot ovat meille hyvin tuttuja toimenpiteitä. Emme silti ole ehtineet puutua niihin – pikemminkin päinvastoin. Kattohuoltojen tekeminen on meille ratto, onhan meillä mahdollisuus auttaa kattoa kestämään paremmin erilaisia rasituksia. Roskat ja lika aiheuttavat katolle erityistä rasitusta, suojalumen muodostamista kinostuksista puhumattakaan! Myös sammalet kuormittavat tiili- ja huopakattoja, sitovathan vettä tehokkaasti imevät sammaleet katteeseen kosteutta. Ota yhteyttä, niin poistamme roskat katolta, tai teemme lumenpudotuksen Keravalla. Meiltä luonnistuu myös jäänpudotus ja jääpuikkojen pudotus, sadevesikourujen puhdistus tai vaikka sammaleentuhokäsittely.

Keravalla, Sipoossa, Tuusulassa ja Vantaalla kattohuoltoja tilaavat asiakkaat voivat hakea töistämme kotitalousvähennystä. Yhteistyökumppanimme on puolestaan pannut tarjolle rahoituksen, mitä voi hakea kaikkiin kattohuoltoihimme.

Katon puhdistus on yksi Keravalla tekemistämme kattohuolloista

Kaikki kattohuollot palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistuksesta jäänpudotukseen onnistuvat ottamalla yhteyttä tähän kattofirmaan. Ei ole samantekevää, kuka katon puhdistaa, sillä katemateriaalilla on vaikutusta siihen, miten roskat ja muu lika voidaan poistaa katolta. Tiilikatot voidaan puhdistaa harjaamalla, mutta kesämökkien, omakotitalojen ja esimerkiksi kerrostalojen huopakatot kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla. Huopakaton huoltajan tulee pitää mielessään kattohuovan sirotepinnoitteen alttius vaurioitua Keravalla, ja siksi hänen tulee pidättäytyä käyttämästä liian rajuja menetelmiä – katon harjaus voidaan laskea tällaiseksi.

Sammaleiden poisto Keravalla estää kasvustoja tuhoamasta kattoa

Jos omakotitalon tai vaikka luhtitalon katolle on jo päässyt kasvamaan sammaleita, ei esimerkiksi tiilikaton harjaus enää auta. Katto on puhdistettava kemiallisesti, jotta sammalkasvustot saadaan pois juurineen päivineen. Ota yhteyttä ja tilaa sammaleiden poisto katolta Keravalle – lopputulos on siisti katto, minkä mahdolliset lisähuolto- tai korjaustarpeet ovat tiedossasi ilmaisen kattotarkastuksen ansiosta. Sammaleet saattavat vaikuttaa viattomilta, kenties jopa sympaattisilta, mutta totuus on toinen. Jos sammalet jätetään katolle, sitovat ne kattoon kosteutta, mikä jouduttaa katon kulumista. Mitä kuluneempi katto, sitä alttiimpi se on vuotamaan, ja katon alle pääsevä kosteus vasta voikin aiheuttaa tuhoja.

Koska tarvitaan sadevesikourujen puhdistusta Keravalla?

Sadevesikourujen puhdistus on yksi puolivuosittain tarvituista kattohuolloista Keravalla ja muualla Suomessa. Jos sadevesikouruista ei poisteta roskia kaksi kertaa vuodessa, voivat ne mennä tukkoon, ja silloin räystäs vuotaa sateella. Tästä voi seurata monenlaisia ongelmia, joista yksi on talon perustusten kastuminen. Myös kattokaivot ja jalkarännit kannattaa puhdistaa puolivuosittain (eli yhtä usein kuin roskat kannattaa poistaa katolta).

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.